A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
@365: én már teljesen leborultam. Főleg az agyam :D
@Kérdező: ne aggódj, van különbség őrültek és hülyék között. Tudod, bolondok háza van, nem hülyék háza. Szóval nem kell félned. Ettől
:DDD
Hülyék háza... :D
De van ilyen... Ez a topik.
Beletartozóak vagyunk mi is, hogy ezzel a fickóval még szóba állunk...
Be is fejeztem...
Hála Istennek.
És mi a véleményetek a dinókról?
(Nem tudom hogy kiírtam-e már kommentben:)).
Én szerintem a dinókat nem Isten teremtette. Mivel a Sátánra használja a biblia a sárkány kifejezést, és a sárkány is egyfajta dinó. Így az jutott eszembe hogy lehet hogy a dinókat a Sátán teremtette. És Isten ezeket írtotta ki az özönvízzel. És mivel már nagyon szellemi dolgok történtek. (A Sátán is teremtett) Így a magas szintű mágia miatt lehet találni mindenféle több millió éves leleteket. (Hiszen a bárkával minden élőlényt megmentett, de a dínókat nem:))
""Lehetséges Isten Szellemével, de alapvetően, normál körülmények között nem."- Ilyen miatt diagnosztizálhatnak nálam skizofréniát?"
Azt nem tudom, de nagyfokú tudati beszűkültséget mindenképpen. Mondjuk ennek megállapításához nem is kell pszichiáternek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!