Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
AMÚGY PEDIG:
BÉKÉS,BOLDOG ÜNNEPEKET NEKTEK!!!!
Akkor elmondta, hogy Bors Kata a barátnője, akivel hat éve ismerik egymást, és két és fél éve már együtt is laknak. Ez a kapcsolat most is tart, és boldogan töltik napjaikat. A fiatalok idén már nyolc éve együtt vannak, és karácsonykor Kata a szüleivel együtt a Vastag családnál tölti az ünnepeket.
8 év az nagyon sok idő, és főleg hogy még ismert ember is lett a Csaba, én szorítok nekik hogy ne csinálja ki őket a Média+ az Élet+ hírnév de nagyon sok kapocslat ezt nem bírta ki...pl Király Viktor Caramell stb amiket írtatok!!!
már a popdaráló alatt-után is csajozott
pedig akkor nem volt ilyen híres
no mindegy
az ő dolga
az ő dolgok
lehet,h ki se élte magát
több sztár,színész,focista is már 18-20évesen összejön azzal,aki a neje lesz
s a házassáűgban éli ki
magát,főleg,.h sikeres
pl Christian Bale,Ballack
a csaj nekem akkoris élettelen munia
de sajnálni fogom,ha szenved
de az ő dolguk
a hírnév kétélű fegyver.
amúgy inkább néznék még egy x faktort
mint ez a való világ
undorító
már reklámozásakor átkapcsolom
sajnálom,h csondor kata nem került be a 12-be
szinkronba is jó
meg szépen énekli a "hóban ébred" c karácsonyi számot is
rémronda ez a nő
pfúj
de mondom
amit a story ír,nem kell elhinni mindent
remélem nem mondtam újat
szeretnek felfújni,túlozni,sőt....
Könyörgöm hol gyönyörűűűűűa csaj??kancsal is..:D:P
én csalódtam csabába..azért volt ez az egész h szavazzanak rá!már leszarom pedig a kedvencem volt!:S:S
mindenki felvállalta a kapcsolatát....érdekes!hát ez a színjáték...!elég szomorú
de akkor ne írná az újság h gyönyörű---röhögtem amikor a tv-be láttam!:D
én nem tudtam h van barátnője de ettől nem változott semmi az én szememben
ugyanolyan jó hanga van és ugyanugy örülök h ő nyerte meg
nem bántam meg a rá adott szavazatok se
a barátnője pedig nem csúnya de sztem is átlagos
remélem együtt maradnak
Sziasztok!
Most bukkantam rá erre az oldalra nem is gondoltam volna hogy ilyen volumenű ez a kérdés hogy van-e vagy nincs barátnője Csabának.Mint tudjuk van.De eddig sem titkolta mert különbőző internetes oldalakon ott volt még a neve is a csajnak.Kérdem mit számít hogy van vagy nincs,én akkor is szeretem amit csinál, ha van ha nincs.Megjegyzés a külső nem minden lehet valaki szép ha belül üres és buta,és nem lehet vele beszélgetni normálisan mert a el van foglalva a műkörmével meg ilyenek.Mindenki a maga valóságában szép.Én eddig is szerettem Csabát és ezután is. [link]
Persze egy kicsit én is csalódtam benne hogy miért titkolta,de a lemezét attól még meg fogom venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!