Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell barátnő/barát tiniként/fiatalként? Miért ilyen lényeges ez fiatalként?
Kedves Kérdező! Most én teszek fel egy kérdést! Voltál már szerelmes? Érezted már azt az ellenálhatatlan és megmagyarázhatatlan vonzódást, ami olyan kellemes, ha nem nyomod el magadban? Nem azt mondom, hogy létszükséglet a párkapcsolat ennyi idősen. De beláthatod, hogy nem mindig hülyeség. Tényleg vannak olyan tinédzserek, akiknek csak azért kell ilyen fajta kapcsolat, hogy legyen. De ez nem mindig így van. Ha elkap a szerelem, és ráadásul viszonzott, miért kéne ellenálni neki? És ha ez így van, nem fogja befolyásolni a tanulmányaidat. Tudod mikor fogja? Ha elnyomod. Ha megtagadod magadtól. Gyötörni, kínozni fog, nem fog hagyni koncentrálni.
Egyébként azt sem lehet mondani, hogy: "Jó,de azért sincs értelme, mert úgy sem lesz belőle semmi hosszútávú. Éretlenek vagyunk hozzá." Tudod, mit mondok erre? Anyám és apám 16 évesek voltak, amikor először találkoztak. Most 47 évesek. Azóta is együtt élnek. És soha egyetlen percre sem gondolták azt, hogy nem jól döntöttek.
#45 vagyok
#Kérdező #46-os megjegyzésére
Azt hiszem, rájöttem valamire. Te nem önmagadat akarod meggyőzni, hanem minket. Lehet, hogy nem is érdekel, hogy mit mondunk. Írtam valamit, de nem gondolkoztál el rajta mélyebben, csak tagadsz. Tagadsz, tagadsz, tagadsz. Nem próbálod megérteni, amit mondunk. Győzködsz minket, de a mi véleményünk nem érdekel.
"Nem fog gyötörni, nem kell vele foglalkozni!"
Nem, nem voltál szerelmes. Van, hogy meglátok egy fiút, aki tetszik, de nem leszek belé szerelmes. De van az, amitől nem tudsz aludni, figyelni, semmire. Csak rajta jár az eszed. Ez gyötörni fog. Nem túlzok. De te, ahogy látom, ezt még nem érezhetted. Olyankor kikapcsol a racionális éned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!