Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Jesszusom milyen üzenetek jelennek meg ilyen-olyan fórumokon, most hogy kiderült Kata... :)
Nem semmi. Sztem tuti nem ő nyert volna ha felvállalja :)
Életemben először én is megvettem a Story-t, és olvastam Feró nyilatkozatát is.
Én a magam részéről magasról teszek rá, hogy van-e barátnője, vagy nincs, a hangját szeretem, és nekem is tetszett, amit a színpadon művelt. DE: ez nagyon nem tetszik, hogy csak ezért titkolták, hogy többen szavazzanak rá. Feró kimondta, hogy ezért volt. Így Csaba már hiába mondja, hogy azért, mert a barátnője nem szeretett volna szerepelni... persze miután Csaba megnyerte az X-et, máris nem zavarja, hogy kitették a pofáját mindenhova???
Szóval hiába csípem még mindig Csabát, ez most szúrja a szemem, és azért valahol hitelét vesztette nálam.
Amit nagyon sajnálok, mert hittem benne.
Ki tudja, lehet olvasgatott már negatív hozzászólásokat (akár itt, akár máshol) a barátnőjéről, és már csak ezért is nyilatkozta azt, hogy számára ő a legszebb.
Amúgy nekem sem tetszik a csaj, de rondának azért semmiképp nem nevezném, mert attól azért nagyon távol van. De nem is gyönyörű, az biztos.
Viszont azt hozzá kell tennem, hogy ha igaz, amit Csaba nyilatkozott, avagy Kata sose féltékenykedett, még csak rá sem kérdezett az állítólagos kalandjaira, illetve sosem panaszkodott, akkor azért az szép, és elismerésre méltó.
Hiába unszimpatikus a hölgy, ezt bevallhatjuk magunknak, hogy kevesen lettünk volna képesek ennyire szó nélkül hagyni mindent, és ennyire feltétel nélkül bízni a másikban.
Ha nem féltékenykedett, épp azért tudott vele bármit megcsinálni a Csabi. Sokan írták már, hogy itt is ott is volt kalandja. És sztem Csabi is néz úgy, hogy nők 100ai akarjanak tőle valamit.
De most jön még csak a nehez, hogy felszínre hozták a kapcsolatot. A csaj vajon miért nem akarta, hogy megismerjék őt?Most meg hirtelen mégis?! Szóval én nem értem hogy van ez.
Mi változott azóta? Semmi. Már az X-faktor vége felé is bőven híres volt Csabi ,meg most is az. Miért gondolhatta meg magát.
Érdekes ez, hogy nem szólt semmit a csaj, rá sem kérdezett, hogy volt-e valami. Ez sem normális dolog egyébként. Aki ilyen lenne , írjon már, mert kíváncsi vagyok van-e ilyen nő aki ezt szó nélkül így végigcsinálná.Sztem nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!