Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Mennyi embert megmozgatott ez az "ártatlan" kérdés. :)
Engem annyira továbbra sem érdekel ez a barátnő ügy, ők tudják, mit miért művelnek, és igazából a "háttérbe" mi soha nem láthatunk bele. Lehet, hogy valóban aljas reklámfogás, hogy meglegyen a titokzatos Don Juah imige, de akár az is lehet, hogy a csaj nem szeretett volna nyilvánosság előtt szerepelni, vagy a franc tudja.
A képről csak annyit, hogy elég előnytelen, tényleg unott fejet vég, mint mindig, bár hozzáteszem, én se vigyorognék, egy ilyen megviselő este után. Eszem ágában sincs védeni a csajt, hisz egyáltalán nem szimpatikus, csak egy elcsípett momentumból nem feltétlen kéne ítélkezni. Lehet Csaba épp interjút adott, ő meg őt figyelte szomorúan... akár ezt is rá lehetne fogni a fotóra, hogy ott áll együtt érzően. Persze a savanyú béka nekem is jobban tetszik, mint verzió. :)
Most ti szeretitek Csabát vagy nem?
Mert ezekkel a szövegekkel biztos nem segítetek neki.
Sosem mondta,hogy nincs barátnője csak azt,hogy erről nem beszél.
Ő már ismeri a médiát,tudja hogy mindenkit szétszednének a pillanatnyi hírért.
Amúgy meg nem mindegy hogy van neki vagy nincs?
Az a lényeg ami lejön a szinpadról ott abban a percben.
10:33, teljesen egyetértek!
Igen, szeretem Csabát, azért, mert fantasztikus előadó, és nagyon pozitív kisugárzású ember, barátnővel vagy anélkül, teljesen mindegy. A magánélete legyen csak az övé.
Az a lényeg csajok, hogy a Faktor uán készült képen, ahol látszik Bors Kata, tegnap még alá volt írva a neve..., ma már levették!!! Csak a kommentelők írták ki, ezeket nem merték kitörölni! Észbekaptak, hoppá...ezt nem szabadott volna lekapni! Ez nem érdekes egy kicsit??? Szerintem eléggé...
A másik, akárki akármit is mond, tegnap vol "szerencsém" az Arénában látni személyesen is a csajt egy előadáson..., nem csak azon a bizonyos képen vág fancsali képet...., Ő ilyen..., ezt tanusíthatom! Semmi mosoly, semmi kedvesség..., ha ez kell Csabának..., hát legyen, ez az Ő dolguk! Ettől függetlenül szeretem én is Csabát, de ha kiderül, hogy az egész ember csak színjátékot művelt végig, csak azért, hogy az image meglegyen és hülyének nézi az embereket, akkor mérhetetlenül lealacsonyodik a szememben. Még mindig az foglalkoztat, ahogy a többiek felvállaltak mindent őszintén..., Ő miért nem tudta? Talán mert kellett egy macsó, szingli pasi is a versenyzők közé, aki viszont igazából nem is az! Mert minden műsorban vannak jó csajok, jó pasik, van egy kis esetlen, egy átlagos. Csabiból összegyúrták az alfa-hímet, ahogy mindig is mondák az összes adás alatt, ehhez nem passzolhat egy komoly párkapcsolat...Gondolkozzatok csak! Szóval engem csak az bosszant, hogy figyelemelterelés gyanánt írnak mindenféle nőügyről a médiában, csak hogy az igazi komoly kapcsolat ne derüljön ki...Viszont érdekes a Kiskegyed beli cikk!!!Lassan tényleg becsordogál a komoly kapcsolat is...az 100%, csak addig szavazzunk!!! Nézzétek vissza az említett képet, és láthatjátok, hogy a véletlen kiírt csaj neve, minő "véletlen" lekerült! Azért ennyire nem hülyék az emberek, hiszen elég csak egy katt. a net.-en és kiírja az infókat...
Ennyi rosszindulatú gonosz nőszemélyt!
Nemhogy örülnétek hogy van mellette valaki!
És most már akkor nem is jó ahogy énekel?
Csak az a lényeg amit a szinpadon átad nektek!
És azt baromi jól csinálja!!!!
És most akkor nem is szavaztok rá?
07:50-es vagyok (de többször is hozzászóltam már a témához).
Én személy szerint nagyon bírom Csabát, neki drukkolok már az elejétől fogva (meg Tominak), és ugyan nem is foglalkoztat különösebben ez a barátnő téma, de ettől függetlenül is változatlanul neki szurkolok, és annak örülnék, ha ő nyerné meg.
Még ezzel a "titokkal" együtt is őt tartom az egész bagázsból a legszimpatikusabbnak, legemberibbnek.
Én is már írtam ide többször.
Nekem az a véleményem róla, hogy jó hangja van (bár legtöbbször olyan dalt kap ami nem tetszik) de jó hallgatni. Popdarálóban pl kiváló volt, nekem ott jobban is tetszett. Jól néz ki nagyon, de nekem mű...Írtam már, hogy van benne valami taszító. (Na jó, azért nem rugdosnám le magamról, elfogadnám ám) :D de azért mégsem jön be annyira. Ha van neki barátnője, ha nincs, akkor is ez a véleményem róla. Amúgy pedig egy intelligens hapsi így a nyilatkozatai alapján. Csak gyorsan beszél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!