Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/442 DrMedea válasza:

Félreértés ne essék, nekem is tetszik a hangja és szurkoltam neki is, mert úgy gondoltam hogy a Nicolas így is megállja a helyét meg a Norbi is mert nagyon ügyesek és rengeteg felkérést fognak kapni.

Azt ne felejtsük el, hogy a Csaba színész :) ami azt jelenti hogy bármit el tud játszani. Ha sírni kell, sír, ha ölelni kell, ölel, ha nevetni kell nevet.

Kiváncsi leszek mi lesz ennek a vége.

A sztárchat-en is a többiek magánéletével takarózott. És szerintem se a Kati, se a Dorka nem szenvedett hátrányt azzal, hogy tudták hogy van férjük. Nem kapta fel őket a média, nem túrkált a magánéletükbe ennyire.

A média arra csap le amit titkolnak. Annak sokkal nagyobb híre van, eladhatóbb, és jobban érdekli az embereket. Szóval ez vagy így volt kitalálva, vagy nagyon rosszul találta ki a Csaba, hogy nem akarja kitenni semminek a barátnőjét. Nem gondolhatja komolyan, hogy nem fognak az emberek rákeresni a neten, vagy a média nem fog vájkálni a magánéletében...

Persze az ő dolguk, mit árulnak el, de akkor is furcsa. Mert szerintem kevesen vagyunk akik letagadnánk a párunkat vagy férjünket csak azért hogy a kamerák előtt ne jelenjen meg. Előbb vagy utóbb úgyis címlapon lesznek.

2010. dec. 21. 20:29
 162/442 anonim válasza:

Ha jól emlékszem, akkor senkiről sem tudtuk meg, hogy van-e párja, vagy nincs. Csak Katiról és Dorkáról beszéltek, akiknek férjük van.

Egyébként az, hogy ennyire nem akar róla beszélni és hárít, már egyértelműbbé teszi, hogy van barátnője. Ha nem lenne, akkor simán megmondaná, hogy nincs.

Ettől függetlenül nagyon furcsának találom, hogy megválaszották a legjobb szingli pasinak. Az már egy igazi színjáték volt. Ebben az esetben nem tudom megérteni sem Csabát, sem a barátnőjét, hogy hogyan képesek ilyesmire.

2010. dec. 21. 21:06
 163/442 anonim ***** válasza:

amúgy meg tuti van csaja mert egy másik fórumon ez írták ill belinkelték iwiwen:

[link] Ez a csaj és az ismijei között van egy nő aki gondolom rokonuk mert u.az a vezetékneve mint a Csabi"elvileg b. nőjének": [link]

és a nő kisfiáról van egy kép aminek címe a legfiatalabb Vastag Csabi rajongó:), és van egy komment a kép alatt ami így szól:A rokoni szálak:)

2010. dec. 21. 22:04
 164/442 anonim ***** válasza:

Előttem szólóhoz ja tényleg itt a kép:) [link]

Hogy sasolja a rokont..bizti a piciből is énekes lesz majd..:-D

2010. dec. 21. 22:09
 165/442 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem , hogy miért nem vállalja még most sem. Mire számított, hogy pár hét alatt elfelejti a média és akkor élheti ugyanúgy tovább az életét. Vagy fél, hogy megutálják, de állítólag nem érdekli mások véleménye... Vagy csak kivár, hogy mikor kap jobbat a ennél a csajnál

Furcsa ez a Csabi...

2010. dec. 21. 22:19
 166/442 anonim ***** válasza:

Micsoda nyomozások :D

De tudjátok én azt nem értem, hogy az újságírók miért nem írnak róluk semmit. Ha mi, innen a netről ilyen dolgokat megtalálunk fórumok és az iwiw segítségével, akkor egy újságíró, akinek ez a munkája, miért nem szerez meg ilyen infókat? Én azt mondom itt nagyon ki van találva minden, még azt is meg merem kockáztatni, hogy van valami szerződés a tv, az újságok és Csaba között, hogy ne nyomozzanak és ne hozzanak le semmi infót róla. Tényleg beírja az ember, hogy Vastag Csaba barátnője, és az első oldal dobja ki hogy Bors Kata. És akkor ott van a facebookos kép, vagy az hogy ott ült egyszer Feró mögött, vagy az anyukája mellett. Nem hiszem, hogy az újságíróknak nem tűnik fel, hogy vajon ki az a fiatal nő aki mindig ott van a Csaba családjával. Ugye mikor volt az eredményhirdetés, tuti odament az édesanyja gratulálni neki, és gyanítom Kata is. És nem adott neki egy puszit, vagy nem ölelte meg ÚGY? (vagy ott maradt a közönségben, nem ment volna oda hozzá?) Vagy nem adott neki egy puszit mikor találkoztak a stúdióban? Gyanús ez nagyon, és hihetetlen...

De az is lehet, hogy majd pár hónap múlva ha jönnek a csillag születikesek, és Csabát már elfejtené a nép, majd akkor fog "kiderülni". Na hát akkor sztem fetrengeni fogok a röhögéstől.

2010. dec. 21. 22:47
 167/442 anonim ***** válasza:
Amúgy meg jön azzal, hogy Nikolas és Norbi sem beszélt a magánéletéről. Hát nem tudom, nekem egyértelmű hogy egyikőjüknek sincs csaja. Lehet, hogy tényleg nem mondták ki konkrétan (bár nekem úgy rémlik, hogy mondták) de nem is ködösítettek soha így. Veca, Tomi, a Nyári lányok, Non Stop Zsoltika stb mind bevallotta hogy nincs senkijük. De akinek meg van: Mimi, Gergő, Dorka, Kati a Non Stop többi része stb. bevallotta, hogy van nekik. Ennyit erről Csabika :D
2010. dec. 21. 23:05
 168/442 trixike20 ***** válasza:

Szerintem ha olyan feltűnö lenne a lány,Csaba barátnöje,akkor tuti felfigyeltek volna rá!

Csaba nem öszinte.Sztem Tomika sokkal másabb gondolkodású mint a Csaba!Én öt jobban szeretem!:D

2010. dec. 21. 23:44
 169/442 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, én köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a topicot, és kiveséztétek a témát (beleértve a linkeket, a Csabi bnőjéről) mert egy valamire biztos hogy jó volt, és ezt őszintén mondom: nagyon jót tett az önbizalmamnak, aminek kissé mindig híján voltam...

Nem akarom, hogy bárki félreértse, és nem akarok gonosznak tűnni, de meglepődtem: ez a lány egyáltalán nem szép! Sőt. Ez a lány nem szép, nincs kisugárzása, vagyis van, de az sokak által emlegetett jégcsapkisasszonyos, merev, (nekem) kifejezetten nőietlen...És mégis, a sokak által alfahímnek titulált, lányokkedvence Csaba (aki szerintem sem rossz 1ébként) vele jár! Hát (sok önértékelési problémákkal küzdő) hölgyeim, ennyi! Most komolyan, én mindig elégedetlenkedtem magammal, de hogy szebb vagyok, az tuti! És tudok mosolyogni. Kedvesen, szépen! Köszi mégegyszer! És remélem nem bántottam meg senkit, nem akartam bunkó lenni, de ez kijött!

2010. dec. 22. 00:09
 170/442 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóval egyet értek, kb én is így vagyok ezzel az önbizalommal. Lehet hülyeség amit írok most és majd leszólnak páran, de ha ez így van hogy 6 évvel ezelőtt ismerkedtek meg akkor még úgymond Csabi is fiatal srác volt, és máshogy gondolkodott, mások voltak az igényei, nem volt úgymond ennyire ismert, és figyeljétek meg pár hónap és lecseréli ezt a csajt, ezt csak azért gondolom így mert van a baráti társaságomba szintén egy hasonló eset 18 évesen ismerkedett meg egy csaj ismim egy nem éppen helyes sráccal( a csaj nagyon szép) és tavaly szakítottak, és most egy nagyon jóképű gyerekkel van együtt!Meg ugye ellaposodott a kapcsolatuk ismert korán összejöttek, és már másra vágyott mindegyik!Persze nem biztos hogy ez náluk is így lesz, de Csaba már más körökben fog mutatkozni nem úgy mint eddig...De persze én kívánom nekik hogy ne így legyen és maradjanak együtt!!!
2010. dec. 22. 08:53
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!