Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/442 anonim ***** válasza:

nem nekem vallott szint

hanem..

mindegy

de lényeg,h hűtlen

2010. dec. 25. 21:49
 282/442 anonim ***** válasza:
Jaj már annyi Vastag Csabás kérdéshez írtál utolsó... És mindenhova kb ugyanazt írod, hogy csúnya a lány, meg hogy csalja őt a Csabi meg ilyesmi. Attól mert leírod, még nem biztos hogy így van. Megértem, hogy próbálod magadnak bebeszélni, mert gondolom bele vagy esve a Csabába (gyanítom egy tini rajongó vagy) de na...
2010. dec. 25. 22:02
 283/442 anonim ***** válasza:

nem vagyok se tini

se fanja

nekem nem tetszik a nő

de tudod

ízlések és pofonok

de ismerem a retek klub,a bulvár és sajna az ilyen hírtelen sztár lett pasi műkődését

meg van közös ismerős csabival

mindegy

2010. dec. 25. 22:11
 284/442 anonim válasza:
sokan írtátok már h nem hűséges meg csalja azt a " csodaszép" barátnőjét . De engem ez nem zavarna , hát hány ilyen pasi van a világon , de könyörgöm akkor ne reklámozzuk már basszus ,hogy így szeretem úgy szeretem , nekem ő az egyetlen a világon. Amúgy ezt a tényt , hogy Csaba a félremenős , megcsalós típus csak erősíteni tudom . Még elég régen egy musical shown dologoztam vele együtt Mészáros Árpád Zsolttal együtt ( akinek ugye gyereke és felesége van) és azt hiszem már így is túl sokat láttam , mint kellett volna . Annyit mondhatok egyikük sem a hűséges , csodaszép párjával mulatott. Csaba régen is ilyen volt , most is ilyen , ennyi ... de ezzel hogy jelentkezett az X-faktorba most megszívta , el kell tűrni , hogy nyilvánosság elé került az élete , nem működi a heti félrelépés ... bár ha ügyesen csinálja kitudja. :))) ennyit erről , ezek olyan dolgok , amit majdnem minden családban előfordulnak megcsalás stb , engem csak az idegesít ebben az egészben , hogy mindenki hazudik , csal, Csabi minden nézése , megnyilatkozása pontosan kitalált és megtervezett és egy ilyen ember nyerte meg a műsort , mikor voltak ott nála nem csak sokkal tehetségesebbek is , hanem olyanok is , akik a tehetség mellé még őszinték is voltak .
2010. dec. 26. 00:00
 285/442 anonim ***** válasza:

Utolsó: dehát annyira nyíltan csinálta, hogy azok is észrevették akik csak munkatársak? Nem zavartatta magát? :O

Nekem ez annyira hihetetlen, mert ő egy nagyon intelligens hapsi (ez tény, mert a nyilatkozatai, tettei nagyon jól ki vannak találva, és ezt csak egy okos ember tudná így csinálni) és akkor arra nincs esze, hogy titokban csinálja? Dehát akkor gondolom Kata nyújtja neki a biztos hátteret, mellette meg összeszedi a bombanőket....Szép dolog. De csak flörtölgetett szerinted, vagy ténylegesen meg is csalta a Katát?

2010. dec. 26. 09:54
 286/442 anonim ***** válasza:

utolsó

szerintem az előtted lévő elég világosan leírta,h félrelép

szóval hajrá

2010. dec. 26. 10:02
 287/442 anonim ***** válasza:
Nem a hajrázás miatt kérdeztem (majd pont velem csalná meg :D ) hanem mert nekem furcsa, hogy ha azt nyilatkozza, azt mutatja a külvilág felé, hogy szereti, akkor miért csalja meg? Meg tényleg nekem fura ha valakinek van 6 éve barátnője, akkor hogy van képe nyíltan egy csomó ember előtt összejönni valakivel. Meg akkor nyilatkozza azt, hogy "nekem ő a legszebb" akkor minek mond ilyeneket? Én kedvelem amit művel a színpadon (amúgy Nikolasnak szurkoltam) de ha ekkora hazudozó, meg ennyire ferdíti a dolgokat, akkor az nagyon nagy alattomosságra utal...Gondolom akkor az öccsét sem szereti annyira, meg akkor gyanítom semmi sem úgy van ahogyan ő mondja.
2010. dec. 26. 10:22
 288/442 anonim ***** válasza:

utolsó

egy haverom is mondogatja uton-útfélen,h imádja kedvesét

de csalja

csaba detto,csak ő több embernek mondja

az csal a legjobban,aki minél több helyen,nyilvánosan hangoztatja,zeng róla

2010. dec. 26. 10:48
 289/442 anonim válasza:
nem tudom , ennyire nem mentem bele Vastag Csaba életében , öreg vagyok én már ehhez , de aki régebb óta mozog például színházi vagy musical körökben ( és ehez nem kell feltétlenül velük dolgozni, elég, ha látod őket egykét partyn vagy fellépésen), ahol Csabi és nagy barátja Árpi tevékenykednek / tevékenykedtek az X-faktor előtt azok , mind tudják ezeket a tényeket, hogy nagy nőcsábászok , lehet , hogy a bárhol bárkivel bármit kifejezés kicsit durva , de talán ez tükrözi a legjobban a helyzetet. Csak kérdem én , hogy a kedves partnerek ennyire vakok vagy ennyire nem akarnak erről tudomást venni . Árpi fogyasztja a feleségeket meg a barátnőket , neki nem sok éve ugyanaz a partnere , de most születik meg a 3. gyermeke és igy folytatja ezt a nőcsábász életmódot . Csabi meg , hát tudjuk ... :)
2010. dec. 26. 13:34
 290/442 anonim ***** válasza:
utolsó,mesélj már kicsit,miket láttál,smárolt a Csabi a csajokkal?
2010. dec. 26. 21:06
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!