Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/442 anonim ***** válasza:

Ide is berakom:

"Persze viták minden családban vannak. Katával - akit szépnek, intelligensnek és okosnak tart - is voltak, de mindig meg tudták beszélni azokat - mondta a Hot! magazinnak Csaba édesanyja."

Szép? Na persze.

Okos és intelligens: ugyanazt jelenti szinte. Mondjuk tuti okos csaj lehet. A Corvinusra jár...Meg amúgyis okoska feje van + Csaba is okos hapsi...De Csaba majd most tölti a 29-et, szóval 1-5 éven belül akar gyereket, hát az azért odébb van.

2010. dec. 30. 20:19
 332/442 anonim ***** válasza:

Egy (vagy több) éjszakát én is eltöltenék vele.:)

Már hozzászóltam a témához többször is amúgy, de szerintem régen is jól nézett ki a Csabi.Popdarálóban eszméletlenül bejött anno, szomorú is voltam, hogy abbahagyták.:)

2010. dec. 30. 20:38
 333/442 anonim ***** válasza:

nem bizti,h szó szerint ezt mondta a néni

meg hát nem lett volna illő,h azt mondja,h én szép fiam jobb nőt is kaphatna

2010. dec. 30. 22:21
 334/442 anonim ***** válasza:

Szerintem simán igaz lehet, hogy ezt tényleg így mondta Csaba anyukája. Végül is egy anyukának nem az a fontos, hogy a fia egy bombázóval legyen (és ugyan már leírtam többször, de akkor itt is megjegyzem, hogy Kata egyáltalán nem rusnya lány), hanem hogy a fia boldog legyen mellette, és hogy a választott jól bánjon a fiával. Ami igencsak valószínű, ha Csaba már ennyi éve kitart mellette.

Amúgy szerintem is jól nézett ki régen is Csabi. Persze a korral ő is csak sármosabb lett, a nevetőráncai/szarkalábai a szeme körül kifejezetten jól állnak neki. :)

2010. dec. 30. 22:56
 335/442 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az utolsóval abban, hogy jól áll neki a kor :D

A story-s képeken (ahol Katával van) 1-2 képen annyira kölyökképű még :D (Azok voltak fent nekik iwiwen, és azok a képek 5-6 évesek lehetnek, szóval Csaba ott 23 éves volt kb) szóval csak jobb lett. Amúgy pont vmelyik nap néztem Tomikát, és azt kell mondjam, hogy ő sem rossz pasi (igaz fiatalabb tőlem, meg ő még tényleg kölyökképű), de sztem pár év (mondjuk 10 :D) és még jobb lesz mint Csaba. Meg nekem Csabán ami nem tetszik, hogy túl barna a bőre. Lehet szolizik? :D

2010. dec. 30. 23:16
 336/442 anonim ***** válasza:

anyuka vajon tudja,h fia csalja rémecskét??

mert az 100%

2010. dec. 31. 00:08
 337/442 anonim ***** válasza:

Igen, Tomi is emberesedett az első válogató óta, 10 év múlva bizony ő is nagyon dögös férfi lesz szerintem. :)

Bár nekem Csaba továbbra is jobban tetszik, már csak a szemei miatt is. Valahogy Tomi nekem kicsit mindig olyan, mintha be lenne szívva. :D

Amúgy passz, nem tudom Csaba szolizik-e, de nekem nem is tűnik olyan barnának a bőre. Talán az első válogatón volt erősebben barna, utána azért "kifakult". :D

2010. dec. 31. 00:52
 338/442 anonim válasza:
am meg biztosra tudom h ha nem is rendszeresen..de egy párszor már megcsalta Katát...
2010. dec. 31. 01:03
 339/442 anonim ***** válasza:

utolsó

ezek után még többször megfogja

2010. dec. 31. 01:10
 340/442 anonim ***** válasza:

"be lenne szívva" :D

Hát igen, tényleg olyan egy kicsit, bár én mindig azt mondtam rá mikor belenézett a kamerába a "Vastag" nézéssel (tényleg ez már az ő védjegyük) hogy mindjárt elalszik :D Mert olyan álmos feje van néha...Meg nekem mindig a Hófehérkéből jut eszembe róla a Kuka :D Nem tudom miért, de nekem tök olyan :D

[link] :D

2010. dec. 31. 13:37
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!