Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/442 anonim ***** válasza:
100%

20:59

Nem kell sajnálni Csabát a rajongói miatt, az, hogy szombaton továbbjutott, azt mutatja, hogy nagyon sokan szavaznak rá (szombaton én is rá szavaztam, a második dal miatt, mert az nagyon-nagyon szép volt).

Amúgy ha Csaba a műsorba való bekerülésekor valamelyik riportjában megemlíti, hogy van barátnője, akkor most nem találgatna senki, létre sem jött volna ez a fórum.

Lehet, hogy azt gondolod, nagyon ráérünk, hogy ezzel foglalkozunk...nekem amúgy mindegy, de ha "rajongsz" valakiért, minél több mindent szeretnél tudni róla. Mert csodálod, és érdekel minden, ami Vele kapcsolatos. Nem azért, mert rosszindulatú vagy, vagy azért, mert be akarsz törni a magánszférájába, hanem egyszerűen kíváncsi vagy az emberre, aki elvarázsol a hangjával (és igen, a szemeivel :). És ehhez hozzátartozik, hogy van barátnője,nyilván nem a kapcsolatának a részletei, csak maga a tény.

De nyilván nem véletlenül védi a magánéletét, biztos van oka rá, hogy ezt a kérdést háttérbe szorítsa, szerintem félti a párját a médiától. Ha ez az ok, akkor ezt megértem.

2010. dec. 14. 22:08
 112/442 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak a barátnőjét,a kapcsolatát is félti!

Nem hiányozna,hogy még ezen is idegeskedjen!!!

2010. dec. 15. 11:32
 113/442 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Szerintem ezekkel többet árt a kapcsolatuknak, mint használ... Ha csak egyszer elejtette volna, hogy komoly kapcsolata van, kisebb esélye lett volna az efféle pletykáknak. És még talán az embereknek is szimpatikusabb lenne!

2010. dec. 15. 11:51
 114/442 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ez a Vecás cikk nagyon gáz...Veca akkor már inkább Nikolassal jönne össze sztem, főleg hogy azért kampányol hogy rá szavazzon mindenki. Sztem Csabával annyira nincsen jóban egyébként.
2010. dec. 15. 12:07
 115/442 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nyilván nem igaz. Szerintem még a cikk írója sem hiszi el.:D De ezek a badarságok elkerülhetők lettek volna. Bár lehet ez volt a cél, így legalább köztudatban marad a hétköznapokon is.
2010. dec. 15. 12:27
 116/442 anonim válasza:
79%
Van barátnője. Az egyik barátnőm barátnője a Csaba barátnője. Mindenki össze-vissza szidja itt szegény lányt, pedig egy természetes, kedves helyes lány. Aki szidja annak savanyú a szőlő. Ennyi.
2010. dec. 15. 21:12
 117/442 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem savanyú a szőlő, de az én barátnőmnek pedig a csoporttársa volt Kata a menyasszony, és róla annyit, hogy az egyik vizsga alkalmával egymás mellett ültek, végig segített neki a barátnőm, utána meg sem köszönte. Folytatásképp, az egyik X-faktor adás alatt ott volt szintén a barátnőm, akinek még csak nem is köszönt, mert egy borzasztó beképzelt csaj, amúgy pedig a kamerásokkal egyezkedett, hogy Ő milyen szögben üljön, hogy ne látszódjon. Erről ennyit..., ez jól ki van találva!!! Nekem van barátom, ezt nem női irigységből írtam le, csupán ezek a tények...és nagyon sok ember vélekedik így a csajról! A bújkálást pedig inkább nem is minősítem...!
2010. dec. 15. 21:37
 118/442 anonim ***** válasza:
100%
De nem arról van szó, hogy savanyú-e a szőlő, hanem arról hogy titkolják. Ha igaz amit az utolsó írt, hogy megbeszélte a kamerásokkal hogy ne látszódjon akkor arra nem is tudok mit mondani. Hiába jó pasi a Csaba, ez nagyon gáz. Ez a rajongóinak az átb*szása. Más miért tudta felvállalni ha van barátja/barátnője? Azért mert a Csaba egy érdekember, aki gyanítom pénzért bármit megtenne + ezek szerint Kata is olyan, nem hiába van a mondás: zsák a foltját. És mindattól függetlenül meg lehet valakivel kedves a csaj, van akivel meg nem. Kép alapján nem szimpatikus nekünk és kész. Am nekem Csaba sem szimpatikus. Jól néz ki de semmi olyan nincs benne ami megfogó lenne.
2010. dec. 15. 22:46
 119/442 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire jól értesült vagy, te barátnő barátnőjének a barátnője, akkor mondd már meg nekünk, hogy mire ez a nagy titkolózás? Mégis kik ők? Világsztárok körül nincs ekkora rejtély...Engem komolyan csak ez a része izgat a dolognak, hogy miért kell az embernek a szerelmét rejtegetni?!

Az, hogy miért érdekli ez a nőket, ezt már leírták előttem szólók, ha rajongsz valakiért arról szeretnél minél többet tudni. Persze biztos van itt olyan, akinek savanyú a szőlő, de szerintem legtöbbünknek párja van, akit szeretünk, és csupán szerettük volna, ha a "sztár" akiért odavagyunk/voltunk őszinte lenne a rajongókkal. Mert aki őszinte, azt jobban befogadjuk, hiszünk neki...Ennyire egyszerű.

Őszintén szólva engem nem érdekel, hogy milyen a barátnője. Lehet nagyon kedves, kinézetre nem tűnik annak, de vannak ilyen emberek. Erre mondják, hogy ne ítélj kinézet alapján! De nekem akkoris fura ez a színjáték, amiben nyilván az RTL is részt vesz (hacsak nem ők rendezik az egész színdarabot).

2010. dec. 15. 23:51
 120/442 anonim ***** válasza:
100%
21:37-es, igen a kamerás story igaz, csak gondoltam megosztom, ha már itt van ilyen és olyan vélemény is. Valaki így gondolja, valaki úgy, személy szerint ezt én is az RTL által kitalált megjátszásnak, titkolózásnak, vagy nem is tudom minek minősítsem...Lényeg, hogy nemsokára vége és előbb vagy utóbb mindenre fény derül...ez mindig így szokott lenni!
2010. dec. 16. 11:13
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!