Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Ide is berakom:
"Persze viták minden családban vannak. Katával - akit szépnek, intelligensnek és okosnak tart - is voltak, de mindig meg tudták beszélni azokat - mondta a Hot! magazinnak Csaba édesanyja."
Szép? Na persze.
Okos és intelligens: ugyanazt jelenti szinte. Mondjuk tuti okos csaj lehet. A Corvinusra jár...Meg amúgyis okoska feje van + Csaba is okos hapsi...De Csaba majd most tölti a 29-et, szóval 1-5 éven belül akar gyereket, hát az azért odébb van.
Egy (vagy több) éjszakát én is eltöltenék vele.:)
Már hozzászóltam a témához többször is amúgy, de szerintem régen is jól nézett ki a Csabi.Popdarálóban eszméletlenül bejött anno, szomorú is voltam, hogy abbahagyták.:)
nem bizti,h szó szerint ezt mondta a néni
meg hát nem lett volna illő,h azt mondja,h én szép fiam jobb nőt is kaphatna
Szerintem simán igaz lehet, hogy ezt tényleg így mondta Csaba anyukája. Végül is egy anyukának nem az a fontos, hogy a fia egy bombázóval legyen (és ugyan már leírtam többször, de akkor itt is megjegyzem, hogy Kata egyáltalán nem rusnya lány), hanem hogy a fia boldog legyen mellette, és hogy a választott jól bánjon a fiával. Ami igencsak valószínű, ha Csaba már ennyi éve kitart mellette.
Amúgy szerintem is jól nézett ki régen is Csabi. Persze a korral ő is csak sármosabb lett, a nevetőráncai/szarkalábai a szeme körül kifejezetten jól állnak neki. :)
Teljesen egyetértek az utolsóval abban, hogy jól áll neki a kor :D
A story-s képeken (ahol Katával van) 1-2 képen annyira kölyökképű még :D (Azok voltak fent nekik iwiwen, és azok a képek 5-6 évesek lehetnek, szóval Csaba ott 23 éves volt kb) szóval csak jobb lett. Amúgy pont vmelyik nap néztem Tomikát, és azt kell mondjam, hogy ő sem rossz pasi (igaz fiatalabb tőlem, meg ő még tényleg kölyökképű), de sztem pár év (mondjuk 10 :D) és még jobb lesz mint Csaba. Meg nekem Csabán ami nem tetszik, hogy túl barna a bőre. Lehet szolizik? :D
anyuka vajon tudja,h fia csalja rémecskét??
mert az 100%
Igen, Tomi is emberesedett az első válogató óta, 10 év múlva bizony ő is nagyon dögös férfi lesz szerintem. :)
Bár nekem Csaba továbbra is jobban tetszik, már csak a szemei miatt is. Valahogy Tomi nekem kicsit mindig olyan, mintha be lenne szívva. :D
Amúgy passz, nem tudom Csaba szolizik-e, de nekem nem is tűnik olyan barnának a bőre. Talán az első válogatón volt erősebben barna, utána azért "kifakult". :D
utolsó
ezek után még többször megfogja
"be lenne szívva" :D
Hát igen, tényleg olyan egy kicsit, bár én mindig azt mondtam rá mikor belenézett a kamerába a "Vastag" nézéssel (tényleg ez már az ő védjegyük) hogy mindjárt elalszik :D Mert olyan álmos feje van néha...Meg nekem mindig a Hófehérkéből jut eszembe róla a Kuka :D Nem tudom miért, de nekem tök olyan :D
[link] :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!