Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Gondoljátok végig:
Király Viktor,Caramell,Gáspár Laci,Varga Feri.Mindegyiknek volt évek óta nője..sőt,neje,családja
híresek lettek,egyből új párjuk lett,ill Viktor aki éli az életét
tuti Csabival is el lesz
ez a Kata nem szép.az egy dolog.de semmi belső kisugárzása nincs.látszik,h egy élettelen,gonosz mumia.az iwiwes képek is egy semmi nőt ábrázolnak
pl. Wolf Kati se szép,de van kisugárzása,vidám,édes nő
tuti,h ms mumia megy a levesbe
lányok,fiatalok,szépek,HAJRÁ
én már 32vagyok,és szép se,de vidám,élettel teli vagyok
ebbe a szegény Katába még Infoteph se lehelne életet
BOLDOG ÜNNEPEKET
Jóéjt
amúgy Csabinál sztem jobb pasas az öccse
no meg Christian Bale
A kettővel előttem szóló írásán jót röhögtem.... Múmia??? :DD
Szegény, remélem tényleg nem olvassa! Amúgy igaz, én is azt mondtam, hogy hagyján hogy nem szép, de kisugárzása attól még lehetne.
Lehet, hogy csak megszokásból vannak együtt, mikor Csabi adta azt az interjút, hogy már minden barátja eljegyezte a bnőjét, vagy megnősült, egyből az jutott eszembe, hogy a stabilitásra vágyik. Én ugyan nem voltam ilyen hosszú ideig anno egy sráccal, akivel aztán eljegyeztük egymást, de mégis olyan nehéz volt otthagyni, miközben tudtam, hogy nem Ő az igazi!
Szerintem sokszor, ha valakit megszoksz, nehezebben mozdulsz, nehezebben hagyja ott a biztosat. Nálam legalább is ez volt...
Talán most, ha beindul körülötte minden, ki tudja..
a cikkíró vak??hol gyönyörű ez a nő??egyenesen ronda
de sebaj...Király Viktoros dejavum van
és rá pár hóra dobta a lányt..pedig az nem ilyen egér volt...
Higgyétek el
egy éven belül Mause Mumia repül!
olvasd végig a fórumot
olyanok is írtak,akik ismerik a csajt
és nem pozítiv
amúgy hasonló cikk jelent meg anno pl.Király Viktorról is,h évek óta barátnője van,imádja,rá pár hóra vége lett
Varga Feri.Caramell nejet,gyerekeket hagytak el
ez 100,h Csabival se lesz másképp
és igen,akkor ezek ellenére sajnálni fogom a nem szimpi csajt..mert igen,ő már akkor vele volt,mikor kis senki volt...
egy ismerősöm mondta,h volt más csaja is közben,mikor popdaráűlóval megindult szekere
volt botlása
és amit stiry ír,nem kell elhinni mindent
dolgozik ott kollegám,tudom hogy működik
de nekem akkoris jobban bejön öcsikéje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!