Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Egyébként meg miért vagytok ezen a témán így felháborodva? Ti azért szavaztatok rá, mert azt hittétek nincs barátnője? Azért kellett volna inkább, mert jó a hangja, jól mozog a színpadon stb.
Mellesleg nekem bejön és nem nézem le azért mert eltitkolta a párját.
Ennyi.
Nem azért, de hazudott.
Egyébként sztem pár hónap és attól lesz hangos minden, hogy otthagyta a bnőjét.... és új csaja van
sztem meg nem hagyja ott,tudod miért?
mert 8 éve együtt vannak,ismerik már egymást,megszokták egymást.Gyerek is lesz idővel,és mellette csajozni fog.
Ennyi.A legjobb barátja MÁZS ugyanezt csinálja...gondolom is tanácsolta neki hogy csinálja így.
na, csajok, én eddig mindig azt mondtam,h nem annyira ronda, meg,h nem szép dolog ilyen mondani egy lányról
Most sem mondom, de vhogy a kisugárzása ezeken a képeken, annyira nem jó és ahogy olvasom ezta cikket, úgy vélemm az jön le,h Vastag Anyuka sem pont egy ilyen lányt képzelt el, a Csaba mellett és itt nem főként a külsőre gondolok.
Nagyon kiváncsi vagyok,h hogyan lesz, együtt maradnak, nyáron lesz-e esküvő stb :) (bár szerintem a sok elfoglaltság miatt nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!