Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/442 DrMedea válasza:
Azért nem hozza még nyilvánosságra a Csaba hogy van barátnője mert még címlapokon van.Tudnak írni a győzelméről. De néhány hét vagy hónap múlva amikor már nem lesz miről írni akkor jön majd a nagy hír: Megtalálták Vastag Csaba eltitkolt menyasszonyát... Címlapon lesznek, persze hogy mindenki venni fogja az újságot. Pénzt csinálnak majd belőle. A szingliséget is a pénzért és a "hírnévért" vállalta el. Jobb szót most nem találtam rá. Én személy szerint majd a tesco-ban elolvasom a lapot aminek a címlapján lesznek:))
2010. dec. 22. 09:47
 172/442 anonim ***** válasza:

[link]

Itt is ittvan a csaj ha ezt még valaki nem látta...

2010. dec. 22. 11:07
 173/442 trixike20 ***** válasza:
Kicsit kancsal a csaj de nem gáz...:P:P
2010. dec. 22. 12:26
 174/442 anonim ***** válasza:
Megnéztem a csajról én is a képet..én is úgy látom hogy "kicsit" kancsal..amúgy az apukája is az, mert gondolom az az apja akinél ez a kép van amit kettővel előttem valaki beszúrt...hát nem szép a csaj...
2010. dec. 22. 12:58
 175/442 anonim válasza:

Kedves hölgytársaim, Vastag Csabi rajongók!

Nem kell sem hónapokat, de még heteket sem várnunk! Íme az első cikk, csabi eltitkolt barátnőjéről!

[link]

Leszögezném tényleg nem az a legfontosabb, hogy van-e barátnője vagy sem, aki szereti az úgyis az istenadta tehetsége miatt szereti, de tényleg lehetett volna egy kicsit őszintébb is!

2010. dec. 22. 13:58
 176/442 anonim ***** válasza:
Ja, iwiwről szedték le az első képet..:-) engem nem az érdekel hogy van-e b. nője vagy sem, hanem azt nem értem hogy a csajnak miért kellett letörölni az összes képet a Csabáról a közösségi oldalon, és Csabának is szintúgy a képet...más "sztárok" is felvállalják hogy van b. nőjük, feleségük esetleg gyerekük, a másik pedig hogy nem 2 hónapja ismerik egymást..szóval én ezt nem értem...úgyis tudhatták volna hogy majd ki fog derülni, és tessék ki is derült szóval...mindenesetre nem ilyen lányt képzeltem Csaba mellé...
2010. dec. 22. 14:46
 177/442 anonim ***** válasza:

Már épp ideje volt, hogy megszülessen ez a cikk. Mi már több mint 1 hónapja fórumozgatunk róla, de az újságírók csak most jönnek rá. Gratula nekik. (Sőt, én már a popdaráló idején is tudtam a nevét, akkoriban még közös képek is voltak fent)

Örülök lányok, hogy valaki le merte írni, hogy bár önbizalomhiányos (én is az vagyok) most örül, hogy egy szürke, nem éppen szép lány, olyan pasit tudott találni mint Csaba. (De így belegondolva ő csak kívülről jó sztem, több dologgal is bizonyította, hogy nem mindig tisztességes) . Ezen az utolsó képen meg nagyon fura egyébként...Még az alakja jónak is mondható, de semmi extra. Még ha mondjuk valami szép, divatos ruhákban jár, akkor azt mondom jól nézhet ki, de nekem nem tetszik női szemmel. Bár hozzáteszem, hogy Csaba sem volt mindig ilyen mint most. Pont valamelyik nap találtam róla egy videót ami pár éves, és nem nézett ki jól egyáltalán. Csak most hozták őt rendbe. És tényleg ha belegondolok 22-23 éves volt mikor összejöttek, a lány meg 19-20 körül. Azóta sokat változhattak, és én is így gondolom, hogy nem biztos hogy sokáig együtt lesznek. Bár ha tényleg igaz amit lentebb írt valaki, hogy hány csajjal jöhetett össze, meg az is, hogy pl Vecával éjjel együtt vásárolgattak, hááát....Érdekes kapcsolatban élhetnek.

2010. dec. 22. 14:50
 178/442 anonim ***** válasza:
Ja a cikkről még: nem tudom én mit szólnék ha az iwiwes képemet látnám egy újságcikkben, ahol ki van takarva a szemem mint egy bűnözőnek. :D Mert ez a lány nem híresség, ugye? Vagy színésznő? Rákerestem, de semmit sem találtam róla csak azt, hogy egyetemista Pesten. Semmi színészkedéssel kapcsolatos dolog nincs róla...
2010. dec. 22. 14:53
 179/442 anonim ***** válasza:
ez jó..mint egy bűnözőnek ki van takarva a szeme..hát ja elég gáz...azt én írtam hogy amikor összejöttek akkor szerintem Csabi még fiatal volt más volt az ízlése ,na meg amit te írtál hogy nem így nézett ki mint most, az X faktor ideje alatt kikupálták+ jól felöltöztették..:-) alakra nem rossza csaj, de a feje nem éppen a legszebb..szóval csajok akinek nem volt eddig önbizalma(nekem sem sok) annak mostmár legyen..:-))bocs ha valakit megbántottam esetleg!!!
2010. dec. 22. 15:03
 180/442 anonim válasza:

helo:) egy csomó hozzászólást elolvastam, de csak most szólok hozzá először a témához.

én a műsor eleje óta a Csabinak drukkoltam, de kb ma hallottam először hogy van barátnője..eddig fogalmam sem volt róla..csak ma délután beírtam google-be hogy Vastag Csaba barátnője, és ezt a fórumot (is) adta ki..szóval most teljesen lesokkoltam...:D

de az előzőekhez hozzászólva, teljesen ugyanez volt 2 éve a Megasztárban Király Viktornál. őt is ugyanígy beállították a lányok kedvencének (bár hozzáteszem Viktor aranyos, de a Csabi ezerszer jobb pasi...)aztán kiderült hogy évek óta barátnője van...voltak fenn közös képeik iwiwen stb..aztán megnyerte a Megasztárt,hipphopp szakítottak, aztán ma már valami modell/táncos csajjal nyomul...

http://www.youtube.com/watch?v=DFCijkylBuY&feature=player_em..

(a csaj a klippben a barátnője...)

szerintem hasonló sors vár Csabi és Kata "kapcsolatára"...

2010. dec. 22. 17:59
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!