Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Őszintén szólva nekem Csaba sem volt akkoriban egy olyan kirobbanóan nagy tehetség hangilag. Inkább neki a színpadi előadása volt jó, hangilag én Nikolas párti voltam/vagyok :)
Ebben a szériában nekem egyelőre Kováts Vera tetszik, aranyos, mosolygós csajnak tűnik, meg tényleg Muri Enikő hangja is nagyon jó, de nekem ő nem szimpatikus.
Fiúk közül nem tudom...Talán a Kocsis Tibi, de olyan kiemelkedőnek egyiket sem mondanám, hogy huhh na igen ő a legjobb.
Az előző széria sokkal jobb volt.
Annyira jó nyomozó lenék,komolyan mondom:P:D
Most már biztosan együtt vannak Katával,az egyik közösségi oldalon,egy üzenőfali bejegyzésben írt a Kata,egy mondatot valakinek,és az van a végén,hogy "puszilunk K+CS"
Nem kell sok ész,kinek a nevének a rövidítése a CS :)háhá!!ennyit arról,hogy egy modellel jár a Csabi!Nincs ott semmi gond,dúl a szerelem.:)
Hejj de jó vagy :DD
Köszönjük az infót, lehet jobban értesült vagy mint egy újságíró? :D
Amúgy ez tényleg jó észrevétel! :)
nekem is furi ez a nagy titkolózás, bár amit Katáról írtak, itt ezen a forumon is... mondjuk az alapján némileg megértem :)
Azt viszont akkor nem, vagyis csodálkozva nézem, hogy Kata ennyire bele van zúgva Csabába, h ilyen "nyitott" a kapcslatuk? Hiszen az már régen, nem kérdés,h Csaba félre lép! Pláne most gondolom, kihasználja a lehetőségeket! Érdeks... vagy úgy van vele,h most engedi, aztán mad úgyis visszajön. hm.. ezét erre kiváncsi lennék,h mi tartja őket össze!
mi tartja őket össze?immáron 10 éve?
szerintem annyira megszokták egymást,ennyi idő alatt,hogy úgy gondolják,együtt szeretnék leélni az életüket.
És gondolom Csaba úgy van vele,hogy már nem annyira szerelmes-ennyi idő után nem is várható el-,de szereti,mert kedves,aranyos,lehet rá számítani,tud az ő "háttérországa" lenni(By Csabi,ő mondta így egy cikkben:)).Közben igaz,hogy félrekefél,de attól még Kata a társa.
Szerintem:)Bár nem vagyok Csabi,nem tudok az ő fejével gondolkodni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!