Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Szerelmével, Katával már 6 éve van együtt és két és fél éve már együtt is élnek. ez azt 1. oldalon leltem es ime a masik : Fél gőzzel randizott Magyarország legsármosabb szingli pasija
SÜMEG – Baráti hangulatban telt Vastag Csaba (27) és Sulyok Kinga (16) sümegi randija..2009-09-29 05:55:00
HA EGY KICSIT GONDOLKODTOK RAJTA AKKOR MIDENKINEK EGEÉRTLMÚ HOGY CSABI SZINGLI
Sziasztok!
Igaz nem 6 éve, de valóban együtt van Katával. A második X-faktor adásban személyesen is jelen volt a stúdióban. Tény és való, hogy nem épp a legnagyobb lelkesedéssel élte meg a műsor pillanatait, de ettől még Csaba barátnője, ha tetszik, ha nem.
Ami a Blikk cikket illeti...Csabit választották meg szép fiúnak. Ehhez a 'címhez' hozzátartozott a 3as randi is. A forgatókönyv szerint úgy kellett volna történnie, hogy a 2 lány közül akit választ, azzal Sümegre utazik kikapcsolódni. De az általa kiválasztott lánynak megmondta, hogy neki ez a szitu rém kellemetlen lenne, mivel van barátnője, és ezért a kiválasztott lány a szüleivel töltötte el azt a pár napot, amiből Csabinak egy délutánra azért "illett" csatlakozni a média miatt, mivel a cikkhez képek is kellettek (amik többsége beállított volt).
Üdv:
Orsi
Szia!
A második élő show alatt Feró mögött ült, fekete haja van, ott látható balról Balázs is, a testvére. Én tudom,hogy ő ki és felismertem, de a fene sem tudja, hogy hogyan vannak...A Blikk versenyén nyert lány azt mondta Nekem, hogy már előre le volt írva, hogy nem Csabival tölti el a nyereményt, mondjuk a csaj nem is vállalta volna. Ebből kifolyólag lehet, hogy a 2009-es Blikk dolog is reklámfogás volt. Ilyen a média, de azon én is ki vagyok akadva, hogy hol ezt mondják, hol azt...mindenhol mást írnak, a dátumok nem stimmelnek stb...Most már engem is nagyon izgat a dolog, márcsak azért is, mert ez a titkolózás nem szép...Ha valaki az őszintét játssza a színpadon, akkor az életben miért nem az? Minél több rajongó csaj szavazzon rá? Szóval ez lehet egy megmaradt barátság, de lehet egy se veled,sem nélküled kapcsolat...Tényleg írjon valaki, aki fixen tud valami..., amúgy hiteltelenné válik az ember!
Jaj tényleg, ha nem mondod fel sem tűnt volna. :D
Valóban elég savanyú-pofival ülte végig szinte az egész műsort. De mindegy, ez csak egy megjegyzés.
Ez is fura mindenesetre, hogy elvileg elég hosszú ideje együtt vannak már, mégis állítólag még a barátainak sem árulja el, hogy van-e valakije, vagy sem.
Érdekes...
Nem tudom, mi az igazság. Pedig egyébként szimpatizálok Csabával, és szeretem is, mint előadót, de azért kis csalódás lenne, ha e téren őszintétlen lenne.
A magánélet szent, nem kell abba beleavatnia, de annyit nyugodtan bevallhatna, hogy komoly szerelmi kapcsolata van. Ettől még szerintem ugyanúgy kapná a szavazatokat.
Ez most jutott eszembe, valahol azt olvastam, hogy együtt is él a barátnőjével, miközben az első élő adás felvezető videójában azt mondta Csaba, hogy a szüleivel, és
testvéreivel él Veszprémben.
Na ezt tényleg csak ők tudhatják, mi van köztük, és hogy mit miért csinálnak (illetve mit miért mond Csabi).
Igen, valóban a második élő showban (amikor az Ákos dalt énekelte Csabi) volt jelen a barátnője.
Amúgy elég meglepő volt számomra, hogy amikor a műsor kezdete előtt megkérdezték a kamerások, hogy hol vannak a Vastag hozzátartozók- Csabi anyuja, apuja, tesója büszkén tették fel a kezüket, a barátnője meg csak lapított. A másik furcsa észrevételem az volt, hogy amikor vége lett a műsornak, és többek között Csabát is megrohamozták a riporterek, fényképészek, Kata fura fintorokat vágva reagálta le a helyzetet. Valami olyasmit lehetett leolvasni az arcáról, hogy, ahelyett, hogy Csabi rohanna hozzá, fontosabbak neki az interjúk. Holott a Vastag rokonok mit sem törődve a kamerákkal, egyből mentek a show végeztével a színpadra Tominak és Csabinak gratulálni. Kata ez idő alatt csak ült, mikor megyünk már haza arckifejezéssel. Amikor véget értek a riportok, Csabi intett Katának, a színfalak mögé hívta, ott történt egy épphogy csóknak nevezhető puszi, majd Csabi kézen fogta és még hátrébb vonultak. Nem sokat beszéltek, mert rövid időn belül Kata már a Vastag rokonsággal volt a stúdión kívül.
Mivel ilyen nagy az érdeklődés Csaba barátnője iránt, keressetek rá iwiw-en (ha még nem történt volna meg): Bors Kata (becenév: Pipi, Frigyes)
Azt hiszem, meg fogtok lepődni...
03:51-es: te komolyan, mikor-hol láttad ezeket a jeleneteket (pl. a röpke csók, kézenfogás, intés stb.)? :D Lehet, hogy én vagyok ilyen bamba, hogy ezek nem tűnnek fel, vagy ezek esetleg nem is a konkrét műsorban láthatóak? :)
Amúgy megnéztem Katát iwiw-en (nem most először). Bevallom, de bármiféle "féltékenység" nélkül, hogy nagyon nem szimpatikus. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!