Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
361/442 anonim válasza:
na tessék....már megint ezzel a hülye házassággal jön..vegye már el és akkor legalább nem csorgatom itt utána a nyálamat...
362/442 anonim válasza:
De nem is azt mondta, hogy Katát szeretné elvenni, hanem hogy majd egyszer valamikor milyen házasságot képzel el magának :D
363/442 anonim válasza:
hm.. akkor nem kellett volna eljegyeznie fél éve,kiváncsi vagyok mi lesz ebből
364/442 anonim válasza:
úgyse veszi el rémet
ha el is veszi,csalja azután is
365/442 anonim válasza:
jeeee akkor még van esélyem nála
366/442 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire igaz az eljegyzés story, de a Csaba minimum 5 évig nem tervez házasságot, addig meg sokminden megtörténhet. Mellékesen nekem mindegy, kit vesz el.Felnőtt ember, el tudja ő dönteni, kivel lesz boldog. Viszont haláli hangulatot tud csinálni koncerteken, színházban egyaránt. Nekem egyszerűen az tetszik, ahogy érdekel. Én biztos el fogok menni a koncertjeire, akármilyen a magánélete.
367/442 anonim válasza:
Bocs, elírtam...szóval az tetszik, ahogy énekel.
368/442 anonim válasza:
van hát esélyed
férközz a közelébe vhogy
de ne mint fan
369/442 anonim válasza:
már kinőttem a rajongásból,25 évesen,majd elmegyek egyszer már egy koncertre:)
370/442 anonim válasza:
Sziasztok!
Pénteken voltam X-faktor koncerten, és a Csabit elkísérte a barátnője a fellépésre Szegedre, ami nekem meglepő volt, hiszen nem gondoltam volna hogy a Kata ennyire szereti a Csabát hogy elkíséri mindenhova. 5-kor még Pesten lépett fel, 8-kor már Szegeden és ez után is még volt egy fellépése egy másik városban ha jól tudom. Mielőtt felment volna Csabi a színpadra énekelni, még a barátnője adott neki egy puszit a szájára, nagyon aranyosak voltak! :)
Szerintem nem kellene bántani őket és valótlan dolgokat állítani. Örüljünk hogy Csabi nyert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!