Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A darwini evolúciónak mi a...

A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )

Figyelt kérdés

Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)

PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".

2016. okt. 29. 14:12
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Tudod minden vallást egy mese alapított meg.

Némelyik mese mese marad, a jobban sikerültek meg vallássá válnak.

[link]

"A vallási irányzat a Csillagok háborúja filmsorozat kapcsán indult el, amelyben a hősies jedi lovagok a sötétség erőivel fénykardokkal küzdenek, és győzedelmeskedtek az Erő segítségével.[1] A jedizmus az elterjedését egy e-mail kampánynak köszönheti, amiben a lakosságot arra kérték, hogy a népszámlálásnál ezt jelöljék meg vallásuknak.[1] Amennyiben több mint 10000-en vallják magukat Luke Skywalker és Obi-Wan Kenobi hívőinek, akkor a jedizmust elismeri államvallásként.[1] Mivel eléggé nagy számú emberről van szó, a brit Országos Statisztikai Hivatal kénytelen volt külön kóddal ellátni a vallást.[1]

2016. okt. 31. 14:13
 362/1223 Mojjo ***** válasza:
76%
@361: mondjuk az, hogy győzedelmeskednek, azért kissé túlzás :)
2016. okt. 31. 14:16
 363/1223 A kérdező kommentje:

XD. De egyébként ha a vallásnak egy-két tagja van (vagy hívője) akkor azt elismerik mint vallást?? (Tehát nem jegyzik be hivatalosan, de elismerik vallásként)

Tehát ha én töltök ki ilyen népszámlálós papírt, és én beírok valami olyat ami nem szerepel semmilyen adatbázisban, akkor azzal nem foglalkoznak.Ugye?

2016. okt. 31. 14:17
 364/1223 A kérdező kommentje:

Pl.: Ha én azt állítom hogy szalonnasztikus vallású vagyok. Tehát a szalonna istennőjében hiszek..stb. Tehát nem mondják hogy ilyen nincs, mert ha én ezt vallom, akkor ezt vallom.

Amiatt nem kezelhetnek elmebetegnek. Mert mindenkinek joga van abban hinni amiben akar. Nem?

2016. okt. 31. 14:19
 365/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Várd ki a végét! :D

Itt már a vallás prófétájának szent iratait olvashattad!

Borulj le, és ne kritizálj! Nézz csak ki az ablakon az égre - beborult és súlyos, száraz villámokat látsz most az égen... - áh már késő!!! Az előbb kellett volna kinézned!!!

:D

2016. okt. 31. 14:19
 366/1223 Cerevisiae ***** válasza:
83%
Már az előbbi Mojjonak...
2016. okt. 31. 14:20
 367/1223 A kérdező kommentje:

Mitől elmebeteg egy elmebeteg?

[link]

Ha én ilyen világképet vallok amiatt skizofrénnak nevezhetnek?

2016. okt. 31. 14:23
 368/1223 A kérdező kommentje:

Mert ha tőlem egy pszichiáter megkérdezi hogy lehetséges-e a vizen járni, akkor ezt felelem:

"Lehetséges Isten Szellemével, de alapvetően, normál körülmények között nem."- Ilyen miatt diagnosztizálhatnak nálam skizofréniát? Illetve ha igen, de én nem akarok "meggyógyulni", akkor is kötelezhetik a gyógyszeres kezelést?

2016. okt. 31. 14:27
 369/1223 A kérdező kommentje:
"A 2001-es nagy-britanniai népszámlálásban 390 ezren vallották magukat jedi hívőnek."- XD. De nem biztos hogy mindegyik komolyan elhiszi ezt. Egyébként ez az UFO vallás miatt lehetséges. - Természetesen van valóság alapja, mivel a telekinézis valós jelenség, illetve ürlények is léteznek(angyalok=földönkívülik gyakorlatilag).
2016. okt. 31. 14:32
 370/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

""Lehetséges Isten Szellemével, de alapvetően, normál körülmények között nem."- Ilyen miatt diagnosztizálhatnak nálam skizofréniát?"

Nem ebből derül ki. Ennél jóval több kérdést fogsz kapni, ami nem csak a Bibliával kapcsolatos.

A jó szakember csak azt fogja megállapítani, hogy fanatikusan vallásos vagy.

Az igazán jó szakember pedig azt, hogy ha nem is skizofrén, de betegesen introvertált vagy, akire semmilyen hatással nincsenek az észérvek.

Te akkor lennél skizofrén, ha az érveink hatására egyszer csak azt állapítanád meg a rád jellemző kognitív háttér dacára, hogy igazunk van.

Amúgy is nagyon beteg vagy, úgyhogy ne erőltesd meg az agyadat azzal, hogy figyelsz másra... csak súlyosbodna a trauma...

2016. okt. 31. 14:37
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!