Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Kedves hölgytársaim, Vastag Csabi rajongók!
Nem kell sem hónapokat, de még heteket sem várnunk! Íme az első cikk, csabi eltitkolt barátnőjéről!
Leszögezném tényleg nem az a legfontosabb, hogy van-e barátnője vagy sem, aki szereti az úgyis az istenadta tehetsége miatt szereti, de tényleg lehetett volna egy kicsit őszintébb is!
Már épp ideje volt, hogy megszülessen ez a cikk. Mi már több mint 1 hónapja fórumozgatunk róla, de az újságírók csak most jönnek rá. Gratula nekik. (Sőt, én már a popdaráló idején is tudtam a nevét, akkoriban még közös képek is voltak fent)
Örülök lányok, hogy valaki le merte írni, hogy bár önbizalomhiányos (én is az vagyok) most örül, hogy egy szürke, nem éppen szép lány, olyan pasit tudott találni mint Csaba. (De így belegondolva ő csak kívülről jó sztem, több dologgal is bizonyította, hogy nem mindig tisztességes) . Ezen az utolsó képen meg nagyon fura egyébként...Még az alakja jónak is mondható, de semmi extra. Még ha mondjuk valami szép, divatos ruhákban jár, akkor azt mondom jól nézhet ki, de nekem nem tetszik női szemmel. Bár hozzáteszem, hogy Csaba sem volt mindig ilyen mint most. Pont valamelyik nap találtam róla egy videót ami pár éves, és nem nézett ki jól egyáltalán. Csak most hozták őt rendbe. És tényleg ha belegondolok 22-23 éves volt mikor összejöttek, a lány meg 19-20 körül. Azóta sokat változhattak, és én is így gondolom, hogy nem biztos hogy sokáig együtt lesznek. Bár ha tényleg igaz amit lentebb írt valaki, hogy hány csajjal jöhetett össze, meg az is, hogy pl Vecával éjjel együtt vásárolgattak, hááát....Érdekes kapcsolatban élhetnek.
helo:) egy csomó hozzászólást elolvastam, de csak most szólok hozzá először a témához.
én a műsor eleje óta a Csabinak drukkoltam, de kb ma hallottam először hogy van barátnője..eddig fogalmam sem volt róla..csak ma délután beírtam google-be hogy Vastag Csaba barátnője, és ezt a fórumot (is) adta ki..szóval most teljesen lesokkoltam...:D
de az előzőekhez hozzászólva, teljesen ugyanez volt 2 éve a Megasztárban Király Viktornál. őt is ugyanígy beállították a lányok kedvencének (bár hozzáteszem Viktor aranyos, de a Csabi ezerszer jobb pasi...)aztán kiderült hogy évek óta barátnője van...voltak fenn közös képeik iwiwen stb..aztán megnyerte a Megasztárt,hipphopp szakítottak, aztán ma már valami modell/táncos csajjal nyomul...
http://www.youtube.com/watch?v=DFCijkylBuY&feature=player_em..
(a csaj a klippben a barátnője...)
szerintem hasonló sors vár Csabi és Kata "kapcsolatára"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!