Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
nekem irtad a topikomba ugyanezt,(ölelés,kapható rá?...)de ide is irok...
sztem ez kamu!ma néztem a kata iwiwjét ma lépett be és kapcsolatban van.
utolsó: ezt én is olvastam,de az újságok írnak mindenfélét,csakhogy eladják magukat...
majd ha a Csaba szájából vagy valaki ismerősüktől hallom,akkor elhiszem:)
Üdv!
Tavaly voltunk Csabinak egy fellépésén két barátnőmmel Fruzsival és Erikával.A koncert végén ottmaradt aláírást osztani.Mivel én és Fruzsi barátnőmmel nem szeretünk tömegbe lenni meg aláírást kérni sem mondtuk Erikának ,h ő menjen oda nyugodtan ő mondta ,h majd ha már nem lesz ott senki(úgy vagyunk vele minek).Erika odament egy biztonsági őrhöz dedikálás után.Erika mondta az őrnek ,h ő egy fanatikus rajongó és szeretni Csabival beszélni pár szót mire a biztonsági ,h nem meg stb.Csabi megszólalt hátrébb ,h engedje be nyugodtan.Mondtam Erikának mi addig elmegyünk Fruzsival nézelődni fél óra és megyünk vissza hozzá a színpad háta mögötti sátorhoz.Bementek a sátorba.
Sötét volt már mire visszaértünk a sátorhoz honnan elváltunk.Pár percet vártunk és Csabi meg Erika jöttek ki,a sátor előtt váltottak egy rövid csókot ami meglepett engem is és Fruzsit is.Erika odajött hozzánk és mondta ,h menjünk haza mert őneki még van egy kis dolga közben mosolygott és kacsintott 1-et.
Másnap mikor találkoztunk vigyorogva mesélte el a görbe éjszakáját Csabival.
Most találtam rá erre itt a gyakorin és látom már régóta itt van ez a kérdés de úgy gondoltam ,h talán meg kell ezt osztanom veletek.
További kellemes délutánt!:)
én simán elhiszem utolsó előtti storyját
rém ronda megcsalva,dddd
csaba jóképű
nem illik hozzá ilyen rémség
igen,veca.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!