Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan menthetem meg a kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menthetem meg a kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Nos ezzel ma szembesültem, de már éreztem egy ideje, hogy a barátnőm már nem szerelemből szeret, nem szakítottunk, holnap dönti el, én javasoltam, hogy had próbáljam meg amiket elrontottam (tudom jól hol szúrtam el)

Nos, szerintetek menthető? Én arra gondoltam, hogy megpróbálom emlékekkel előhozni azt amit érzett és próbálok odafigyelni magamra (orvosolni szeretném a hibáimat)

Szerintetek sikerülhet? Én még mindig nagyon szeretem és állítása szerint ő is engem, valamint nem szeretné, hogy kilépjek az életéből

1 hét múlva lennénk 10 hónaposak

19f 19l

2020. okt. 24. 19:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Légyszíves segítsetek, nem szeretném elveszíteni!
2020. okt. 24. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit rontottal el?
2020. okt. 24. 23:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Már mindegy, fél órája szakított velem, nem akarja,hogy megpróbáljuk helyrehozni
2020. okt. 24. 23:19
 4/5 anonim válasza:
82%

Sajnálom..

Amikor felkaptam a fejem arra, hogy lehet ha ennek szakítás lesz a vége, megprobaltam helyre hozni és menteni a menthetőt.

De azt hiszem a legtöbb lány inkább eltöri a tányért mint hogy elmossa:)

2020. okt. 26. 21:03
 5/5 A kérdező kommentje:
De én ezt nem értem, azt mondja szeret és akarja, hogy az élete része legyek mégis elhagy akkor amikor a legnagyobb szükségem lenne rá, őrülten szeretem és mindent megpróbálnék, hogy ez helyrejöjjön :(
2020. okt. 26. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!