A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
"Egyébként az evolúció hogyan magyarázza a szőrösödést?
Mert a majmok szőrösek, de az ember nem. Pedig a klíma ugyanúgy megkövetelné hogy szörös legyen az ember.(Most vannak beteg emberek, de egy egészséges ember nem olyan szőrős, mint egy majom. [Tudom hogy vannak szőrök az emberi bőrön, de sokkal véknyabbak, de nem bunda])
Mert egy olyan h*lyeséget hallottam hogy a nőneműek jobban szerették a nem szőrös egyedeket, de ez még tudományosan is h*lyeség."
Azért nincs szőr, mert nincs rá szükség.
"De akkor a majmoknak miért van szüksége rá?"
Mert nem tudnak tüzet rakni, vagy ruhát készíteni maguknak. Ők túlélnek ott, ahol mi megfagynánk, mert nekik ott a dús szőrzetük, ami melegen tartja őket.
Ebben mire nem lehetett rájönni?
Mert ugye az evolúcióban azért van szüksége a majomnak tűzre mert fázhatott, de ha nem fázott akkor minek a tűz, vagy miért nem vedlünk, mint a kutyák meg a macskák?
Vagy miért nem tojást rakunk, mint a tyúk, vagy a madarak?
Kihagy 1 napot az ember, s JESSZUS! 270 VÁLASZ!
Nade START:
# 301: Noé így, vagy úgy, de: faxság. Talán egyik fia sárga, a másik fekete s a harmadik meg fehér volt? Bár kitalálom, a legkisebb lett sárga, miután fogott rajta Noé átka! (HEHE, RÍMELT)
# 324: "Mert én a kentaurokat, meg az ilyen más mitológiai lények létezését és elfogadom, bár" - BÁR semmi bizonyíték nincs rá, csupán CSUPÁN (POGÁNY) görög regék. Báh. Ha leírom egy régi papiruszra, hogy "1+1=3, 2+2=5", akkor azt is elhiszed?
"Én pl.: a mágiát is valósnak tekintem" - Mert a Harry Potter sztori is egy történelmi visszaemlékezés...
# 327 "Mi van a sok csodákkal a bibliában?" - Hol vannak a csodák manapság? Mikor természeti csapások, éhínség és járványok, meg fanatikus terroristák irtják a világ népességét válogatás nélkül?
# 331: NE FLOODOLJ!
"De hogyha az evolúciót teljesen reálisnak tekintjük. (Mivel a tudomány álláspontja ez) Akkor Noé története sem valós." - Jóreggelt, Vietnám! :)
"Hiszen volt Özönvíz is." - :(
"Én már hallottam olyan elméletet ami bukott angyalok szexualitására hivatkozik[...]pl.: dinoszaurosz leletek, mivel a két dimenzió keveredett vagy valami ilyesmi)." - Kell ehhez komment? TÉNYeket utasítasz el, és minden realitást nélkülöző fantazmagóriágat fogadsz el kritika nélkül? ?!?
"Mi volt az a nagyon nagy gonoszság aminél Isten kiírtotta az emberiség 99%-át?" - Nem irtotta, írtja a te elméleted szerint továbbra is, mert a feltételeid alapján a népesség 99%-a nem üdvözülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!