Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/442 anonim ***** válasza:
Elolvastam az utolsó cikket is. Hát ezen Csabi fiú mit tud továbbra is ködösíteni? :D Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig fog fajulni ez az egész...Mondjuk sztem majd akkor lesz tényleg hivatalos, ha a Fókuszban fog róla beszélni. Már látom magam előtt, hogy andalognak majd kézen fogva, és a kapcsolatukról beszélnek. Pár nap, és meg lesz az is. :)
2010. dec. 22. 23:52
 212/442 anonim ***** válasza:
100%

Gondoljátok végig:

Király Viktor,Caramell,Gáspár Laci,Varga Feri.Mindegyiknek volt évek óta nője..sőt,neje,családja

híresek lettek,egyből új párjuk lett,ill Viktor aki éli az életét

tuti Csabival is el lesz

ez a Kata nem szép.az egy dolog.de semmi belső kisugárzása nincs.látszik,h egy élettelen,gonosz mumia.az iwiwes képek is egy semmi nőt ábrázolnak

pl. Wolf Kati se szép,de van kisugárzása,vidám,édes nő

tuti,h ms mumia megy a levesbe

lányok,fiatalok,szépek,HAJRÁ

én már 32vagyok,és szép se,de vidám,élettel teli vagyok

ebbe a szegény Katába még Infoteph se lehelne életet

BOLDOG ÜNNEPEKET

Jóéjt

amúgy Csabinál sztem jobb pasas az öccse

no meg Christian Bale

2010. dec. 23. 01:25
 213/442 anonim ***** válasza:
megvettem a mai Storyt amiben benne vannak...hát nem is tudom nagyon érdekes ez a csajszi...amúgy semmi extra nincs a cikkben ami a lényeg hogy ő már bemutatta volna a nyilvánosságnak a csajt, de a csajszi nem akart szerepelni, és ezt Csaba tiszteletben tartotta...ja meg hogy a csaj nem a macsó fiúba szeretett bele hanem aki annak idején egy lerobban Fiattal ment érte az első randira....
2010. dec. 23. 09:21
 214/442 anonim ***** válasza:
100%

A kettővel előttem szóló írásán jót röhögtem.... Múmia??? :DD

Szegény, remélem tényleg nem olvassa! Amúgy igaz, én is azt mondtam, hogy hagyján hogy nem szép, de kisugárzása attól még lehetne.

Lehet, hogy csak megszokásból vannak együtt, mikor Csabi adta azt az interjút, hogy már minden barátja eljegyezte a bnőjét, vagy megnősült, egyből az jutott eszembe, hogy a stabilitásra vágyik. Én ugyan nem voltam ilyen hosszú ideig anno egy sráccal, akivel aztán eljegyeztük egymást, de mégis olyan nehéz volt otthagyni, miközben tudtam, hogy nem Ő az igazi!

Szerintem sokszor, ha valakit megszoksz, nehezebben mozdulsz, nehezebben hagyja ott a biztosat. Nálam legalább is ez volt...

Talán most, ha beindul körülötte minden, ki tudja..

2010. dec. 23. 09:31
 215/442 anonim ***** válasza:

[link]

a cikkíró vak??hol gyönyörű ez a nő??egyenesen ronda

de sebaj...Király Viktoros dejavum van

és rá pár hóra dobta a lányt..pedig az nem ilyen egér volt...

2010. dec. 23. 09:33
 216/442 anonim ***** válasza:

Higgyétek el

egy éven belül Mause Mumia repül!

2010. dec. 23. 09:34
 217/442 anonim ***** válasza:
Tisztára mint a politikában...
2010. dec. 23. 09:52
 218/442 anonim válasza:
média és a magyar celebek ----> gratulálok csabiKA .... ő is végre bekerült a húsdarálóba! :P reméljük "érzékeny" lelkével kibírja majd ami ezután következik!
2010. dec. 23. 10:26
 219/442 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért fikázzátok azt a lányt. Egyáltalán nem ronda, nem múmia. Én is megvettem a storyt. Minden egyes képen mosolyog és minden képről az jön le, hogy szeretik egymást. Miért kell irigykedni és károgni? Csabának ő a legszebb nő a világon. Nem ismeritek a mondást? "Nem azt szeretjük aki szép, hanem az a szép, akit szeretünk."
2010. dec. 23. 11:00
 220/442 anonim ***** válasza:

olvasd végig a fórumot

olyanok is írtak,akik ismerik a csajt

és nem pozítiv

amúgy hasonló cikk jelent meg anno pl.Király Viktorról is,h évek óta barátnője van,imádja,rá pár hóra vége lett

Varga Feri.Caramell nejet,gyerekeket hagytak el

ez 100,h Csabival se lesz másképp

és igen,akkor ezek ellenére sajnálni fogom a nem szimpi csajt..mert igen,ő már akkor vele volt,mikor kis senki volt...

egy ismerősöm mondta,h volt más csaja is közben,mikor popdaráűlóval megindult szekere

volt botlása

és amit stiry ír,nem kell elhinni mindent

dolgozik ott kollegám,tudom hogy működik

de nekem akkoris jobban bejön öcsikéje

2010. dec. 23. 11:12
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!