Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A darwini evolúciónak mi a...

A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )

Figyelt kérdés

Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)

PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".

2016. okt. 29. 14:12
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/1223 A kérdező kommentje:
Az első és a harmadik nem cuki, még a második igen.
2016. okt. 31. 20:44
 452/1223 anonim ***** válasza:
100%
Na és ugyanolyan szörnyszerűnek tartod ezeket is, mint amiket Cerevisiae linkelt?
2016. okt. 31. 20:45
 453/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

"Az evolúciós elmélet miatt gondolják sokan hogy Isten nem létezik, és ez logikus is, ha az evolúció igaz, akkor nem is létezik teremtő."

Teljesen logikátlan, mert a biológiai evolúció nem magyarázza meg az Univerzum eredetét, se a Földét, se azt, hogy miképpen jött össze az élet a Földön... se semmi mást, csak annyit, hogy miért olyan formagazdag az élet.

A gyenge hitű elvesztheti a hitét ettől, a fanatikus meg annyira retteg tőle, hogy helyette meghamisítja a Bibliát és Isten tapasztalható természeti törvényeinek működését is. Mint te is tudod, ez vagy te.

Az erős hitű nem tántorodik meg, hanem megérti Isten művének a működését.

Ilyen pl. Gabriel.

Én meg vagyok a hitetlen, aki szédeleg, hogy a gyengehitűből (belőled) micsoda bibliahamisító, pusztulásban és tömeges vérpatakokban gondolkodó embert tud kifaragni a fanatizmus.

Jól mondta Mojjo. A te hited nagyon gyenge, és nem létezik az a bornírt ostobaság, amivel ne védenéd meg. Még az állatok között is szépségversenyt rendezel, és azok kerülnek a sátán oldalára, akik neked nem tetszenek.

Ez valóban különlegessé tesz téged. Mint ahogy a közveszélyes őrültek is azok.

Mellesleg te tényleg élvezed, hogy lenézünk? Valaki említette, hogy annyira nem érdekel, hogy megvetünk téged, hogy szinte elképzelhető, élvezed is.

Élvezed, vagy nem érdekel? Mondjuk mind a kettő beteg dolog... azt se tudom hirtelen, hogy melyik a kórosabb.

2016. okt. 31. 20:48
 454/1223 A kérdező kommentje:

Egy gyenge hitű olyan mint a Tisza, ide-oda megy. Tehát én nem változtatom meg a nézeteimet a tényekhez. Inkább a tényeket a nézeteimhez. A föld 5776 éves nem több millió, akármit is állít a tudomány. Az ember nem majomból ered, nektek lehet hogy majom az apátok, de nekem nem. (Én Ádámtól eredek. Mivel a biblia is ezt írja) A csodák tényét elfogadom, mivel a mi világunk. Tudom hogy a Sátán kicsoda (Pál szerint e világ istene, fejedelme, és szellemi HATALMASSÁGOK vannak az égben).

Az evolúciós történet egy vénasszonyos mese.

Van egy második kérdésem. Milyen teremtés történetet vallott Szent Pál, és az apostolok? (Az evolúciót(több millió éves), vagy a 6x24 órásat.)

2016. okt. 31. 20:57
 455/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

"Tehát én nem változtatom meg a nézeteimet a tényekhez. Inkább a tényeket a nézeteimhez."

Már ez is hülyeség lenne, de még ez sem igaz.

1. Nem tudtuk meg mi a nézeted.

2. A nézeted a Biblia szó szerinti értelmezése, ám mint kiderült, megközelítőleg se a szó szerint értelmezett Bibliát követed, viszont hogy mit követsz akkor... na az nem derült ki. Pontosabban az derült ki, hogy hajlasz a sátánimádásra, millió és millió lény pusztítását könnyedén elképzelsz egy becsapás oltárán...

Te olyan vagy, mint egy nagyon beteg agyú Horrorfilm rendező, csak ő legalább kiéli a beteg vágyait a kamera mögött, de ha nincs kamerája és stábja... mint neked...ajjaj...

"A föld 5776 éves nem több millió, akármit is állít a tudomány."

Semmi, de semmi ilyesmit a Biblia nem állít. Ez az idő max. az Éden elhagyása utáni időt öleli fel (az I. teremtésből származó világ alakulása az Éden mellett zajlott, hogy meddig, arról semmi nem tudható, mivel az Édenben lezajlott történések idejéről se tudható semmi). Hogy a 6 napos teremtés napjai mit jelentenek időben, az is rejtély.

2016. okt. 31. 21:10
 456/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

"Az evolúciós történet egy vénasszonyos mese."

Ami bizonyíthatóan a szemünk láttára történik. Ráadásul az egész genomunk is erről árulkodik. Minden de minden lény azonos genetikai alapokon áll, és a genetikai távolság tökéletesen követhető.

A fossziliák pontosan az evolúciónak megfelelően helyezkednek el a rétegekben.

Az evolúció olyan kőkeményen bizonyítható, hogy a röghegységek keletkezésére, vagy a csillagok keletkezésére, vagy akár geológiai események pontos rekonstruálására se lehet ennyi mennyiségű szájbarágós bizonyítékot felmutatni. Az evolúció bizonyítékai mind kísérletesen, mind szimulációsan, mind a természetben, nemesítésben mind a múlt lenyomataiban olyan mennyiségben állnak rendelkezésünkre, hogy gyakorlatilag a történeti tudományágakban a legjobban bizonyított tézisnek fogandó fel.

2016. okt. 31. 21:15
 457/1223 A kérdező kommentje:

"Ami bizonyíthatóan a szemünk láttára történik. Ráadásul az egész genomunk is erről árulkodik. Minden de minden lény azonos genetikai alapokon áll, és a genetikai távolság tökéletesen követhető.

A fossziliák pontosan az evolúciónak megfelelően helyezkednek el a rétegekben.

Az evolúció olyan kőkeményen bizonyítható, hogy a röghegységek keletkezésére, vagy a csillagok keletkezésére, vagy akár geológiai események pontos rekonstruálására se lehet ennyi mennyiségű szájbarágós bizonyítékot felmutatni. Az evolúció bizonyítékai mind kísérletesen, mind szimulációsan, mind a természetben, nemesítésben mind a múlt lenyomataiban olyan mennyiségben állnak rendelkezésünkre, hogy gyakorlatilag a történeti tudományágakban a legjobban bizonyított tézisnek fogandó fel."- Én akkor is amiben hiszek azt kezelem tényként. AZ EVOLÚCIÓ TÉVEDÉS. Én a bibliai teremtéstörténetet vallom. Ez történt 5776 évvel ezelőtt. Ez ilyen egyszerű.

2016. okt. 31. 21:21
 458/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Írod, hogy kit követsz:

"Károli Gáspár."

Persze. A sátán is ezt mondaná...

2016. okt. 31. 21:23
 459/1223 A kérdező kommentje:
Nem őt követem, csak olyan fordítású protestáns bibliát szoktam olvasni. Csak siettem az írással, mert még más kérdéseim is vannak és más kérdésekre is válaszolok.
2016. okt. 31. 21:26
 460/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

"Ez történt 5776 évvel ezelőtt. Ez ilyen egyszerű."

De ez milyen könyvben van? A sátán könyvében? Mert a Bibliában nem. Még maga az érték sem szerepel a Bibliában, csak egy fickó így ókumlálta ki az Édenből való kiüzetés után az emberéletek számából, majd egy teremtésnek vette az I. teremtést, meg az Édenest (mert nem volt képes az értő olvasásra), és az egészhez hozzáadott 6 Földi napot, mert fogalma se volt arról, hogy nem csak a Földön van egy nap, és azok a napok különbözőek mindenhol az Isten teremtette földeken (bolygókon), és innentől kezdve a szó szerint értelmezett egy nap nem biztosan 24 órát jelent, és fogalma se volt arról, hogy a világegyetemben az időt úgy teremtette meg Isten, hogy az viszonylagos, relatív, és így nem tudta, hogy Isten napjai mit jelentenek időben, mint ahogy ezt sem te, sem én nem tudjuk.

2016. okt. 31. 21:32
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!