A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
"Nem, attól hogy kihal az még lehet Isten teremtménye. "
Akkor egy mammut, smilodon, triceratops, archaeopteryx, psittacosaurus, quetzalcoatlus is ugyanúgy lehet Isten teremtménye.
"Mivel a gonosz célja hogy elhitesse az emberekkel hogy a teremtéstörténet nem igaz, mert akkor szép lassan emberek tudatában Isten létezése is leépül."
Ez meg megintcsak visszavezet minket ahhoz, hogy ezek szerint a Sátán teremtése nagyságrendekkel sokrétűbb, összeszedettebb és logikusabb annál, amit Isten alkotott.
Kezdek én is afelé hajlani, amit Cerevisiae írt, hogy valójában sátánista vagy, és hamisan a kereszténység leple mögé bújva próbálod lealacsonyítani Isten munkáját, és magasztalni Sátánt...
"Az evolúciós elmélet miatt gondolják sokan hogy Isten nem létezik, és ez logikus is, ha az evolúció igaz, akkor nem is létezik teremtő."
Ez pedig egyszerű hazugság, milliónyi keresztény minden gond nélkül felfogja hogy az evolúció tény, nem kellenek ehhez a kihalt élőlények, a jelenlegiekre nézve is nyilvánvaló.
Kérdező: "Mutasd, hol ír 24 órákról?"- Levan írva hogy lőn (lett) reggel és este. Tudtommal egy napot 24 órában mérjünk. Nem?"
Nem! Csak itt a Földön 1 nap 24 óra. Az Isten világot teremtett, nemcsak Földet. Isten világában minden bolygón más és más a nap hossza.
És hogy Isten egy napja milyen hosszú, azt a franc se tudja.
Ráadásul a Földé is változik:
Ez nem romlandó dolog mellesleg? Vagy a Földet is a sátán teremtette?
Szóval te azt mondtad, hogy Isten egy nap alatt teremtette az emberpárt. Gondolom normális embereket, olyat, amilyen mi vagyunk, csak esetleg ott az Édenben marha hosszú ideig élhetett a pár. Ezt még többé kevésbé kiolvashatónak tartom a Bibliából, bár ez se biztos, mert piszok gyorsan ki lettek rúgva onnan. Bár ez se tudható bizonyosan.
Az ember megteremtődik az Édenben, és még ugyanazon a napon az állatok is. Szerinted minden mai féle állat is ott jelenik meg (bár az I. teremtésben nem így van, de mondjuk legyen a te akaratod szerint).
Ádámnak segítő társ kellene, gondolja Isten, és állatokat teremt neki (mint kiderül később, nem egyszerűen segítségre vágyik Ádám, mert egyik se kell neki).
Roppant furcsa ötlet állatokat felajánlani Ádám vágyának csillapítására, nem? Lehet, hogy Ádám majomszerű volt? Na, mindegy..
Ádám mindegyiknek nevet ad. Egy nap alatt. Csak a mai szárazföldi állatfajok száma 6-7 millió. A mikroorganizmusokat most nem számolva. Nem tudom, hogy a rovarok is bemutatkoztak-e Ádámnak.
Plusz előtte Ádám mindenféléről tárgyalt a Jóistennel.
Plusz Ádámot elaltatják, és az oldalbordájából csinálnak nőt!
Mindezt egy nap alatt. Plusz nem tudható, hogy az utána következő kígyós események melyik napokra datálódnak...
Valami szó szerint nem stimmel a 24 óráddal.
"Aki elfogadja az evolúciót az nem keresztény, az már más."
Ezt oldalakon keresztül hangoztattad, de semmivel sem tudtad alátámasztani. Hogy vegyünk így komolyan?
Az ivadék szó jelentései között pedig nincs az, hogy a lény teremtett lenne.
Kérdező: "Én nem tudom elképzelni valahogy hogy Isten dinókat teremtett volna. Nekem nagyon úgy néznek ki mint egy szörnyek."
Kagylók, mindenféle ártalmatlan tengeri herkentyűk tömegei sokkal nagyobb méretekben kihaltak, mint a dínók. Mészkőhegyek tömegei jöttek létre a kihalt ártalmatlan, sőt, kifejezetten cukin kinéző ma már nem létező fajok milliói is, és...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!