Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/442 anonim ***** válasza:
100%

Na azért ez ügyesen ki lett találva...

Tudtam hogy a médiában sok mindent meg lehet csinálni és ha ügyesek akkor nem derül ki soha semmi turpisság, de titkon reménykedtem hogy nem a Csaba nyeri meg (attól függetlenül küldtem rá szavazatot)és hogy ez az egész verseny nincs előre eldöntve. De sajnos nem így lett. Nem véletlenül volt eltitkolva tavasz óta a "menyasszony" és kellett mindenhonnan minden közös képet levenni, Csaba volt a műsor szívtiprója akivel nagyon sok nőt, tinit lehetett a tv elé ültetni és sok-sok szavazatra bírni, amivel az RTL is többek között jó sok pénzt kaszál.

Ha jobban belegondolok, lehet a nagy beígért nyereményért cserébe én is elviseltem volna ha a vőlegényem úgy csinál mintha nem is lennék... fél év és utána megvan a pénz a kocsi az luxusutazás....nem hülye sem a Kata sem a Csaba.

Az emberek többsége megvehető...csak nem volt túl tisztességes!

2010. dec. 20. 09:50
 132/442 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Ha belegondolunk 12 millióért, egy autóért és egy luxusutazásért sokan bevállaltuk volna, hogy levegyük a közös képeket, és nyilvánosan ne jelenjünk meg nagyon sehol. Lehet még izgalmat is találtak benne, titkos találkák stb. Végülis szerintem ezzel még jót is tettek a kapcsolatuknak, vittek bele egy kis izgalmat. Csak hát milyen áron? Sok-sok ezer nő átverésén. De nekik már jó, és a nép meg kit érdekel...
2010. dec. 20. 09:58
 133/442 anonim ***** válasza:
100%

Én annyira éreztem, hogy ő fog nyerni...Már mikor Veca kieset akkor úgy gondoltam ez nem lehet véletlen. Aztán kiesett Norbi (a közönség kedvenc) Mikor Nikolassal maradtak, vasárnap egész nap úgy éreztem, hogy bárcsak bárcsak Niko nyerne, de éreztem, hogy Csaba fog. És tényleg. De egyébként valamelyik fórumon olvastam, hogy Keresztes meg sem döbbent annyira, nem is igazán sírt vagy valami...Lehet, hogy le volt előre zsírozva? Csaba egy nagyon hatásvadász, manipulatív pasi: ugye Kata eltitkolása; az öcsi hatalmas szeretete (folytonos kimutatása, vendégként meghívása) az a csábos nézés a kamerába, vonaglás a színpadon és még sorolhatnám.

Nekem popdarálóban nagyon nagyon nagy kedvencem volt, de itt visszataszító lett. Jah és a legjobb a vége volt, mikor az anyukáját mutatták. De úgy, hogy csak a feje látszódjon közelről, hogy még véletlenül se lehessen észrevenni, hogy Kata ott ül mellette. Mostantól egy jópár hónapig Csaba fog még a csapból is folyni (nem tudom mennyire fog elszállni, már ha most nincs) és azért ennyi pénzzel/új lakással, hát én is szívesen lennék a barátnője :D Be kell ismernem szerencsés lány ez a Kata. Mondjuk nem lepődnék meg rajta ha lecserélné, mostantól annyi új nő fog megjelenni körülötte, hogy hűha...(Bár gondolom eddig sem volt ezzel problémája)

2010. dec. 20. 10:23
 134/442 anonim ***** válasza:
100%

Jah és ami jópofa dolog, hogy már egy jóideje figyelem a véleményeket az X-ről. Mármint ilyen tv/rádiós műsorvezetők/döntősök véleményeit.

Komolyan mondom 10 emberből jó ha 1 mondta azt, hogy Vastag Csaba érdemelné meg a győzelmet. De inkább 1 sem. Bárkit kérdeztek mindenki Nikolast és Norbit, Vecát, Katit emlegette. Erre megnyeri ő...

2010. dec. 20. 10:29
 135/442 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap aki nézte az AfrerX-et, az láthatta hogy a vivás Ben (remélem jó tudom) is azt említette, hogy párszor találkozott a Csabával és valahogy sohasem érezte őszintének...erről is ennyit...nem véletlenül volt-van-(lesz) a Csabának bármilyen betegsége...ha a lelke nincs rendben (mitől is lenne) a test az reagál rá!

Pedig az elején annyira lelkes voltam hogy Ő nyerjen, de most... hát nem igazán tudok örülni neki.

Ez az egész annyira egyértelmű és csak az nem veszi észre aki nem akarja (mert annyira oda van meg vissza Csaba kinézetétől, vagyis amit kreáltak a stylistok).

Sajnálom, de el kell ismerni, hogy a média így működik!

2010. dec. 20. 10:51
 136/442 anonim ***** válasza:
100%

Húúú halljátok...láttátok a sztár chatben Csabit? Azt hittem beverem a monitort. Két olyan kérdést tettek fel neki, ami a barátnő témához vonatkozik. Másodikat emelném ki, miszerint "miért nem vállaltad fel a barátnődet? Így akartál több szavazatot?". Különösebb felháborodást nem lehetett a kérdés után látni rajta, pedig, ha ez az állítás kamu, nyilván felkapta volna a vizet és méltatlankodik, hogy ilyen hogyan juthat akárki eszébe is. A másik, hogy megint kikerülte a konkrét válasz adást. Egy litániát zengett arról, hogy pl Norbi vagy Nikolas sem teregetette ki a párkapcsolatát. (Persze, hogy nem, mivel leszögezték még a műsor elején, hogy szinglik és azóta is hangoztatják, hogy nem nőzni jöttek az x-faktorba. ) ÁÁÁ, elegem van, hogy Csabi ennyire visszaél a jóképűségével, felhasználva ezt a győzelemre és cserébe nemhogy köszönetet mondana, még továbbra is hülyének nézi az embereket. Pedig én nagy Csabi fan voltam, de nagyon nagyot csalódtam benne.

Ja és a legnagyobb...megkérdezték tőle azt is a sztár chat-ben, hogy Tomival utazik-e majd el a luxus nyaralásra? Pffff...no komment...valószínű :DDD

2010. dec. 20. 13:48
 137/442 anonim ***** válasza:
100%

Hol van ez a sztárchat? :D

Vissza lehet olvasni még? Kíváncsi vagyok rá :D

2010. dec. 20. 14:16
 138/442 anonim ***** válasza:
100%

Én a Sztárchat végére értem ide amikor Csabi énekelt, szóval lemaradtam róla, de gondoltam hogy felhozzák ezt a barátnős témát megint..hát nem tudom eléggé érdekes hogy nem vállalja fel, pedig már vége a műsornak...

Én mondjuk ha valakit szeretek akkor biztos felvállalom, főleg ha már 6 éve együtt vannak, nekem nem érne annyit az a 12 milla ha azért csinálta...

2010. dec. 20. 15:20
 139/442 DrMedea válasza:
100%

Sziasztok!

Én láttam a sztárchat-et. Mit is mondjak, nagyon meglepődtem! Kiváncsi voltam, hogy fog viselkedni a "kisközönség" előtt és teljesen ledöbbentett. Tetszett, hogy ennyire ragaszkodik és szereti a testvérét, de most furcsán viselkedett. A telefonját le se halkította, folyamatosan csipogott. És nagyon izgága volt, mintha teher lett volna neki az egész. Sok mindenre az volt a válasza, hogy "erről fogalmam sincs". És valóban kikerülte a barátnő témát is, illetve a többiekkel takarózott. Furcsa volt nagyon. Ha konkrétan az elején kijelentette volna hogy igen van, vagy nem nincs, akkor nem lett volna felfújva ez az egész. De az elején szerintem ő sem tudta hogy mit kellene mondania.

Lehet hogy úgy gondolták, hogy a pénzből eléldegélnek majd boldogan a megnyert lakásban, de arra nem gondoltak, hogy a média mennyire fogja felfújni a dolgokat. És még ha szeretnék is egymást, (bár ezt kötve hiszem, mert én biztos nem tagadnám le a párom semmi pénzért) akkor is rá fog menni a kapcsolatuk.

Ha pedig a média "kényszerítette" volna arra hogy tagadja le a kapcsolatát, akkor egyértelműen bunda volt az egész:) A többiek felvállalták.

Ezektől függetlenül, ő is sokat dolgozott, győzött mert a nagyközönség így akarta. Jó hangja van, tetszett nekem is, csak tényleg ez a titkolózás rontja az imidzsét:)

2010. dec. 20. 16:19
 140/442 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyet értek az előttem szólóval...de miért kell letagadni, tudta jól hogy milyen a média és már az elején tiszta vizet kellett volna önteni a pohárban és megmondania az igazságot, meg amúgy is ha elvileg 6 éve megvan neki akkor eléggé komoly kapocslat lehet, nem pedig egy futókaland.Amúgy a fél 2 című műsorban is bentvolt, és kérdezte a műsorvezető hogy a távlati tervekbe mit tervez, és mondta hogy erről nem akar még beszélni, meg össze vissza beszélt..fura volt...
2010. dec. 20. 16:39
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!