A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
Eljutunk az ezerig is? :D
Amúgy 82%-os, biztos hogy vissza akarjuk terelni az evolúcióra a témát? Szerintem minden sületlenséget megcáfoltunk már amit az ellen próbált hozni, nem kell mégegyszer ><
Lehet, hogy Jézus miután feltámadt nem lélegzett? Mondjuk az elég ijesztő lett volna a vendéglátóinak, akkor biztosan csak úgy csinált, mintha... udvariasságból.
Akkor az Édenben nem volt levegő se?
Minek az a romlatlan testeknek. Egy csomó használhatatlan és értelmetlen dolgot teremtett isten Ádám köré? Ezek szerint Ádámnak tüdeje se volt? Azt már tudjuk, hogy még nem volt fénytörés, tehát Ádámnak nem volt szeme se.
Azt is tudjuk, hogy Ádámnak nem volt nemi szerve se, mert utólag derült ki, hogy kell Ádámnak nő.
Jézus atya isten! Miféle lény lehetett ez a romlatlan testű Ádám kezdetben??? Csak egy szájból állt, ami nyelte az Édeni gyümölcsöket???? Brrrr...
#904: Igazad lehet, nem vagyok biztos benne. Mindenesetre a hosszúra nyúlt hitviták eléggé untatnak, kicsit olyanok számomra, amikor két ovis azon vitázik, hogy 1+1 az 4-e vagy inkább 7. Vagy ha azon vitáznának, hogy Csipkerózsikának mennyire lehettek kirohadva fogai száz évnyi szunyókálás után, és hogy ez a hercegnek miért nem tűnt fel mikor megcsókolta.
Ezért tettem egy próbát a téma eredeti mederbe való visszaterelésére, de persze a többség dönt, én meg alkalmazkodom (vagy kihalok a topicból, szal jó élőlény módjára evolválódom ha tudok :D)
“Ne tévelyegjetek, Isten nem csúfoltatik meg, mert amit vet az ember, azt aratja is." (Galátziabeliekhez írott levél 6,7)
Sziasztok.
"A bűn miatt Isten megharagudott az emberre. Nem méltó az ember hogy Isten közelében lehessen. (Ezért is vált emberré Isten, mert csak így tudott közelebb jutni az emberhez.) (Hiszen a bűn miatt szakadék van az ember és az Isten között. Isten haragszik. Azért is le van írva a bibliában, hogy aki nem tér meg azon Isten haragja marad.)"
Ez is csak átvett és átalakított történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!