Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A darwini evolúciónak mi a...

A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )

Figyelt kérdés

Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)

PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".

2016. okt. 29. 14:12
❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯
 921/1223 A kérdező kommentje:

Na akkor mi van gyerekek? 919-es jól megmondta az igazat. Nemde?

(Mivel én is hallottam hasonló tudományos megcáfolást már.)

2016. nov. 2. 20:59
 922/1223 A kérdező kommentje:
Na gyerekek! Mivan a 919-es válasszal. Olyan jól hanzik. Olyan nem tudom, olyan szépen van leírva.
2016. nov. 2. 21:13
 923/1223 A kérdező kommentje:
Tehát akkor az evolúciónak nincsen tudomáyos alapja, mert h*lyeség??..? Amint a 919-es megírta. Gyááááá. Mik vannak. Tényleg. Azta.
2016. nov. 2. 21:17
 924/1223 anonim ***** válasza:
100%

# 920 "919-es. Gyááááá."

Mi van, azt hiszed megjött a Mikulás? Meg is jött, hozott is egy csomagot!

[link]

2016. nov. 2. 21:25
 925/1223 Mojjo ***** válasza:
100%

@921: ne álltasd magad. Valószínűleg csak mindenki elunta a játékot.

A #919-hez sok reményt ne fűzz. Ha ennyire egyszerű lenne a helyzet, valószínűleg észrevették volna a biológusok, hogy valami nem stimmel. (Én is biológusként végeztem valaha az egyetemen. A legtöbb tudásom elkopott, de azért a #919-hez hasonló gyerekes próbálkozásokat max megmosolygom így is.)

Megsúgom: de, baromira lehetséges új szervek kialakulása mutációk révén. Sőt, emlékeim szerint konkrétan figyeltek is már neg ilyesmit - majd Cerevisiae megerősít konkrét példával, vagy cáfol, ilyesmiben ő van abszolút otthon.

Az a kreások szokásos agymenése, hogy mikroevolúció. Nem létezik, olyasmi, hogy mikroevolúció, vagy makroevolúció. Evolúció létezik. A kreások kijelölnek valami határokat, hogy na eddig változhatnak az élőlények, nem tovább - de vajon miért? Ugyanis SEMMIFÉLE mechanizmus nem létezik, ami határt szabna a változásoknak. Ami megakadályozná, hogy a kis változások sorozstos egymásra rakódása idővel nagyon nagy változáshoz vezessen az eredeti állapothoz képest. Ismétlem: nem létezik ilyen folyamat. Szóval nagyon cukin kijelebti a #919-es, hogy nem keletkezhetnek új szervek, de ez csak egy üres, totálisan hamis, légbőlkapott kijelentés.

A génekkel természetesen ugyanez a helyzet.

Az meg _természetes_, hogy ha bizonyítékunk lenne arra, hogy minden élőlény egyszerre teremtődött, az cáfolná az evolúciót. Miért ne ismerné el ezt Dawkins, vagy bárki más? A bibi csak az, hogy ennek az ELLENKEZŐJÉRE vannak sziklaszilárd bizonyítékaink.

Szóval kedves Nemde gyerek, ennyit a #919-ről.

2016. nov. 2. 21:26
 926/1223 Mojjo ***** válasza:
100%
Ja, és ne írkálj privátokat. Már az előzőt sem olvastam el, ezt sem fogom. Ha valamit akarsz, írd ide.
2016. nov. 2. 21:27
 927/1223 anonim ***** válasza:
100%

Először is volt pár felvetés:

# 918 "Pedig bizony komolyan gondolja. (Nem csak az ilyen primitív h*lye gyerekek, mint Én gondolják ezt, hanem sokkal tanultabb emberek is.) :)" - Tökmindegy. Egyetlen természettudományos érve sem volt. Leülhet, egyess!

2016. nov. 2. 21:28
 928/1223 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, már megint nem gondolkodsz, úgy tűnik. Jön valaki, aki látszólag olyat mond amivel egyet tudsz érteni, és igaz hogy mindenki más tucatnyiszor cáfolta meg minden hülyeséged, de az az egy vélemény, csakert számomdra elfogadható, az rögtön perdöntő! Ez már a szánalom tetőfoka.

Hadd világítsak rá egy apró tényre, ami a figyemedet elkerülte. A kambrium több, mint 500 millió éve kezdődött. Azaz gyakorlatilag legfeljebb annyit mond, hogy 500 millió éve alakította ki Isten azokat a vjszonylag kezdetleges vízi életformákat, és akkor 500 éve zajlik csak az evolúció. De a válaszod szerint ezt a megközelítést el is tudod fogadni, sőt, éljenzed is. Hát gratula, hogy ennyi neuronnal megtanultál egyáltalán levegőt venni :D

2016. nov. 2. 21:28
 929/1223 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Ghost.Rider38!

Üdvözlünk körünkben! Végre valaki, akivel talán elindulhat egy beszélgetés! Rettenet untam már a teológusi maszlagot!

Reagálok is az érveidre... holnap! Tudni illik a jó munkához is idő kell!

Bár attól félek, Cerevisiae már meg is írta, vagy éppen gépeli! :D

2016. nov. 2. 21:30
 930/1223 A kérdező kommentje:

"Kérdező, már megint nem gondolkodsz, úgy tűnik. Jön valaki, aki látszólag olyat mond amivel egyet tudsz érteni, és igaz hogy mindenki más tucatnyiszor cáfolta meg minden hülyeséged, de az az egy vélemény, csakert számomdra elfogadható, az rögtön perdöntő! Ez már a szánalom tetőfoka.

Hadd világítsak rá egy apró tényre, ami a figyemedet elkerülte. A kambrium több, mint 500 millió éve kezdődött. Azaz gyakorlatilag legfeljebb annyit mond, hogy 500 millió éve alakította ki Isten azokat a vjszonylag kezdetleges vízi életformákat, és akkor 500 éve zajlik csak az evolúció. De a válaszod szerint ezt a megközelítést el is tudod fogadni, sőt, éljenzed is. Hát gratula, hogy ennyi neuronnal megtanultál egyáltalán levegőt venni :D"- Én nem fogadom el hogy az evolúció 500 millió éve zajlik csak. Mert én a 6 napos teremtést fogadom el. Nem az evolúciót. Az evolúció tévedés. A bibliai teremtés a valós.

2016. nov. 2. 21:34
❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!