Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/442 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőt 15:35-nek írtam!
2010. nov. 24. 16:34
 22/442 anonim ***** válasza:
100%

Ja, igen azt utána vágtam, hogy volt neki akkor csaja, azért nem is ment a kiscsajjal 1 hétre wellnessezni, de akkor hogy választhatták meg akkor őt? Na mindegy, ez nem is érdekel igazán, viszont tényleg nekem az külön szimpatikus volt benne (a hangján kívül), hogy milyen a személyisége (vagyis hogy inkább milyennek mutatta magát).Bár, így már értem a bizonytalanságot, amiről beszélt (vagy amit mutatott).

Mindegy is, mostmár csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha kiderül, mit fog mondani.

Hozzáteszem még, hogy ettől függetlenül szeretném ha minél tovább bent lenne az x-faktorban, mivel a hangjáért oda és vissza vagyok.:)

2010. nov. 24. 16:50
 23/442 anonim ***** válasza:
100%
Ja és 15:35 voltam, tudtam, hogy ezt lehagyom.:)
2010. nov. 24. 16:51
 24/442 anonim ***** válasza:
100%

08:16-os hozzászoló: 3 adáson voltam ott, ebből csak 1 alkalommal volt ott, a többin-amin én jelen voltam-ő tuti nem.

Hmm...El jegyezte volna a kis jégcsapot? Mondjuk Csabinak van karikagyűrűje, csak a mutatóujján. Minden esetre ez az eljegyzéses dolog, nekem nem tűnik túl valóságosnak. De, ha mégis így van, elég imidzs romboló húzás volt. És nem értem, hogy gondolták komolyan, hogy ez nem fog kiderülni...

2010. nov. 24. 17:07
 25/442 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam, aki kérdezte Tőled, hogy hány adáson voltál benn, és az is én voltam, aki megírta az eljegyzést. Ezt egy augusztusi osztálytalálkozón mobdta Kata, hogy februárban volt az esemény...Kíváncsi voltam rá, hogy a többi műsoron is ott van-e..., lehet, hogy ott bújkált valahol, szerintem megmondták a csajnak, hogy ne nagyon mutatkozzon? Ezért sincs egy kósza bulvárfotó sem...A másik verzió, hogy Kata nem mondott igazat..., ha ennyire hírzárlat van, akkor miért avatta be ebbe a volt osztálytársait már augusztusban, hogy minden közösségi portálról le kell venni a képeket? Ez bármikor kiszivároghat..., úgy, ahogy most Tőlem is, de nem rohanok az újságírókhoz, mert ezt csak a rokonomtól tudom, Ő ismeri jobban Katát. Ő tényleg egy jégcsap!!!Csabi mutatóujján tényleg ott a gyűrű, erre is előszőr azt válaszolta, hogy mikor megvette, aztán helyesbített, hogy kapta, még "vastagabb" volt. Viszont, ha valakivólegény és büszkén viseli a gyűrűjét, akkor nem áthúzza a másik ujjára, hanem bevetet belőle...Nekem ez az egész olyan magas, főleg, hogy csak 1 adás alatt láttad a csajt...., nem lehet, nem akarom elhinni, hogy ennyire nem őszinték. Mindenkinek joga van a magánéleti dolgokat magában tartani, na de ennyire hülyének már ne nézzék az embereket, hogy hol ezt írják, hol azt...Kicsit sok lett az írásom, mert ezt nagyon nehéz szó nélkül hagyni!
2010. nov. 24. 21:05
 26/442 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha nem tévedek, ezen a képen is az említett hölgy szerepel.

2010. nov. 27. 23:23
 27/442 anonim ***** válasza:
100%
23:23-as hozzászólónak, Ő nem Bors Kata....ezt nem jól tudod!
2010. nov. 28. 20:59
 28/442 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem se ő.
2010. nov. 28. 21:06
 29/442 anonim ***** válasza:
71%
Hát nem tudom, van hasonlóság. Bár nem hinném,h elkövetne egy ekkora szarvas-hibát, hogy ország-világ előtt titkolja,a klubkoncert előtt meg bájcsevegne vele minden kíváncsiskodó szeme láttára. Ennél nagyobb számító Ő.
2010. nov. 28. 21:15
 30/442 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő nem Bors Kata, habár egyik sem valami "szépség"..., könnyen össze lehetne keverni Őket. Ekkorát biztos nem hibáznának, hogy együtt mutatkoznának...Mire gondoltál, hogy számító? Ez az egész ügy direktben van így kitalálva? Szerintem sok ember véleménye ez!
2010. nov. 29. 09:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!