Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Jajj, ne vicceljetek már.Én már többször is írtam(már az első hozzászóló is én voltam),de megírom megint, aki már régóta szerette Csabát-mint én-az tudta, hogy van csaja, azon nem kellett meglepődni, tudtam én is, hogy van, de egy cikk miatt elbizonytalanodtam.De ettől függetlenül még mindig szeretem Csabit, csak kicsit csalódtam a személyiségében, de ettől függetlenül a hangát imádom.
Tessék, inkább hallgassátok ezt.(imádom)
Tiszta poén ez a topic így visszaolvasva. Kész nyomozás folyik, már kiderítettünk mindent, most meg már azt is tudjuk előre, mi fog velük bekövetkezni! :DD Nekem tetszik, csak remélem Ők nem olvassák, mert esetleg bántó lehet.
Amúgy szerintem is megvan rá az esély, hogy szakítanak, ha elkapja a gépszíj Csabát.
Azokkal is egyet kell, hogy értsek, akik azt mondják, hogy egy rég óta tartó kapcsolatban más volt mindenki a kapcs. elején. Na, jah...Változni fog minden. Mondom, szerintem csúnya a lány, még Vecával is jobban el tudnám képzelni, annak ellenére, hogy nincs köztük semmi "olyan" mert annak a nőnek legalább van kisugárzása, meg szépsége.
De hát Ő tudja! Neki, lehet hogy ez a szép.
csalódtam Csabában pedi szavaztam is rá
jobb lett volna ha az elejétől megmondja van valakije ugyis szavaztam volna
de így már nem szeretm annyira mint előtte
Tudjátok min nevettem? Így szól a story reklámja: Megtaláltuk Vastag Csaba gyönyörű barátnőjét :D Gyönyörű? Mondom hol élnek ezek? Ráadásul az a kép még valami rosszabbik fajta. Még az is sokszor jobb ami az iwiwen van fent neki...De egyébként olvastam valahol 1-2 kommentet ezzel a témával kapcsolatban. Az egyik azt írja, hogy: Nem véletlen, hogy Renáta és Csaba nyert most. Az egyikőjüket könnyű manipulálni, a másik meg egy manipulátor, meg hogy milyen számító stb. És tiszta vicc, hogy most jönnek rá a rajongói arra, hogy hoppá Csabika lehet mégsem olyan mint amilyennek mutatta magát. Most kezdik el csomóan azt mondani, hogy hát ők csalódtak benne...
Most egyébként ez vagy egy megállapodás volt, hogy a verseny végéig nem írhatnak róla (és ezt betartották az újságírók) vagy Csaba mondta most már ki azt, hogy szeretné őt felvállalni. De amúgy a story sztem olyan újság, ami azért színvonalas valamennyire, szóval gondolom abban tényleg ő nyilatkozott. Csak ugye 3 napja nyert, gondolom a cikk elkészült már egy pár napja, tehát ők pont mostanra akartak időzíteni ezzel...
Taktika, taktika, taktika. Ő egy nagyon okos, intelligens pasi. Nagyon jól tudja, hogy mikor mit és hogyan csináljon. És én ezt már hetekkel ezelőtt tudtam róla. :)
Ezek után már biztos nem fogom megvenni a lemezét.
Nem értem tényleg, miért nem lehetett felvállalni a lányt? És az a szegény lány meg tűrte ezt? Nyugodtan elmondhatta volna, hogy van neki, lehetett volna őszinte is, szerintem aki szerette/ti, attól még ugyanúgy szavazott volna rá.
Innentől már énekelhet akármit, semmit nem fogok elhinni neki.
Azért sajnálatos, nekem szimpatikus volt.
A 12 milla, innen látszik , hogy van az a pénz, amiért mindenkit meg lehet venni. Csak lehet, hogy ők a kapcsolatukat kockáztatják ezért.Ha Csabi tényleg szereti úgyis vele marad, bár nem hiszem, mert ha tényleg szerette volna nem tagadta volna le.
Igen, ez a Csabi nem az akit láttunk a tv-ben, akiről olvastunk,akire azt mondtuk, hogy egy igazi, érző, jóképű pasi. Megjátszotta magát, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!