A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
Kérdező! Azt állítottad, hogy a dínók szörnyszerűek. Mert csak a leglátványosabb ilyenekről tudsz. A dínók döntő többsége nem is volt olyan hatalmas szörnyszerű, hanem inkább ilyen, pedig ez is húsevő:
Ezzel mi a bajod?:
És ettől is írtózol?
Lehet, hogy a sátán csak némely dinoszauruszt csinálta szörnyszerűvé?
Akkor esetleg ma is itt vannak a sátán teremtményei?
"Egyébként a középkoriak elfogadták hogy a Sátán tud teremteni"
Szóval végre megtudtuk, hogy mi a te szó szerint értelmezett Bibliád.
"Az én hitvallásomat már tudjátok (ott van az újszövetségben)."
Eddig nem derült ki, hogy mi a hitvallásod, de a sátánizmushoz elég közel hajolt. A vérgőzös agyú elképzelésed a kiirtott állatokról, csak azért, hogy be legyünk csapva a sátán által... és ezt Isten engedte is. A jóságos Isten.
Az Újszövetségben a te gondolataid inkább az üldözendő kitételben szerepelnek.
"A legelső az egyértelműen szörny."
Hát ilyen szörnykinézettel még egy sima gyík is rendelkezik.
Ennél sokkal de sokkal rondábbak vannak felsorolva a mai állatok közül. Pontosabban nekem nem ronda egyik se. Csak a te csökött agyad látja ezeket ilyeneknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!