Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
 431/442 anonim ***** válasza:
Csak 22? Hmmm akkor annyira mégsem idős tényleg :)
2011. okt. 20. 13:30
 432/442 anonim ***** válasza:
Egyébként mit gondoltok a mostani X-faktorról? Mert én senkiben sem látok olyan nagy tehetséget, mint amilyen a Csabának van. Max. a Muri Enikő, de ő ugye lány :)))
2011. okt. 20. 14:48
 433/442 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nekem Csaba sem volt akkoriban egy olyan kirobbanóan nagy tehetség hangilag. Inkább neki a színpadi előadása volt jó, hangilag én Nikolas párti voltam/vagyok :)

Ebben a szériában nekem egyelőre Kováts Vera tetszik, aranyos, mosolygós csajnak tűnik, meg tényleg Muri Enikő hangja is nagyon jó, de nekem ő nem szimpatikus.

Fiúk közül nem tudom...Talán a Kocsis Tibi, de olyan kiemelkedőnek egyiket sem mondanám, hogy huhh na igen ő a legjobb.

Az előző széria sokkal jobb volt.

2011. okt. 20. 15:08
 434/442 anonim ***** válasza:

Annyira jó nyomozó lenék,komolyan mondom:P:D

Most már biztosan együtt vannak Katával,az egyik közösségi oldalon,egy üzenőfali bejegyzésben írt a Kata,egy mondatot valakinek,és az van a végén,hogy "puszilunk K+CS"

Nem kell sok ész,kinek a nevének a rövidítése a CS :)háhá!!ennyit arról,hogy egy modellel jár a Csabi!Nincs ott semmi gond,dúl a szerelem.:)

2011. nov. 16. 11:56
 435/442 anonim ***** válasza:
˝bocsi lenék helyett lennék,és a bejegyzés a napokban keletkezett,tehát friss az infóm:)
2011. nov. 16. 11:57
 436/442 anonim ***** válasza:

Hejj de jó vagy :DD

Köszönjük az infót, lehet jobban értesült vagy mint egy újságíró? :D

Amúgy ez tényleg jó észrevétel! :)

2011. nov. 16. 17:34
 437/442 anonim ***** válasza:
nincsmit,bár nekem igazából 8,hogy együtt vannak-e vagy sem,csak nem értem,mire fel ez a fene nagy titkolózás.Nem akkora sztár a Csabi,hogy így titkolni kellene a menyasszonyt:))
2011. nov. 18. 16:09
 438/442 anonim ***** válasza:

nekem is furi ez a nagy titkolózás, bár amit Katáról írtak, itt ezen a forumon is... mondjuk az alapján némileg megértem :)

Azt viszont akkor nem, vagyis csodálkozva nézem, hogy Kata ennyire bele van zúgva Csabába, h ilyen "nyitott" a kapcslatuk? Hiszen az már régen, nem kérdés,h Csaba félre lép! Pláne most gondolom, kihasználja a lehetőségeket! Érdeks... vagy úgy van vele,h most engedi, aztán mad úgyis visszajön. hm.. ezét erre kiváncsi lennék,h mi tartja őket össze!

2011. nov. 23. 14:20
 439/442 anonim ***** válasza:

mi tartja őket össze?immáron 10 éve?

szerintem annyira megszokták egymást,ennyi idő alatt,hogy úgy gondolják,együtt szeretnék leélni az életüket.

És gondolom Csaba úgy van vele,hogy már nem annyira szerelmes-ennyi idő után nem is várható el-,de szereti,mert kedves,aranyos,lehet rá számítani,tud az ő "háttérországa" lenni(By Csabi,ő mondta így egy cikkben:)).Közben igaz,hogy félrekefél,de attól még Kata a társa.

Szerintem:)Bár nem vagyok Csabi,nem tudok az ő fejével gondolkodni:)

2011. nov. 24. 23:13
 440/442 anonim ***** válasza:
na akkor a mai bors információi szerint "biztosak" lehetünk abban,h van neki bnője és bizony, még mindig a Bors!
2012. febr. 8. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!