Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Ja, igen azt utána vágtam, hogy volt neki akkor csaja, azért nem is ment a kiscsajjal 1 hétre wellnessezni, de akkor hogy választhatták meg akkor őt? Na mindegy, ez nem is érdekel igazán, viszont tényleg nekem az külön szimpatikus volt benne (a hangján kívül), hogy milyen a személyisége (vagyis hogy inkább milyennek mutatta magát).Bár, így már értem a bizonytalanságot, amiről beszélt (vagy amit mutatott).
Mindegy is, mostmár csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha kiderül, mit fog mondani.
Hozzáteszem még, hogy ettől függetlenül szeretném ha minél tovább bent lenne az x-faktorban, mivel a hangjáért oda és vissza vagyok.:)
08:16-os hozzászoló: 3 adáson voltam ott, ebből csak 1 alkalommal volt ott, a többin-amin én jelen voltam-ő tuti nem.
Hmm...El jegyezte volna a kis jégcsapot? Mondjuk Csabinak van karikagyűrűje, csak a mutatóujján. Minden esetre ez az eljegyzéses dolog, nekem nem tűnik túl valóságosnak. De, ha mégis így van, elég imidzs romboló húzás volt. És nem értem, hogy gondolták komolyan, hogy ez nem fog kiderülni...
Ha nem tévedek, ezen a képen is az említett hölgy szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!