Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/442 anonim válasza:
Nah azért ennyire ne legyetek rossz indulatúak,nem annyira RONDA a csaj inkább átlagos.De az tény hogy tényleg nagyon gonosz arca van és egyáltalán nem szimpi(de mondjuk nem képről kell megítélni az embert)nekem a személyes véleményem az hogy 6 év nagyon sok idő és nagyon dicséretre méltó hogy még mindig együtt vannak,de azt ne mondja nekem senki hogy ennyi idő alatt nem laposodik el egy kapcsolat,mert már csak lehet hogy megszokásból van vele a Csaba mert Kata egy biztos háttér az életében.Mondjuk sokan azt gondoljátok nem csalta még meg(a kis naivak) nézzetek már rá a pasira! sztem ha nem is sokszor de tuti volt félrelépés,és ezt itt néhányan alá is támasztják biztos forrásból!!Most nyerte meg az X faktort annyi rajongó nő veszi körül!!meg ott van a jó példa Király Viktor 4-5 éves kapcsolata volt a megasztárt előtt és alatt aztán meg nyerte és hoppá volt barátnő nincs barátnő pedig is ott is nagy volt a szerelem!!csak figyeljétek meg sztem maximum 1 év ezek után még kevesebbet fognak talizni és ez megfogja ölni a kapcsolatot ha még nem halott!!bocsi hogy ilyen sokat írtam nehéz kifejteni pár sorban!!! :D:D
2010. dec. 28. 08:40
 302/442 anonim ***** válasza:

utolsó

végre valaki aki jól lát

2010. dec. 28. 09:02
 303/442 anonim ***** válasza:
végre valaki jól lát dettó:)
2010. dec. 28. 13:14
 304/442 anonim ***** válasza:

szerintem ezt már sokan leírtuk,h nem lesz mőár sok idejük együtt!

Viszont a Csabi már idáig is járt fellépésekre, Katának nem idegen ez az élet!

Ismerük fellépőt(nagyon felkapott) és hát nem lennék a bnője helyében, mert ezt egy civil nagyon nehezen viseli!

Gondoljatok bele mikor egy civil ráér, ők akkor mennek el dolgozni!Nincs egy szabad hétvége.

Ugyan Kata ezt már tűri egy ideje és ez nagyon becsületes, bár szerintem is már a kapcsolatuk(így látatlanban) inkább a megszokás, az,hogy fiatalonm kerültek össze, együttt mentek bele az életbe, az egy elég erős kapocs, de nem hiszem, ki fogja bírni a továbbiakat.

Eddig is nehéz volt a Katának, de most. (de talán ő sem teljesen civil(képek közt volt vmi fellépős ruhás) ő is lehet olyasmi ritmusban dolgozik mint Csaba!

2010. dec. 28. 13:24
 305/442 anonim ***** válasza:
Még annyit tennék hozzá ahhoz a véleményekhez, hogy Csaba miért titkolta: teljesen igaz, hogy a szavazatok miatt. Szép és jó lenne, ha Katát akarta volna védeni, akkor most már teljesen felesleges lett volna felvállalni a végén...Okos húzás volt. Ezt az is bizonyítja, hogy nem lehet véletlen, hogy leszedték iwiwről a közös képeket. Hülyének nézték az embereket. Ennyi.
2010. dec. 28. 13:32
 306/442 anonim ***** válasza:

Szerintem is teljesen nyilvánvaló, nem kell ez a szöveg, hogy védeni akarta stb...

Persze, nem hiszem, hogy túl nagy lelkiismeret furdalása lenne, a lóvét a kocsit meg az egyebeket attól még meg fogja kapni... csak éppen így ő már nem hiteles. legalábbis számomra nem az.

a zenéjét ettől függetlenül szeretem, bár nehéz elvonatkoztatni attól, hogy milyen ember van mögötte...

2010. dec. 28. 13:59
 307/442 anonim ***** válasza:

igen,nehezen viseli egy civil csaj,és azt is nehezen viseli,ha megcsalják.

Szerintem kölcsönösen csalják egymást,egy nyitott kapcsolat az övéké,ennyi.

2010. dec. 28. 14:34
 308/442 anonim ***** válasza:

Ezt találtam a Katáról:

[link]

2010. dec. 28. 21:21
 309/442 anonim ***** válasza:
fúú szegény,de xar ez a képe...
2010. dec. 28. 21:34
 310/442 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nagyon pocsék kép lett róla. :D

Azért nem semmi, mennyi válasz gyűlt itt össze? Ezzel nem döntöttünk rekordot itt gyakorikérdéseken? :D

2010. dec. 28. 22:14
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!