Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/442 anonim ***** válasza:
100%

Ne és ezt láttátok már...van egy két info a "barátnőre" vonatkozóan.

[link]

"Jégkirálynő" :))) Nagyon találó

2010. dec. 10. 15:06
 72/442 anonim ***** válasza:
100%

Akár ez is lehet egy módja annak, hogy lassacskán beszivárogtassák a kis Jégkirálynőt a köztudatba.

Nem hinném, hogy Mészáros Árpi, akivel állítólag olyan nagyon nagy barátok, csak úgy elkezdene beszélni a médiának Csaba magánéletéről, amit eddig olyan nagy gonddal titkolt és takargatott.

Lényeg a lényeg...ha valóban jó barátok, akkor nyilván azt is tudja Mészáros Árpi, hogy Csabi nem akarja, hogy nyilvánosság elé kerüljön a magánélete. Ergo akkor nem teszek nyilatkozatot egy népszerű NŐI hetilapnak arról, hogy Csaba párkapcsolatban él.

Tehát nekem ez a kettő együtt nagyon kontrasztos.

2010. dec. 10. 15:48
 73/442 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Ráadásul ez a Nyári Edites magyarázat is vicc, hogy már a Tomival hozták össze. Ugyan már! Sztem max mondott MÁZS kb 2 mondatot, abból pedig egy "újságíró" írt egy oldalas cikket, a saját fantáziaképeit beleszőve...
2010. dec. 10. 16:21
 74/442 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kép nagyon nagy róla :D Akkor ez a kép most szombati volt, tehát együtt vannak még. Hát tényleg nevetséges ez a kép...A cikk meg, hát érdekes.

Majd az lesz a poén, mikor pár hét (esetleg nap) múlva megjelennek a hírek pl a Fókuszban, meg újságokban, hogy: "Megtaláltuk Vastag Csaba eltitkolt barátnőjét" Áhhh -_-"

2010. dec. 10. 18:21
 75/442 anonim ***** válasza:
100%
De MI előbb megtaláltuk!:D:D:D
2010. dec. 10. 19:30
 76/442 anonim ***** válasza:
100%
Hát jah, de mi nem kapunk érte pénzt meg hírnevet :( :DDDD
2010. dec. 10. 19:36
 77/442 anonim ***** válasza:
100%
Hírnevet a firkászok sem kapnak...:)
2010. dec. 10. 19:37
 78/442 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetek róla, de imádom Csabit...remélem, ez a lány, annak ellenére, hogy kép alapján nem tűnik túl kedvesnek, támogatja őt mindenben és megadja neki azt az érzelmi biztonságot, amire szüksége van.
2010. dec. 10. 20:06
 79/442 anonim válasza:
87%
Na igen valószínűleg hamarosan bekövetkezik a szenzáció , mikor megtalálják Vastag Csabi eltitkolt barátnőjét . :D Mindenesetre nekem erről az egészről az a véleményem , ha együtt vannak 6 vagy nem tudom hány éve , ha nem , abban mindenki biztos lehet hogy Csabi nem a hűség mintaképe , elég nagy nőcsábász hírében állnak Mészáros Árpi barátjával együtt. Vicces , hogy pont Árpi nyilatkozik így róla , örülhet egy kicsit, hogy nem az ő nőügyei vannak a cimplapon , bármennyire próbálják tagadni, szépen hajtják a lányokat mind2en , barátnő ( illetve Árpi esetében feleség) ide vagy oda :)
2010. dec. 10. 20:10
 80/442 anonim ***** válasza:
100%

Téényleg? :D Én azt hittem, hogy hűséges. Jó mondjuk elég jól néz ki, megteheti hogy csajozzon. Gondolom repülnek rá bőven a csajok. Meg tényleg ahogy nézem én is elolvadok tőle néha, de aztán valamiért mégis taszít kicsit.

Hmm érdekes. Honnan tudod? :DD

2010. dec. 11. 00:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!