Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Jaj lányok, most egy csomó helyen olvasgattam fórumokat, és akkora felháborodás van, hogy hihetetlen :D
Mindenki teljesen le van döbbenve, hogy az áhított Csabi, hát mégsem olyan mint amilyennek látszik. :) És hány helyen kaptam lehurrogást, ha azt mondtam, hogy van neki barátnője...
Mi tudtuk az igazságot végig, hogy mit miért tesz. Most büszke vagyok magunkra :DDD
ez az egyik cikkben olvasható róla:
Ez a kamaszkor...
Aztán telnek az évek és egy idő után a nyár elkezd fakulni és ősz lesz. A barátaid, akikkel előtte még a parkolóban ittál, és felhőtlen volt az egész - nyár volt mindig - eltünedeznek. Már érzed, hogy nem olyan szép minden, és érzed, ahogy a homok folyik ki az ujjaid közül, és nem tudod megfogni. Mindenkin látod, hogy normális, hogy valamit csinál, és már elért valamit. És elkezded magad megkérdőjelezni: lehet, hogy tényleg hibás dolog volt, amiről álmodtam? Hülye vagyok? De közben meg mégsem tudsz máshogy élni, mert akkor inkább ne is legyen semmi...
A húszas éveid elejéről beszélünk?
24 éves koromban ültem egy kocsmában a születésnapomon, és nem volt velem senki. Valahogy elfogyott a lendülete mindennek. Elegem volt. Tudtam, hogy váltanom kell. Már mindenki elvégezte az iskolát, volt diplomája, elvette feleségül a barátnőjét, volt lakása, kocsija, mindene.
Kérdem én ekkor elvileg már megvolt a b. nője nem, akkor miért nem vette feleségül, nem volt ő egyedül szerintem, a másik meg tapasztalatból mondom hogy szerintem aki 6 évig együtt van valakivel azok általában szétmennek, meg főleg hogy ilyen fiatalon összekerültek!!Nála meg még az is közrejátszik hogy az X faktor győztese, és úgymond híres lett!!!
Ja meg a reflektorban volt, hogy kapott egy gyémántot ajándékba. És a riporter kérdezte, hogy nőnek vett-e már valamilyen ékszert. És nem értettem, hogy mit vett, mert annyira hadarva beszél (de sztem gyűrűt mondott) és mondta, hogy akinek vette, az teljesen másmilyent nézett ki magának, mint amilyet ő megvett volna neki.
Magyarul nekem ez úgy jött le, hogy Katának vett egy eljegyzési gyűrűt. Mert ugye 28 éves, 22 éves kora óta együtt van Katával, és nem hinném hogy 22 éves kora előtt gyűrűt vett volna valakinek= Katát eljegyezte. :D
Jaajjj kezdem magam úgy érezni mint Calambo :DDD
De most mit titkolódzik? Miért nem lehet végre őszinte?
Ez olyan illúzióromboló... pedig én úgy bírtam a Csabit...
Néztem Csabát a koncerten, nekem ugyanolyan volt mint a Story előtt!!
Volt füle, szája, szeme, jól énekelt, jó műsort csinált és jól nézett ki!!
Egy újabb link a holnapi story-s cikkig... [link]
Amúgy én nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan lehull a lepel a kapcsolatukról. Azt gondoltam, majd szépen lassan fogják beszivárogtatni a köztudatba Katát. Ehhez képest tök hirtelen robbant a bomba. Sztem ezt a részét hülyén sakkozta ki Csabi. Még annyira a köztudatban van és még annyian követik, hogy egy ilyen hír, nem kerüli el azon rajongói fülét, akik nem tudtak a barátnős témáról. Volt egy hozzászóló, aki írta, hogy mekkora botrány van a fórumokon este óta (mióta "kiderült"), hogy Csabinak csaja van. Pedig még csak egy pár óra telt el az első ilyen témájú netes cikkek óta...mi lesz holnap, ha majd holnap a storyban is köz hírré tétetik a "gyönyörű" barátnőt?! Jesszus...lesz ennek még bőven visszhangja. Ej-ej Csabi...olyan ügyesen taktikáztál mindezidáig, hova lett a rafinéria? Én a helyében (ha már eddig nem tettem) nem most vallottam volna be a titkolt páromat.
Ezt bizony valóban jól elbaltázta magának Csaba. Így már akkor sem tudja magáról levakarni azt, hogy nem a műsor miatt tagadta a barátnőjét, ha valóban ez az igazság.
Fura nekem ez az egész, nekem is sok minden szúrja a szemem, amire szívesen hallanék tőle egy őszinte, igaz magyarázatot, hogy mégis mit miért tett.
Ettől függetlenül továbbra is örülök, hogy ő nyerte a műsort, mert az ő hangja tetszett a legjobban (meg Tomié). És attól még nem gondolom, hogy az egész ember hazug lenne.
A Tomival való "nagy egymásratalálást" pl. továbbra is elhiszem. Figyeltem mindig a reakcióit a műsorban, hogy mikor miként viselkedett. A mosoly, vagy a könnyek, mind őszintének tűntek. És szerintem Csaba nem is olyan jó színész, hogy mindezeket ennyire jól eljátssza (a Barátok köztös vendégszereplése alapján legalábbis semmiképp :D), de ha netán mégis, akkor bizony Oscart neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!