Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
szerintetek Kata egy érzéki,szenvedélyes csaj?
ezen gondolkodom már hetek óta...
mert Csabát ilyennek hiszem,egy jégcsappal nem tudnám elképzelni.
Amúgy Tomika egy beszívott hippire hajaz,de cukipofa azért:)
Sziasztok!
Először is be szeretnék mutatkozni:Bors Kata vagyok!
Amit itt olvastam néhány rossz mályú megjegyzést inkább nem kommentálnám de azt viszont minden féleképen megkommentálom ,h Csabi nem csalt meg!!Ő mindig Hűséges volt hozzám és az is marad!Más különben meg miért lennénk együtt olyan hosszú idő óta?Harmadjára meg 7 év után már csak észreveszem,h megcsalt vagy nem!!Negyedjére meg semmi közötök a Csabi és az én magánéletemhez!Elvileg ha rajongtok(egyesek) akkor miért érdekel titeket Csabi magánélete??
Tudod ki hiszi el,hogy te vagy Bors Kata...
25 évesen egyetemistaként több eszednek kellene lenni,minthogy ide írkálj...
Ha meg te vagy,akkor jól sejtettem,hogy a modorod hagy kívánni valót magan után..
Ha annyira biztos vagy benne,hogy a szerelmed hűséges,akkor ne pattogj itt,hanem örüljél neki és szüljél neki gyereket,minimum 3-at,na CSŐ!
L/25
Jaj hagyjuk már, majd pont szilveszter éjjelén fog maga Bors Kata ide irkálni...
Amúgy pedig most nem azért, de ahhoz képest, hogy 25 éves egyetemista "vagy" (Corvinus) elég gyér a helyesírásod pl "mályú" Tudod kit etess...
A másik meg: Bors Kata vállalta a Csabával járó felhajtást, szóval nem hinném hogy majd beírogatna egy fórumba és leoltaná a rajongókat, akik rossz véleménnyel vannak róla. :)
Kamu.
ez biztos nem Kata volt
mert ok,jégcsap és ronda
de szerintem esze van...aki ezt írta még helyesen se ír
ha ő az,akkor nem csoda,hogy csalta Csabi(bár csúfi naivan hiszi,h nem)hi
Ez a nő sztem sem Kata!
Biztosa állítja ,h nem csalta meg Csaba pedig Csaba énekes,színész tudtom szerint szóval jól hazudik!
Katának kiadott emberkének meg üzenem ,h fejezze be a hazudozást!
Nah az első mondat nem értelmes:D
Nem baj remélem értitek a lényeget:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!