A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
"csak olyan fordítású protestáns bibliát szoktam olvasni"
Hah! Szóval fordítva olvasod! Áhá!!!
Egyébként a Biblia világosan és szó szerint útmutatót ad nekünk arra, hogy nem földi 24 óráról van szó.
A világító testek az I. teremtésben csak sokára jelennek meg, a 4. napon. Már a növények is megvannak, nemcsak a Föld.
"14
És monda Isten: Legyenek világító testek az ég mennyezetén, hogy elválasszák a nappalt az éjszakától, és legyenek jelek, és meghatározói ünnepeknek, napoknak és esztendőknek."
A napok, reggelek Isten napjai és reggelei, nem az embereké. És emberi nap-mérték nem létezhet Nap nélkül.
Szó szerint le van írva, hogy itt nem emberi léptékben mért napokról van szó. Hogy egyes Isteni napok mennyi időt öleltek fel emberi léptékben, arról a Biblia nem tájékoztat minket.
Tehát megint kiderült, hogy nem a Bibliát követed.
"Én eltudom képzelni hogy 6x24 óra alatt mindent megteremt."
Én még azt is, hogy egy minutum alatt. Sőt! Az igazi természetfeletti csoda időtlen gyorsasággal zajlik le.
Miért kellett idő Istennek? Nekem ez nem logikus.
"azért kellett idő"
Egy végtelen istennek?
Leülhetsz fiam, egyes.
Fiúk!
Kezd unalmas lenni a fórum.
Rendezünk totót? Mikor kerül ki ez a kérdés a tudományok közül? Lehet tippelni időt, vagy a válaszok számát.
X akkor, ha itt marad végleg.
Az én tippem: 1000 válasz, vagy egy hét.
"Gondolom azért kellett idő mert ez azért eléggé magasszintű dolog egy világot teremteni."
Na, mondom én hogy milyen sátánista gondolkodás, állandóan Istent lealacsonyítani...
Egyébként, névtelen 75%-os, szerintem már a nyakunkon marad a kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!