Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/442 anonim ***** válasza:
Köszi a sok és hasznos információt, de az én barátnőm évfolyamtársa volt Bors Katának, úgyhogy tudom kiről van szó..., az iwiw-ról annyit, hogy Kata kapcsolatban van, de egy kép se semmi a párjáról??? Sőt a Facebook-on még kép sincs Csabiról, és még ismerősként sincs...Mire ez a fene nagy titkolózás és egyáltalán...nem Hollywood-ban vagyunk...Csabi egy csalódás tényleg, ha így próbál szavazatokat szerezni....A magyar hírességek közül nem is ismerek ilyet, aki ennyire titkolná a kapcsolatát, ez mire jó??? Te ott voltál a második adáson, hogy ennyi mindent láttál? És az is kérdés számomra, hogy miért lapított ez a lány? Szerintem ez egy semmilyen kapcsolat, ha nem vállalja fel valaki...,a lány pedig..., ha ezt engedi, akkor...no komment!
2010. nov. 23. 07:41
 12/442 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, az jutott eszembe, hogy a Facebook-on csak az láthatja a képeket, akinek van Vele közös ismerőse.Azokon a képeken, bulik stb..., sehol sincs a Csaba, de lehet, hogy direkt...ez nagyon gáz!!! A lányról annyit, lehet, hogy aranyos, vagy valami, de a feje nekem sem szimpatikus...eléggé beképzelt és sokkal többnek néz ki 25-nél...Ez a szerény véleményem csajok...és nem vagyok féltékeny, van párom..., csupán Csabának szurkolok..., de így, ha mindenhol az őszinteségről beszél...? Akkor itt most hol van....az őszinte ember????
2010. nov. 23. 07:55
 13/442 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 07:38-as hozzászóló!

Igen,jól érzékelted, azokat a "jeleneteket" nem a tv-s műsorokban láttam. Volt szerencsém egy párszor részt venni az élő adásokon, és ott lettem figyelmes ezekre.

Látom mindenki hasonlóan vélekedik Katáról. Nekem se túl szimpi, élőben pedig kifejezetten gonosz arca van (ha szabad ilyet mondanom). Nem akarom én őt bántani és főleg nem minősíteni, semmi jogom hozzá, na meg személyesen egyáltalán nem ismerem, csak való igaz, hogy olyan ridegnek tűnik...

2010. nov. 23. 19:08
 14/442 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy valaki látta Őket élőben...és elég jó emberismerő vagyok, de ha Te élőben ezt vágtad le, akkor nem csalt a szimatom, vagyis a megérzésem.Ez a lány még a képei alapján is ridegnek tűnik..., ezek után nem csodálkozok rajta, hogy Csaba Keresi az útját ÉS FOLYTON ARRÓL BESZÉL, HOGY ANNYIRA SZERETI, HA SZERETIK! Ezt ettől a lánytól szerintem nem kapja meg..., ja, és skorpió a csaj..., ez nem bántás és elnézést a skorpióktól, de nem bírják elviselni a másik sikerét. Nekem az a meglátásom, hogy ez már nem "kapcsolat"!!!

Mindegyik adás alatt láttad, ahol jelen voltál? Mert egy barátnőtől ugye ez lenne a minimum..., mert ez egy igen nehéz időszak Csaba életében!!!

2010. nov. 24. 08:16
 15/442 anonim ***** válasza:
100%
Csajok!!! Ennek nem fogtok örülni, a Vastag Csaba február óta vőlegény..., fix forrásból tudom! Már előzőleg le lett beszélve, hogy a közösségi portálokról mindenféle képet leszedjenek! Ezért nem nyilatkozik a magánéletéről...ez a média..., kellenek a szavazatok. Nem tudom, hogy akkor milyen őszinteségről beszél, ha Ő nem az??? Ez van...
2010. nov. 24. 13:47
 16/442 anonim ***** válasza:
100%
Engem az sem érdekelne, ha már házas lenne, imádom a hangját, viszont ha ez tényleg így van (ahogy írtad utolsó), akkor iszonyat nagyot zuhant a szememben, mert ez iszonyat képmutatás, vagy nem is tudom mi lenne erre a helyes kifejezés. Miért kell hazudni? Én nagyon szeretem a hangját, kicsit sem változtatott volna semmin, ha ezt is tudom....
2010. nov. 24. 15:33
 17/442 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítve még: vagy ennyire nem bízott a hangjában/tehetségében, hogy ezt el kellett titkolni?Hiszen Wolf Kati is házas, mégis bent van még, szerintem az első 3-ban is bent lesz.
2010. nov. 24. 15:35
 18/442 anonim ***** válasza:
100%
15:35, re válaszolva, 100% forrásból tudom, Kata mondta az eljegyzést egyik rokonomnak..., ez augusztusban volt. Egyetértek Veled,szeretem a hangját én is, férjnél vagyok, nem úgy rajongok érte, mint a 18 éves lányok, de ennek hallatára kisebb lett a szememben. Egyáltalán, ha ezt kérték Tőle...miért kellett ebbe belemennie? Csak a népszerűségre és a szavazatokra gondolok, akkor viszont nem őszinte az ember!!! Megkérdőjelezem a menyasszonyt is, hogy ennyire alárendeli magát ennek a népszerűségnek? Hisz láthattuk tényleg Wolf Kati férjét, Dorka férjét, a Non Stop-os fiúk párjait...Mi lesz, ha borul a bili egyszer? Mondjuk kiderül a műsor után, hogy ez egy szándékosan elhallgatott kapcsolat volt...lehet, ezzel többet fog ártani magának Csaba, mintha felvállalta volna. Ezt nem tartom szép dolognak, másik fórumokon meg megőrülnek érte a csajok, mert azt hiszik, hogy van esélyük talán..., habár ezek után, ha a menyasszonya kibírja, akkor le a kalappal. Egy előző hozzászólónak írnám, hogy akkor már megoldódott a rejtély, hogy miért lapult az adás után a nézőtéren a csaj, gondolom vigyázni kell, nehogy megjelenjen valamilyen kompromittáló fotó kettőjükről! Ez nagyon durva lányok!!!
2010. nov. 24. 15:57
 19/442 anonim ***** válasza:
100%

15:33 és 35-ös vagyok.Én már a popdarálóban igencsak szimpatikusnak találtam, szerettem hallgatni és olvastam akkor, hogy van barátnője. Én se magáért az emberért "rajongok" (bár jó pasi, de nekem is 5 éve párom van, ez kb. olyan, hogy Johnny Deppet is szeretem), de egyszer megválasztották (a blikkben vagy mittudomén hol) Magyarország legjobb SZINGLI pasijának, akkor elkönyveltem, hogy biztos nincs már meg a csaja (bár fórumokon akkoriban is futott az, hogy hogyan választhatták meg, amikor barátnője van).

Szóval én örültem, amikor megtudtam, hogy lesz az x-faktorban, szeretem a hangját és egy pillanatig sem érdekelt, hogy barátnője van, vagy sem.

De ez akkor sem szép dolog.... szerintem.

2010. nov. 24. 16:26
 20/442 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most erre azt írom, hogy azt pedig a Sulyok Kingától tudom, aki megnyerte a Blikk versenyét, hogy előre meg volt beszélve, hogy Csabi csak pár órát lesz Vele...Ez a média..., de hogy egy embernek miért kell ezt csinálnia, mert szerintem már akkor is népszerű volt és talán a pénz sem kellett annyira..., hát nem tudom. Nekem óriási csalódás, és nem tudom ezek után hogy higyjek Neki, ha azt akarja bizonygatni, hogy megakarja mutatni, milyen Ő valójában...ez az..milyen is? Nem őszinte! Titkolózó és nem egyenes..., ez lehet, hogy csak színészkedés! Kíváncsi vagyok szombaton mit fog alakítani, megint beszél-e a belső vívódásairól stb..., most úgy érzem, nem tudok hinni benne, pedig szeretm, mint előadót.
2010. nov. 24. 16:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!