Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Azt mondja: alapvetően hűséges vagyok. Biztos az.
(Amúgy nagyon humorkodik, de közben meg olyan unott...)
Igen, valószínűleg ilyesmi lehet a gond. Mert egyáltalán nem szokott ilyen lenni, itt mintha nem is ő lenne.
Amúgy tényleg elég nagy lehet a hajtás, mert múltkor Nikolas rakott fel a egy videót magáról (ahol üzen a rajongóknak) és szinte keresztbe álltak a szemei, annyira be volt már lassulva, kb beszéd közben becsukódtak a szemei...Meg tényleg sok helyre ráncigálják őket: tv műsorok, interjúk újságoknak, hülye celeb műsorok + még csinálják is a cd-jüket, és fellépnek. Na de valamit valamiért.
nem hűséges
de még jó,h nem vallja be médiában,h csalja a hányás fejűt
"persze hogy félrekúr,még a szeme sem áll jól,de kell egy biztos pont az életében,és ez a nő az.El is fogja venni,és mellette csajozni fog.
Én tudom,mert az apám épp ezt csinálta(ő is zenész)."
aki ezt írta
Anyukád mit szól,szólt?
utolsó:
azt,amit a Bors Kata is,tűrte,elviselte.csak maradjon vele...
Sziasztok!
Egy ismmimmel beszélgettem nemrég és mondta ,h Csaba és Kata SZAKÍTOTTAK!
Bemásolta nekem mit mondott Csabi ,de amúgy ez a cikk a Kiskegyedbe van benne!
Szóval:
Tavaly még együtt karácsonyozott barátnőjével és az új évre is együtt koccintottak, de nemrég szakított civil kedvesével akivel több évig voltak együtt. Azóta majd széttépik a nők.
Csabi: Melyik férfinak nem esik jól ha körberajongják a nők? Hazudik aki azt mondja, ez kellemetlen..... Persze hogy én is nagyon élvezem, amikor csinosabbnál csinosabb lányok közelítenek hozzám. Azóta öcsémmel is közelebb kerültünk egymáshoz, nagyon gyakran együtt járunk partikra, jókat bulizunk. Közben nem hív senki, nem kell időre hazamennem és nincs abból probléma, hogy miért nem vettem fel a telefont..... Nincs gyomorideg, nincs féltékenykedés, nincs hiszti! A mostani életemben nem is férne bele egy komoly kapcsolat - de még az előzőt is ki kell hevernem.
Szóval 8 év és tessék vége szakadt a nagy románcnak de ez azért elég érdekes ,h tavaly még a storyba ,h nem féltékenykedik meg ,h csak neki énekelt...kész röhej!!!
Hűű de leállt ez a téma...Már lassan el is felejtettem ki az a Vastag Csaba. Mostanában nem is nagyon szerepel a tv-ben, nem? Mióta kitört a VV láz, azóta alig vannak az X-esek a tv-ben. Na de ez most csak egy megfigyelés volt.
Szóval Csabára rámászik mindenféle nőszemély, ő pedig megdönt amennyit csak tud. Valószínűleg eddig is ezt csinálta, de amennyire mostantól fogja, azt a mennyiséget barátnő mellett már lehetetlen eltitkolni. Tiszta Király Viktor eset...Aztán majd Csaba is összejön egy csilivilig aktmodellel, vagy celebbel. Hmm
Én írtam kettővel előbb!:)))
Sztem teljes igazad van eddig is csalta a rémet most meg...szabad a pálya Csabikánk :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!