Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/442 trixike20 ***** válasza:

Szerintem is arra ment ki a játék,hogy ne mutogassa a barátnőjét,mert akkor esetleg sok lány nem szavazna rá,nekem kedvencem,őrűlök h ö nyerte meg!De ez bnőd vagy menyasszonyos téma...elég gáz!a lány is egy bolond létszik rajta...nyámnyila nyúlféle...képeből ítélve!meglepődtem hogy így néz ki,én egy szép dekoratív lányra számítottam.

ha én barátom lett volna tuti ott hagytam volna,,még ha a Vastag Csaba is,mert akkor fél évig..alig találkoztunk volna..meg rejtőzködnöm kellett volna!Biztos nem csináltak volna bolondot belölem!!!

nekem ez a véleményem..erröl az egészröl!!

2010. dec. 21. 12:11
 152/442 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt olvassátok el róla, ha ő valóban ilyen ember amit itt mesél magáról akkor le a kalappal előtte..ritka mai világban az ilyen férfi!!

2010. dec. 21. 14:21
 153/442 anonim válasza:

[link]

ő az?? mert akkor elég gáááz

2010. dec. 21. 15:36
 154/442 anonim ***** válasza:
igen ő az...azért eléggé érdekes hogy majdnem az emberek többsége leszólja a csajt..szerintem nem akármiért....ja és én egy 40 éves nő vagyok, aki nem féltékenységből írja, mielőtt valaki megkövezne hogy irigykedem, vagy tinilány lennék :-)
2010. dec. 21. 16:06
 155/442 anonim válasza:
én ezt minden féltékenykedés nélkül írtam, női szemmel nem valami szép lány..am nekem csabi sem egy kimondott szépség inkább a kisugárzása fogott meg nagyon
2010. dec. 21. 16:27
 156/442 anonim ***** válasza:
Az a cikk nagyon megfogott.Szerintem ilyen az igazi Vastag Csaba.Ilyennek láttam régen is, még az x-faktor előtt.(én majdnem elpityeredtem)
2010. dec. 21. 16:52
 157/442 anonim ***** válasza:

Jó ez a cikk, már reggel olvastam. Sőt, kommentet is írtam.

Ezt:" ....Ha tényleg ő mondta ezeket, és így + őszintén (amit néha a viselkedése alapján nem hiszek, de legyen) akkor mégis szimpatikus kezd lenni."

Ezt még most is így gondolom, de vele kapcsolatban úgy érzem legtöbbször, hogy pozitív lesz róla a véleményem mondjuk 5 ponttal :D aztán meg mond/csinál valami olyat amivel elvesz 10 pontot. Nem tudom értitek-e mit akarok mondani... :)

A barátnős téma: ma reggel volt a rádióban, és egy hallgató kérdezte hogy van-e barátnője, mert már bevallhatja, hiszen a szavazást már nem befolyásolja. Az volt erre a válasza, hogy: Hmmm ez érdekes felvetés, mert én nem gondolnám, hogy a barátnő léte/nem léte, bármit is befolyásolna a szavazásban (na persze nem tudja...) Aztán hozzátette, hogy erre inkább nem válaszol, mert ha azt mondja hogy nincs, akkor nincs. Ha meg azt hogy van, akkor ő van olyan együttérző pasi, hogy nem akarja a barátnőjét kitenni ennek a cirkusznak ami most éppen körülötte van. Erre Balázs mondta, hogy köszönjük Csabi, úgy látom megint kitértél a válaszadás alól. Aztán erre nem mondott semmit sem. És volt már ilyen, hogy bármit kérdeztek tőle alig válaszolt rá. Mindig terel...

Meg tényleg egyébként ez ami nem fér a fejembe, hogy ha "ő nem gondolja, hogy befolyásolna bármit is a barátnő kérdés" akkor mégis mit a bánatért szedte le a Kata a képeket? :D Áhhh nem fér a fejembe...

De amúgy írt valaki egy kommentet:" Csabánk" mindig tudja mikor mit kell mondani, amivel átverheti a felszínes nézőt (hallgatót, olvasót). Tessék már a sorok közé, mögé, stb. látni!"

2010. dec. 21. 18:42
 158/442 anonim ***** válasza:

Júúúj nagy hírem van :D

Az egyik újságnál chatelni voltak a fiúk tegnap. És lehetett nekik kérdéseket feltenni, hát mondom én is írok egyet (már más szereplőknél is volt ilyen, de biztos unalmas voltam, és nem adták le a kérdésem) :D De most igggen :DDD

"Csaba! Miért nem voltál őszinte a rajongóiddal? Az elmúlt hónapok során folyamatosan ködösítettél a magánéleteddel kapcsolatban, megvezetted azokat akik rád szavaztak. Igaz nagyon jól csináltad, de ettől hiteltelenné váltál számomra. Ettől függetlenül sok sikert kívánok a továbbiakhoz.

A magánéletem csak magamra tartozik. Mikor hallottál a Norbi, vagy akár a Nikolas magánéletéről? Szerintem nem ez a lényeg. "

Hát most büszke vagyok magamra :D Na jó, lehet kicsit b*nkó voltam, dehát már kikívánkozott belőlem ez a kérdés :DD

2010. dec. 21. 19:55
 159/442 anonim válasza:
banyek.., az a szerencsétlen csaj az iwiwről köszönőviszonyban sincs a csaba nőjével, ha az a bors kata, mert a bors kata egy vidéki színészcsaj, és nem az, akit itten linkelgettek....
2010. dec. 21. 20:03
 160/442 anonim ***** válasza:

20:03-nak és mindenki másnak

az a Csaba barátnője aki az utóbbi oldalakon be lett linkelve párszor. Ez 100%

2010. dec. 21. 20:14
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!