Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Kedves 07:38-as hozzászóló!
Igen,jól érzékelted, azokat a "jeleneteket" nem a tv-s műsorokban láttam. Volt szerencsém egy párszor részt venni az élő adásokon, és ott lettem figyelmes ezekre.
Látom mindenki hasonlóan vélekedik Katáról. Nekem se túl szimpi, élőben pedig kifejezetten gonosz arca van (ha szabad ilyet mondanom). Nem akarom én őt bántani és főleg nem minősíteni, semmi jogom hozzá, na meg személyesen egyáltalán nem ismerem, csak való igaz, hogy olyan ridegnek tűnik...
Örülök, hogy valaki látta Őket élőben...és elég jó emberismerő vagyok, de ha Te élőben ezt vágtad le, akkor nem csalt a szimatom, vagyis a megérzésem.Ez a lány még a képei alapján is ridegnek tűnik..., ezek után nem csodálkozok rajta, hogy Csaba Keresi az útját ÉS FOLYTON ARRÓL BESZÉL, HOGY ANNYIRA SZERETI, HA SZERETIK! Ezt ettől a lánytól szerintem nem kapja meg..., ja, és skorpió a csaj..., ez nem bántás és elnézést a skorpióktól, de nem bírják elviselni a másik sikerét. Nekem az a meglátásom, hogy ez már nem "kapcsolat"!!!
Mindegyik adás alatt láttad, ahol jelen voltál? Mert egy barátnőtől ugye ez lenne a minimum..., mert ez egy igen nehéz időszak Csaba életében!!!
15:33 és 35-ös vagyok.Én már a popdarálóban igencsak szimpatikusnak találtam, szerettem hallgatni és olvastam akkor, hogy van barátnője. Én se magáért az emberért "rajongok" (bár jó pasi, de nekem is 5 éve párom van, ez kb. olyan, hogy Johnny Deppet is szeretem), de egyszer megválasztották (a blikkben vagy mittudomén hol) Magyarország legjobb SZINGLI pasijának, akkor elkönyveltem, hogy biztos nincs már meg a csaja (bár fórumokon akkoriban is futott az, hogy hogyan választhatták meg, amikor barátnője van).
Szóval én örültem, amikor megtudtam, hogy lesz az x-faktorban, szeretem a hangját és egy pillanatig sem érdekelt, hogy barátnője van, vagy sem.
De ez akkor sem szép dolog.... szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!