Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/442 anonim ***** válasza:

AMÚGY PEDIG:

BÉKÉS,BOLDOG ÜNNEPEKET NEKTEK!!!!

2010. dec. 23. 11:13
 222/442 anonim ***** válasza:

Akkor elmondta, hogy Bors Kata a barátnője, akivel hat éve ismerik egymást, és két és fél éve már együtt is laknak. Ez a kapcsolat most is tart, és boldogan töltik napjaikat. A fiatalok idén már nyolc éve együtt vannak, és karácsonykor Kata a szüleivel együtt a Vastag családnál tölti az ünnepeket.

8 év az nagyon sok idő, és főleg hogy még ismert ember is lett a Csaba, én szorítok nekik hogy ne csinálja ki őket a Média+ az Élet+ hírnév de nagyon sok kapocslat ezt nem bírta ki...pl Király Viktor Caramell stb amiket írtatok!!!

2010. dec. 23. 11:19
 223/442 anonim ***** válasza:

már a popdaráló alatt-után is csajozott

pedig akkor nem volt ilyen híres

no mindegy

az ő dolga

az ő dolgok

lehet,h ki se élte magát

több sztár,színész,focista is már 18-20évesen összejön azzal,aki a neje lesz

s a házassáűgban éli ki

magát,főleg,.h sikeres

pl Christian Bale,Ballack

a csaj nekem akkoris élettelen munia

de sajnálni fogom,ha szenved

de az ő dolguk

a hírnév kétélű fegyver.

2010. dec. 23. 11:26
 224/442 anonim válasza:
[link] hááááát... hajrá nekik...kissé infantilis a mosolya.. bár ezen képen csabának is bárgyú feje van :P
2010. dec. 23. 11:30
 225/442 anonim ***** válasza:

amúgy inkább néznék még egy x faktort

mint ez a való világ

undorító

már reklámozásakor átkapcsolom

sajnálom,h csondor kata nem került be a 12-be

szinkronba is jó

meg szépen énekli a "hóban ébred" c karácsonyi számot is

2010. dec. 23. 11:32
 226/442 anonim ***** válasza:

rémronda ez a nő

pfúj

de mondom

amit a story ír,nem kell elhinni mindent

remélem nem mondtam újat

szeretnek felfújni,túlozni,sőt....

2010. dec. 23. 11:34
 227/442 trixike20 ***** válasza:

Könyörgöm hol gyönyörűűűűűa csaj??kancsal is..:D:P

én csalódtam csabába..azért volt ez az egész h szavazzanak rá!már leszarom pedig a kedvencem volt!:S:S

mindenki felvállalta a kapcsolatát....érdekes!hát ez a színjáték...!elég szomorú

de akkor ne írná az újság h gyönyörű---röhögtem amikor a tv-be láttam!:D

2010. dec. 23. 12:00
 228/442 anonim válasza:

én nem tudtam h van barátnője de ettől nem változott semmi az én szememben

ugyanolyan jó hanga van és ugyanugy örülök h ő nyerte meg

nem bántam meg a rá adott szavazatok se

a barátnője pedig nem csúnya de sztem is átlagos

remélem együtt maradnak

2010. dec. 23. 12:10
 229/442 anonim válasza:

Sziasztok!

Most bukkantam rá erre az oldalra nem is gondoltam volna hogy ilyen volumenű ez a kérdés hogy van-e vagy nincs barátnője Csabának.Mint tudjuk van.De eddig sem titkolta mert különbőző internetes oldalakon ott volt még a neve is a csajnak.Kérdem mit számít hogy van vagy nincs,én akkor is szeretem amit csinál, ha van ha nincs.Megjegyzés a külső nem minden lehet valaki szép ha belül üres és buta,és nem lehet vele beszélgetni normálisan mert a el van foglalva a műkörmével meg ilyenek.Mindenki a maga valóságában szép.Én eddig is szerettem Csabát és ezután is. [link]

Persze egy kicsit én is csalódtam benne hogy miért titkolta,de a lemezét attól még meg fogom venni.

2010. dec. 23. 12:22
 230/442 anonim ***** válasza:
Szerintem itt sokan nem azért vannak felháborodva mert van b. nője miért ne lehetne ez az élet rendje, hanem az hogy titkolta, és vége lett a műsornak és egyből már erről szólnak róla a hírek!Ez nem volt szép tőle! A csaj kinézetéről meg csak annyit hogy lehet nem egy szexbomba, de Csaba amikor megismerte ő sem volt egy adonisz, a műsor kupálta ki úgymond..és nem rosszindulatból mondom, de mivel híres lett, sodorni fogja az ár akarva akaratlanul a jó nők felé, persze lehet hogy buták , de vannak kivételek is mármint mosta médiára gondoltam hogy ott amilyen lányok megfordulnak...persze ez 2 emberen múlik ha Csaba nem olyan akkor nem fog megtörténni, de szerintem minden pasiban benne van a kisördög, és sajnos sokan akkor nem az eszükre, szívükkel gondolkodnak hanem mással...:-):-(
2010. dec. 23. 12:31
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!