Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
tényleg úgy tűnik,h vége a románcnak!
Tudja vki, h ki az új kedves? Vmi fiatal modell lányról ír az egyik újság! ki lehet az?
VÉgre megint beindult a "fórum":))
Én nem tudok részleteket,csak annyit,hogy valóban szakítottak,az egyik közösségi oldalról is eltűnt a "kapcsolatban"státusz Katánál,valamint én is hallottam,hogy Csaba 1 modellel mutatkozik.
Jó lenne,ha valaki olyan is írna ide,aki esetleg került már vele "közelebbi"kapcsolatba,hiszen attól még,hogy egy másik nővel látták,nem biztos hogy egyből a barátnője is,nem hiszem hogy egy 10 éves kapcsolat lezárása után,Csabi egyből beleugrana egy új viszonyba.
utolsó vagyok
Ne aggódj,előbb-utóbb az új kedvesre is fény fog derülni,hiszen az öcsi,Tomi is titkolta a barátnőjét,de nem sokáig maradt az sem titok!
Én a helyében, ebben a pörgésben még nem akarnék újabb kapcsolatot, Nagyon nehéz ilyen tempó mellett kialakítani egy normális, komoly, igaz kapcsolatot!
De tény (igazad van, utolsó), hogy ha tényleg mutatkozik több helyen a lánnyal akkor az előbb vagy utobb el fog hozzánk jutni :)
Szerintem az új bnő biztos vmi celeb lesz, vagy táncos stb. Meglepődnék ha civil lenne!
Azért nem lehetett könnyű Katának!
ÍRJON VKI aki tud infokat, megcsalásokról, szakításról, kalandokról, új lányokról)!
Én már nem tudom,mi van,most találtam egy képet az egyik közösségi oldalon,és ezen ott van Kata...:D
De, én is azt néztem hogy márciusban lett feltöltve, szóval lehet hogy még annál is régebbi.
Ők meg elvileg nyáron mentek szét. De amúgy bírom, hogy Csaba mindig ugyanazt mondja ha a barátnő a téma, kb ezt:
A párkapcsolatom a magánéletemhez tartozik, és mivel benne van az a szó, hogy MAGÁN, ezért nem szeretnék róla beszélni. És ennyivel lerendezi. De már Tomika is ezt a szöveget szokta mondogatni :D
Szerintem amúgy együtt vannak.
igen,valóban,a dátumot nem is figyeltem XD
a fene tudja máár...
szerintem nincsenek együtt,el is mondom,miért gondolom ezt.Pl.koncerteken sem látom a csajt,levette a közösségi oldalról is hogy "kapcsolatban" van,plusz modellel látták Csabit,a karikagyűrűt sem hordja,sőt szakításról készít klipet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!