Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Hát igaza van az előttem szólónak!!Nem véletlenül kísérgeti Tabáni Istvánt is a csaja és egyet találhattok ,h miért!Én nem értek avval egyet ,h kísérgeti a koncertekre mert sztem meg kéne adni a rajongóknak azt az 1-2 órát amíg Csabival "lehetnek" a nap többi részén meg akár együtt is lehetne Katával bár most ,h nincs ideje minden reggel és este is találkozik vele úgyhogy én ezt eddig sem díjaztam és ezután se fogom!!
Vagy nincs igazam???
sztem csak a hétvégi bulikra kísérgeti,nem?
mert hétköznap suliba jár ő is...
mondjuk ha Kata olvasgatja amiket Csabával kapcsolatban írunk,nem csoda ha féltékenységből elkíséri.
Meg gondolom a szájrapuszijaival is érzékeltetni akarja hogy "bocs csajok,Csaba az enyééééém!!!":D
ja...higgye csak azt hihi:P
09:14 : Iszonyat gyerekes vagy.
Meg valszeg iszonyat féltékeny is.
fél a hányadék ,h vki lenyúlja csabit
félrekúrt eddig
ezután is fog
talál alkalmat
hiába kísérgeti a csúf béka
persze hogy félrekúr,még a szeme sem áll jól,de kell egy biztos pont az életében,és ez a nő az.El is fogja venni,és mellette csajozni fog.
Én tudom,mert az apám épp ezt csinálta(ő is zenész).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!