Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
utolsó
végre valaki aki jól lát
szerintem ezt már sokan leírtuk,h nem lesz mőár sok idejük együtt!
Viszont a Csabi már idáig is járt fellépésekre, Katának nem idegen ez az élet!
Ismerük fellépőt(nagyon felkapott) és hát nem lennék a bnője helyében, mert ezt egy civil nagyon nehezen viseli!
Gondoljatok bele mikor egy civil ráér, ők akkor mennek el dolgozni!Nincs egy szabad hétvége.
Ugyan Kata ezt már tűri egy ideje és ez nagyon becsületes, bár szerintem is már a kapcsolatuk(így látatlanban) inkább a megszokás, az,hogy fiatalonm kerültek össze, együttt mentek bele az életbe, az egy elég erős kapocs, de nem hiszem, ki fogja bírni a továbbiakat.
Eddig is nehéz volt a Katának, de most. (de talán ő sem teljesen civil(képek közt volt vmi fellépős ruhás) ő is lehet olyasmi ritmusban dolgozik mint Csaba!
Szerintem is teljesen nyilvánvaló, nem kell ez a szöveg, hogy védeni akarta stb...
Persze, nem hiszem, hogy túl nagy lelkiismeret furdalása lenne, a lóvét a kocsit meg az egyebeket attól még meg fogja kapni... csak éppen így ő már nem hiteles. legalábbis számomra nem az.
a zenéjét ettől függetlenül szeretem, bár nehéz elvonatkoztatni attól, hogy milyen ember van mögötte...
igen,nehezen viseli egy civil csaj,és azt is nehezen viseli,ha megcsalják.
Szerintem kölcsönösen csalják egymást,egy nyitott kapcsolat az övéké,ennyi.
Ez tényleg nagyon pocsék kép lett róla. :D
Azért nem semmi, mennyi válasz gyűlt itt össze? Ezzel nem döntöttünk rekordot itt gyakorikérdéseken? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!