Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/442 anonim ***** válasza:
100%

Persze mert a bulvár mindig azt irja amit a riportalany

mond!!

Nincs elég baja Csabának már megint kezditek??

2010. dec. 13. 00:02
 102/442 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de benne egy nagy csalódottság érzés van Csabával kapcsolatban, a hangját meg az előadását ugyanúgy szeretem, de vagy ebben vagy abban nem őszinte és az ilyen embert nem tartom sokra. Nem érdemli meg hogy megnyerje ezt a versenyt, mert nem tisztességes. Bár lehet hogy az egész erre megy ki az RTL részéről, hogy őt akarják kihozni elsőnek és ennek a menete gondosan meg van tervezve!
2010. dec. 13. 06:59
 103/442 anonim ***** válasza:
100%
21:50-es, a Blikk cikket én említettem meg...és akkor már igen, ott volt Kata a képben, a barátnő...2009-ben!!! Ezért írtam, hogy érdekes volt, hogy ezt bevállalta, és akivel ment, ismerem, és tudta a nyertes lány, hogy van Csabának nője! Olvadoztam én is a képernyő előtt, de most is ott volt Kata a Stúdióban....
2010. dec. 13. 17:22
 104/442 anonim ***** válasza:
100%

Hát tényleg nevetségez ez az egész a részéről. Oké, hogy jól énekel, de tényleg ahogy lentebb írta valaki: hiteltelen lett így. Hiába mondják, hogy ő nem olyan amilyennek lejön tv-n keresztül (mert elég nagyképűnek néz ki) azt nyilatkozza róla egy csomó mindenki, hogy nincs tisztában azzal, hogy milyen jóképű (mondjuk ezt nem igazán hiszem el) meg hogy milyen érzékeny, és hogy nem is mű. De akkor ez az egész mi? Ez is egy megjátszás. És mi lesz ha megnyeri? Akkor jön majd be a képbe a Kata? Mikor már megnyerte a 12 millát+autót+lakást? Vagy akkor sem? Nálam ezért nagyon hiteltelen. Ennyi erővel ki tudja mikor őszinte.

De azért a barátnő is elég érdekes. Mondjuk biztos ez egy elég komoly megállapodás a részükről, de nekem pl elég sz*rul esne, hogy az akivel az esküvőmet tervezem (mert ha már eljegyezte, akkor gondolom tervezik) letagadna, és azt hangoztatná, hogy nincs senkije. Én így kívülről ezek alapján azt mondom, hogy a lány sztem úgy van vele, hogy mindegy hogy hogyan, de Csaba mellett akar lenni, még ilyen áron is.

2010. dec. 13. 18:49
 105/442 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem hangoztatta soha, hogy nincs senkije. Igaz azt sem, hogy van. Amit pedig múltkor a műsorban mondott, azt véleményem szerint az x-faktoros csajokra mondta, h sem Nyári Edittel nincs semmi, a többi lánnyal.
2010. dec. 13. 18:53
 106/442 anonim válasza:
100%

nekem csak az nem tetszik,h belemagyarázzák a válaszába,h ő csak az x-faktorosokra gondolt.én néztem az adást pont és nekem úgy jött le,h ő általában mondta.

és mielőtt kötözködne valaki,engem egyáltalán nem érdekelt,h van e valakije, és erre is csak véletlen akadtam rá,mert a google már az elején kidob barátnős lehetőségeket.és nem befolyásolja az énektudásáról kialakított véleményem.továbbra is neki szurkolok.

de nem szeretem ha hülyének néznek.

malek mindig az őszinteséggel szekálja,hát lehet,h ha ebben nem hazudna,akkor jobban menne neki az éneklés közbeni őszinteség.

rem ő nyer.

2010. dec. 13. 20:08
 107/442 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet,h Malek Miki ezekkel a beszólásaival enyhén, burkoltan utalgat valamire...Bár lehet ez már csak belemagyarázás. Az tény, hogy nem őszinte.
2010. dec. 13. 21:39
 108/442 anonim ***** válasza:
71%
Mikor kimondták Veca nevét, akkor elkezdett káromkodni. De érdemes megnézni az arcát, mert egy kis elégedettséget, megnyugvás is látszik rajta abban a pillanatban. Ez sem egy őszinte pillanata volt. Bár néhány társa úgy nyilatkozik róla, hogy nagyon érzékeny, magára veszi a dolgokat (most pl lelkiismeret furdalása van) de gondolom ha megnyeri akkor nem lesz az neki. Szerintetek ő nyer majd?
2010. dec. 13. 22:07
 109/442 anonim ***** válasza:
70%
B+, hogy ne nyugodt volna meg, meg lenne elégedett?!Te nem örülnél, ha továbbjutnál?Istenem.....azért ne lássunk már rémeket mindenben...
2010. dec. 13. 22:25
 110/442 anonim ***** válasza:
100%

És most már nem is fogtok rá szavazni??

Szegény Csabi ilyen rajongókat!!

2010. dec. 14. 20:59
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!