Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
20:59
Nem kell sajnálni Csabát a rajongói miatt, az, hogy szombaton továbbjutott, azt mutatja, hogy nagyon sokan szavaznak rá (szombaton én is rá szavaztam, a második dal miatt, mert az nagyon-nagyon szép volt).
Amúgy ha Csaba a műsorba való bekerülésekor valamelyik riportjában megemlíti, hogy van barátnője, akkor most nem találgatna senki, létre sem jött volna ez a fórum.
Lehet, hogy azt gondolod, nagyon ráérünk, hogy ezzel foglalkozunk...nekem amúgy mindegy, de ha "rajongsz" valakiért, minél több mindent szeretnél tudni róla. Mert csodálod, és érdekel minden, ami Vele kapcsolatos. Nem azért, mert rosszindulatú vagy, vagy azért, mert be akarsz törni a magánszférájába, hanem egyszerűen kíváncsi vagy az emberre, aki elvarázsol a hangjával (és igen, a szemeivel :). És ehhez hozzátartozik, hogy van barátnője,nyilván nem a kapcsolatának a részletei, csak maga a tény.
De nyilván nem véletlenül védi a magánéletét, biztos van oka rá, hogy ezt a kérdést háttérbe szorítsa, szerintem félti a párját a médiától. Ha ez az ok, akkor ezt megértem.
Nemcsak a barátnőjét,a kapcsolatát is félti!
Nem hiányozna,hogy még ezen is idegeskedjen!!!
Ha ennyire jól értesült vagy, te barátnő barátnőjének a barátnője, akkor mondd már meg nekünk, hogy mire ez a nagy titkolózás? Mégis kik ők? Világsztárok körül nincs ekkora rejtély...Engem komolyan csak ez a része izgat a dolognak, hogy miért kell az embernek a szerelmét rejtegetni?!
Az, hogy miért érdekli ez a nőket, ezt már leírták előttem szólók, ha rajongsz valakiért arról szeretnél minél többet tudni. Persze biztos van itt olyan, akinek savanyú a szőlő, de szerintem legtöbbünknek párja van, akit szeretünk, és csupán szerettük volna, ha a "sztár" akiért odavagyunk/voltunk őszinte lenne a rajongókkal. Mert aki őszinte, azt jobban befogadjuk, hiszünk neki...Ennyire egyszerű.
Őszintén szólva engem nem érdekel, hogy milyen a barátnője. Lehet nagyon kedves, kinézetre nem tűnik annak, de vannak ilyen emberek. Erre mondják, hogy ne ítélj kinézet alapján! De nekem akkoris fura ez a színjáték, amiben nyilván az RTL is részt vesz (hacsak nem ők rendezik az egész színdarabot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!