Én is írtam már sokszor, de leírom megint.Nem az érdekel hogy van-e barátnője, vagy nincs.(A popdaráló óta a kedvenc magyar énekesem, akkor is volt neki barátnője, most ezért ne szeressem??)Hanem az itt a probléma, hogy titkolja.
Én nem szavazok, mert úgysem az alapján megy (szerintem) a kiesés, de attól hogy barátnője van-e, én nem fogom kevésbé szeretni ha van, ha nincs.
2010. dec. 11. 19:22
92/442 anonim válasza:
háát ezt a savanyú , fapofát Csabi sem birja mindig úgytűnik , aki kicsit is közelebbről ismeri vagy esetleg dolgozott már vele együtt akármilyen produkciókban tudja , hogy ő a tipikus nőcsábász tipus... volt már szerencsém vele dolgozni és nem éppen úgy viselkedett a fiatal lánykákkal, mint akinek sok éve barátnője van. De végülis ott a pont ... hogy ez az ő dolga, nekünk igazából csak a hangjával meg az előadásával kéne foglalkozni , de ezt én sem tudtam szó nélkül hagyni. :D
2010. dec. 11. 22:57
93/442 anonim válasza:
De amúgy érdekes ez, mert pl pont a mai adásban Veca megsimogatta a kezét, Csaba meg semmi reakciót nem tett. Azon csodálkozom, hogy a végén megölelte. Meg amikor kiesés van, akkor a párbajozók kézen fogva szoktak ott állni. Csaba meg soha sem fogta meg senkinek sem a kezét. Kivéve a tesójának. Meg nekem hihetetlen amiket írtok róla, mert számomra pont olyan hűvös távolságtartónak tűnik, aki kb szóba sem állna lányokkal...lehet hogy ennyire naiv vagyok? :D Bár gondolom az is számít, hogy milyen lányok vannak körülötte. Gyanítom bármilyen földi halandókkal nem áll szóba.
2010. dec. 11. 23:07
94/442 anonim válasza:
22:57, egyetértek teljes mértékben! Igen, savanyú fapofa, ahogy írtad és ezt tanusíthatom, azt üzenem a jóval előrébb hozzászólónak, hogy nem irigy nőszemélyek vagyunk, hanem ezek tények...,ilyen a csaj! Ennyi!!!
Csabi szereti a lányokat ez is tény, és a Blikk verseny is egy megrendezett dolog volt! Akivel elutazott, Tőle tudom...Pénzért bármit..., ez kicsit gáz!
2010. dec. 12. 13:44
95/442 anonim válasza:
És hogy ölelte meg a Vecát!!
Igaz nem a Vecának szólt de sokan lettek volna a helyébe!!
2010. dec. 12. 21:33
96/442 anonim válasza:
Jah mikor a fejét oda letette a vállára? :D Mikor olyan bújós volt. Hát igen...Aztán meg teljesen magához szorította. Akkor egy kicsit elfolytam a tv előtt :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!