Na pl. az ilyen cikkek engem padlóra küldenének,ha a szerelmemről olvasnám ezt... Ezért nem értem. Ettől függetlenül még mindig azt gondolom, h nincs köztük semmi, csak amit a Csaba is elmondott.
2010. dec. 16. 18:00
125/442 anonim válasza:
Hát ez az...És ez már hihetőbb, hogy tényleg ezt mondta és úgy is volt. Bár egyáltalán nem szimpi a barátnője (fentebb már írtam erről) de azért elég nagy lelki erő kell ahhoz, hogy az ilyen cikkeket lenyelje. Meg eleve azt a sok rajongó nőt, akik bármire képesek. (Tudjuk milyen nők szaladgálnak odakint...) És milyen már, hogy éjszaka Vecával vásárolgat? Hát b*sszus ki lennék attól ha a barátom éjjel egy csinos lánnyal mászkálna. Még akkoris ha nincs közöttük semmi és X éve együtt élünk. Érdekes ez a dolog tényleg. Meg ha tényleg úgy van ahogy az egyik válaszadó írta, hogy nagy nőcsábász (amit amúgy el is hiszek) akkor nagyon laza lehet a Kata. És hallottam olyan nyilatkozatot is a Csabitól, hogy valami olyasmi volt benne, hogy "A női nem nagy tisztelője vagyok" Hát ezek szerint tényleg...
2010. dec. 16. 18:20
126/442 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért kell letagadnia, hogy van barátnője. Ha ilyet bevállal, sztem az biztos nem igazi szerelem.Mindenki más tudja vállalni, csak ő nem? érdekes....
2010. dec. 19. 18:27
127/442 anonim válasza:
Na ez az...Állítólag egyébként valami facebookos chat-en valaki megkérdezte, hogy van-e barátnője, és azt válaszolta, hogy igen. Ennyi. Igen. Ha igaz, akkor kicsit javult a szememben, de azért ez mégsem annyira publikus hír, mivel facebook chaten nem sok ember lehetett fent akkor...
Amúgy a mostani (vasárnapi) adásban is ott volt a Kata, mikor az anyukáját mutatták, ott mosolygott mellette.
2010. dec. 19. 21:12
128/442 anonim válasza:
Ja-ja, ott van a Kata most is a döntőn. Szerintem azért beszél már a facebook-on erről, mert tudja, hogy nincs értelme tagadni. Néhány nap/hét és úgyis kiderül...
2010. dec. 19. 21:18
129/442 anonim válasza:
Mostmár tudjuk miért titkolta... Hát ez a magyar média...:S
2010. dec. 19. 22:39
130/442 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval!
De ennek ellenére azért örülök, hogy ő nyert (még akkor is, ha elismerem: Nicónak jobb a hangja.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!