A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
"Minekutána Séthet nemzette, nemze fiakat és lányokat."
Sehol nincs szó arról hogy előtte egyetlen lánya is lett volna Ádámnak. Sőt, az egész Bibliában sehol sem úgy említik őket mint az egyetlen teremtett emberpárt. Csak hogy ők voltak az elsők.
Azaz már megint nem szó szerint veszed a Bibliát, ha az nem illik bele az elképzeléseidbe...
Az Édent őrizni kellett!
Káin félt a lincseléstől! Kért egy jelet, hogy ne ölje meg senki. Ádámnak akkor még nem volt fia, mert csak később lett Széth (vagy hogy hívták azt a csókát). Kitől félt Káin? Egyedül az apjától félhetett. Egy apától???
Szép dolog, mondhatom! Ráadásul ez a család megélte a világ első emberölését. Azt se érthették, hogy mi történt. Ez olyan elképesztő lehetett nekik... és te úgy gondolod, hogy Ádám máris rutinosan kitalálta a bosszúhadjáratot Káin ellen?
És nekem úgy tűnt, hogy Káin messze menekül. Nód földje, az nagyjából a senki földjének fordítható. Hol nem volt senki földje, amikor az egész Földön csak Ádám családja élt?
Ha Káinnak volt felesége, akkor miért csak Nód földjén állt neki gyereket csinálni?
Miért voltak nevei az Édent körülölelő folyóknak (talán még a földeknek is).
Hogyan lettek Ábelnek házijuhai? A házijuh háziasítása több ezer év volt, és rengeteg ember kellett hozzá.
Bocsánat... ezt nem tettem idézőjelbe:
"Az Élet él és élni akar" - Ady Endre
És mára én is el...
"Mivel növényeknek nincsen öntudatuk, tudatuk, céljuk az van de nem a tudatukból, mivel nincsen tudatuk, Se akaratuk. Éppen ezért nem élnek."
Atyaúristen :D Hát ez kész :DD
Azt hittem, hogy az eddigieknél nagyobb baromságot nem fogsz tudni már kitalálni, erre tessék :D Te mindig képes vagy a hülyeségből még egy nagyobb lapáttal meríteni. Ez már tényleg überlol, kedves kérdező :D A növények nem élnek :DDDD
(Bocs, melóztam, most értem haza, és itt tartok jelenleg az olvasásban. Hátra van még kb. 10 oldal, jót termeltetek megint :D Kíváncsian várom, mi lesz az, amivel még ezt a mondatodat is überelni tudod :D)
"Ádámnak a Sátántól és más mitológiai lényektől kellett őrizni az Édent. (Pl. Lucifer, vagy más bukott angyal.)"
Hát erre én se tudom megállni...
Ádám őrizte az Édent azzal a Luciferrel szemben, aki szerinte dinoszauruszokat tudott teremteni...
Ádám egy hétköznapi ember! Basszus! Nem szupermen. Ilyen fikák a bukott angyalok, hogy egy ember meg tudja őket állítani???
A sátán lazán kenterbe vágta Jób minden cuccát, állatait, családját, azt csinált vele, amit csak akart... De Ádám azért kétvállra fektette... Ádám még a nőjével, meg a kígyóval se bírt el, nehogy a bukott angyalokkal.. :DDD
Hát kész... gurulok a röhögéstől... :DDD
""Ádámnak a Sátántól és más mitológiai lényektől kellett őrizni az Édent. (Pl. Lucifer, vagy más bukott angyal.)"
Na és mégis mi a szart akart Lucifer egy kerttel? Ugye abba csak növények voltak, gyümölcsfák (nem tudni, hogy a jellemzően rovarok beporzásával szaporodó gyümölcsfák hogy szaporodtak - de ezt most hagyjuk), meg ilyenek.
Minek csípte Lucifer szemét annyira egy növénykert? kit akart elcsábítani? Egy jóképű diófát? És amikor látta Isten, hogy Lucifer, meg a bukott angyalok diót lopnak, akkor gyorsan megteremtette Ádámot dióőrnek?
"Én nem tudom elképzelni valahogy hogy Isten dinókat teremtett volna. Nekem nagyon úgy néznek ki mint egy szörnyek."
És az szerinted érdekelte a dínókat, hogy te mit tudsz elképzelni vagy mit nem? Szerinted tényleg attól függ valaminek a léte vagy nemléte, hogy te mit tudsz elképzelni vagy mit nem? :D
De most komolyan, te tényleg azt hiszed, hogy a világban lévő dolgok csak akkor létezhetnek, ha te el tudod képzelni azokat? Istennek tartod magad, vagy mi?
Tényleg orvosi esetnek tűnsz, a tévképzeteid már lassan a veszélyes szint közelében járnak. :(
""Csak a mai szárazföldi állatfajok száma 6-7 millió"-Akkor lehet hogy nagyon kevés állatfaj volt. Pl.: macskából csak egy fajta...stb."
Az összes macska egy fajba tartozik, legyen az angora, sziámi, maine coon, házimacska, mindegyik. Tehát tökmindegy hány fajtáját tenyésztették ki eddig, azok még mind a vadmacska faj alfajai. És igen, így van kb. 6-7 millió szárazföldi állatfaj a Földön jelenleg, amiből egy faj a vadmacska faj.
Félelmetes, hogy mennyire nincs fogalmad a biológiáról, állatokról, növényekről (a növény nem élőlény :DDD Hát ezen nem tudom túltenni magam xDD), fajokról, de azért te persze mindent tudsz az evolúcióról.
"Bár akkor is 24 órát tudok értelmezni. Mivel az olvasó még Kr.e.1000-ben annyit tudott, vagy Kr.u. 1000-ben is."
És ezzel most mire akarsz kilukadni? Hogy ugyanúgy szeretnél gondolkodni, mint azok az átlagemberek, akik Kr. e. 1000-ben éltek?
Az nem fog menni, csak úgy, ha ugyanolyan életkörülmények között is élsz. Könnyű a gondolkodásukat majmolni a kényelmes, szivaccsal bélelt karosszékedből, lámpafény mellett, a számítógép előtt ülve...
"Gondolom azért kellett idő mert ez azért eléggé magasszintű dolog egy világot teremteni. (Föld, élőlények....stb)."
És szerinted Istennek nem lenne elég hatalma hozzá, hogy egy csettintésre megteremtsen bármit és mindent, amit csak ismerünk? Te ennyire lenézed Istent?
Én pl. simán el tudom képzelni róla, hogy gondol egy ilyen világot, és az azonnal megjelenik, állatostul, nem élő növényestül, emberestül, mindenestül együtt. Te miért nem tudod ezt elképzelni róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!