Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell barátnő/barát tiniként/fiatalként? Miért ilyen lényeges ez fiatalként?
Kedves Kérdező! Kérlek, olvasd végig!
Először is, nagyon szépen kérlek, hogy ne vedd személyeskedésnek!
Az a véleményem, hogy nem, nem lényeges. De attól még nem rossz. Vágyni egy másik ember társaságára mindenki szokott. És várj, kérlek, olvasd tovább! Igen, kedves Kérdező, te is. Most nem csak a szerelemre gondolok, ha egy ideig nem láttad a barátaidat, hiányoznak, nem? De egy rég nem látott családtagnál is így van ez. Vágyod a társaságát. Szeretnél vele lenni. Miért kell ennek gátat szabni? Kérlek,ne hagyd abba az olvasást!
Ha te nem szeretnéd, nem kell. Mindenki úgy éli az életét, ahogy jól esik neki. "Jó persze... néha én is szeretném, ha lenne valakim, aki szeret". Tényleg? De akkor még sem vagy annyira boldog...:(
Kérlek, ne haragudj, ha kínos ez neked, a trollokkal ne foglalkozz, nyugodtan válaszolhatsz privátban! :)
Hogy folytassam a gondolatmenetet, te igazából szeretnéd, ha lehetne valakid, de szabtál magadnak egy gátat? Figyelj, én tisztelem, akinek vannak elvei, és hű hozzájuk, félre ne érts! De azt is írtad, hogy nem mersz szerezni magadnak valakit. Tudod, lehet, hogy az én értelmező szótáram nem jó, ( javíts ki, ha szerinted nem ezt jelenti ) de a nem merni, nem azt jelenti, hogy félni tőle? Mondok egy példát:
5 éves lehettem, amikor a szüleim és a bátyám néztek egy filmet, amit nekem nem lett volna szabad. De elbújtam a lépcsőfordulóban és onnan figyeltem. Nem igazán értettem belőle semmit, csak azt, hogy amikor a filmben szereplő kisgyerek benézett az ágya alá, valami kinyúlt és berántotta. Nagyon megijedtem és elszaladtam a szobámhoz. Sokáig sírtam, és nem mertem benézni az ágyam alá. Féltem, hogy az a valami, engem is elrabol.
De neked mitől kell félned? Kérlek, ne érezd úgy, hogy kiforgatom a szavaidat, még véletlenül se szeretném!!! De tényleg nincs okod tartani semmitől! Te valamit elhatároztál, és tartod is magadat hozzá, de nincs ebben semmi olyan, amit ha megszegsz, félni kéne tőle.
Mindenkinek más elvei vannak. Van, akinek nincsenek. Kérlek, gondolj erre, ha legközelebb meglátsz egy tizenéves szerelmes párt! Ők így érzik jól magukat, te meg másképp!
Nyugodtan írj privátban, ha szeretnél valamit mondani még ehhez! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!