Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/442 anonim ***** válasza:
100%
Mi a nyereménye az X-faktor győztesének??Lakás az nem, én úgy tudom az a Való világ nyertesének jár nem??Csak mert kettővel előttem írta valaki hogy "lakásban éldegélnek" majd Csabiék a b. nőjével:-)), én úgy tudom hogy a nyeremény:havi 1 millió Ft 1 éven át, egy autó, és egy luxusutazás!
2010. dec. 20. 16:50
 142/442 DrMedea válasza:
100%
Én irtam, lehet hogy már kevertem össze vissza. Akkor a való világ reklámban van az 5x négyzetméteres lakás a 6x négyzetméteres terasszal?? Megőrjítenek ezek :))
2010. dec. 20. 16:58
 143/442 anonim ***** válasza:
100%

Én is láttam a fél kettőben, és tényleg olyan volt mint aki már szívesen felugrott volna. Mondjuk valamelyik nap néztem vissza egy riportot vele (pár hetes) és ott is ilyen volt. Mint aki zavarban van vagy nem is tudom... (Dehát miért lenne zavarban, hiszen évek óta szerepel, nem amatőr) Tördelte a kezét, húzogatta a karkötőit, hadarta a választ, stb.

Ezt találtam:

A rajongók viszont hiába faggatták az énekest, arra a kérdésre, hogy vajon van-e barátnője, nem akart válaszolni."Ha azt mondom nincs, akkor nincs, de ha van, akkor meg nem akarom kitenni ennek, ami körülöttem van. Nem hiszem, hogy a barátnőkérdés befolyásolta volna a szavazatokat. Nikolasról és Norbiról sem tudtam meg, hogy van-e barátnője. Nincs nőideálom, azokat kedvelem, akik egyének és egyediek, legyen olyanfajta plusz benne, amitől egy kicsit más.A volt barátnőim között sem volt soha hasonlóság, és nem volt kritérium, aminek meg kellett volna felelniük"

De amúgy nagyon jól ki van ez találva, mert pl a megában rendszeresen kérdezgették a szereplőket, hogy: na és mizujs a csajokkal, meg az X-ben is volt hogy Tomikától megkérdezték, hogy a csajozással ugye nincs gond? Vagy a Non Stop-os Zsoltikával stb. De Csabát a nagyszájú Balázs soha sem kérdezte meg. Jah és most visszanéztem a tegnapi Xet, és a videókból pont azt a részt vágták ki ahol egy másodpercre látni lehetett Katát. Én nem értem, más fel tudta vállalni, kezdve Király Viktorral az akkori barátnője szerepelt vele, vagy Fekete Dávid stb.

2010. dec. 20. 18:51
 144/442 karathrace válasza:
100%
Wow. Most fedeztem fel ezt a fórumot. Kár, hogy csak most. Ha igaz, amiket írtok, akkor én hatalmasat csalódtam Vastag Csabában! Úgy gondolom,engem sem érdekelt volna, ha van bnője, és ugyanúgy szerettem volna, mint előadó. De ez a titkolózás, meg ez az egész nekem sok. Egyértelmű nekem(mostmár így utólag), hogy ez az egész arra ment ki, hogy a sok női rajongó nyomja rá az smseket. Ez felháborító. Véleményem Csabáról, hogy egy képmutató, kétszínű, őszintétlen, számító ember. Abszolút hitelét vesztette ez az ember a szememben. Nem is vagyok rá ezután többé kíváncsi.
2010. dec. 20. 19:03
 145/442 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyjuk Csabit a barátnő/menyasszony témával, ha ő nem akar nyilatkozni erről, akkor nem is fog. Törődjünk bele. Amúgy a facebook-on felvállalta, hogy igen, van barátnője, Mészáros Árpi nyilatkozta Róla, hogy komoly kapcsolatban él...ez elég egyértelmű, nem? Elégedjünk meg ennyivel. Nem véletlenül védi a magánéletét, és csak Ő tudhatja pontosan, hogy miért így nyilatkozott, vagy hogy miért nem nyilatkozott erről.

Szerintem azzal, ahogyan Hangokba zárva énekelt, bebizonyította, hogy megérdemli a győzelmet (ennek ellenére nagyon sajnáltam Nikolast, mert Ő is nagyon megérdemelte volna...)

2010. dec. 20. 19:19
 146/442 anonim ***** válasza:

Kár ennyit pattogni ezen a témán.

Ha titkolni akarja, akkor hagy titkolja. Az ő dolguk. Nekünk semmi közünk hozzá.

2010. dec. 20. 21:04
 147/442 anonim ***** válasza:
Ha valóban kiderül, hogy van barátnője,én is nagyot csalódtam benne. Nem hiszem el, hogy a csajnak nem megalázó, hogy letagadják. Egyébként megnéztem a csajt iwiw-en, hát no comment... Arra számítottam, hogy egy kedves, helyes arcú nőt fogok látni, ahhoz képest egy nagy nulla a csaj...
2010. dec. 20. 21:18
 148/442 anonim ***** válasza:
18:51-es jaj de jó, hogy írtad. A jó előbbi bejegyzésemben el is felejtettem megjegyezni. Jaja, ez nekem is szembetűnt, hogy amikor az Ákos dalt énekelte Csabi, az "valahogyan valamiért" kimaradt az összevágott videóból. Én is ugyanígy könyveltem el magamnak...ez nem lehet véletlen.
2010. dec. 20. 22:59
 149/442 anonim ***** válasza:

Mondom én, hogy nagy manipulátor a pasi, Geszti is elmondta róla, Nagy Feró is. De jól csinálja nagyon. Arra leszek kíváncsi mikor derül ki a turpisság...Majd gondolom nagybetűkkel fogják leadni az újságok, esetleg majd paparazzi képek lesznek. Jó lesz :)

De ettől függetlenül nem tudom őt hova tenni így magamban. Most néztem róla videókat (popdarálós + amatőr felvételeket) és tetszik amit csinál. Az X-ben meg annyira túlzás volt, hogy megutáltam. És tök rossz, mert nem lehet rajta eligazodni, hogy valójában milyen. Az X-ben hatásvadászóan, a tesóval ömlengett, sírt stb. Más felvételeken meg őszintének tűnik, és ezzel együtt még szimpinek is. A nyilatkozataiban meg azt mondja nincs önbizalma az énekléssel kapcsolatban (és még el is hiszem neki úgy mondja) de ugyanakkor meg folyamatos műmájerkodik. Jó tudom így tv-n keresztül nem lehet megismerni senkit, de nem tudom melyik lehet igaziból. Ennyire fura érzésem még semelyik énekessel sem volt. Mert vagy szimpi volt mindig, vagy nem.

De persze, a Katás dolog tényleg gáz, és akármennyire is "lekenyerezhető" vagyok, ez őt minősíti.

2010. dec. 20. 23:16
 150/442 anonim válasza:

[link]

itt is benne van, hogy van bnője:)

2010. dec. 21. 01:26
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!