Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Én is láttam a fél kettőben, és tényleg olyan volt mint aki már szívesen felugrott volna. Mondjuk valamelyik nap néztem vissza egy riportot vele (pár hetes) és ott is ilyen volt. Mint aki zavarban van vagy nem is tudom... (Dehát miért lenne zavarban, hiszen évek óta szerepel, nem amatőr) Tördelte a kezét, húzogatta a karkötőit, hadarta a választ, stb.
Ezt találtam:
A rajongók viszont hiába faggatták az énekest, arra a kérdésre, hogy vajon van-e barátnője, nem akart válaszolni."Ha azt mondom nincs, akkor nincs, de ha van, akkor meg nem akarom kitenni ennek, ami körülöttem van. Nem hiszem, hogy a barátnőkérdés befolyásolta volna a szavazatokat. Nikolasról és Norbiról sem tudtam meg, hogy van-e barátnője. Nincs nőideálom, azokat kedvelem, akik egyének és egyediek, legyen olyanfajta plusz benne, amitől egy kicsit más.A volt barátnőim között sem volt soha hasonlóság, és nem volt kritérium, aminek meg kellett volna felelniük"
De amúgy nagyon jól ki van ez találva, mert pl a megában rendszeresen kérdezgették a szereplőket, hogy: na és mizujs a csajokkal, meg az X-ben is volt hogy Tomikától megkérdezték, hogy a csajozással ugye nincs gond? Vagy a Non Stop-os Zsoltikával stb. De Csabát a nagyszájú Balázs soha sem kérdezte meg. Jah és most visszanéztem a tegnapi Xet, és a videókból pont azt a részt vágták ki ahol egy másodpercre látni lehetett Katát. Én nem értem, más fel tudta vállalni, kezdve Király Viktorral az akkori barátnője szerepelt vele, vagy Fekete Dávid stb.
Szerintem hagyjuk Csabit a barátnő/menyasszony témával, ha ő nem akar nyilatkozni erről, akkor nem is fog. Törődjünk bele. Amúgy a facebook-on felvállalta, hogy igen, van barátnője, Mészáros Árpi nyilatkozta Róla, hogy komoly kapcsolatban él...ez elég egyértelmű, nem? Elégedjünk meg ennyivel. Nem véletlenül védi a magánéletét, és csak Ő tudhatja pontosan, hogy miért így nyilatkozott, vagy hogy miért nem nyilatkozott erről.
Szerintem azzal, ahogyan Hangokba zárva énekelt, bebizonyította, hogy megérdemli a győzelmet (ennek ellenére nagyon sajnáltam Nikolast, mert Ő is nagyon megérdemelte volna...)
Kár ennyit pattogni ezen a témán.
Ha titkolni akarja, akkor hagy titkolja. Az ő dolguk. Nekünk semmi közünk hozzá.
Mondom én, hogy nagy manipulátor a pasi, Geszti is elmondta róla, Nagy Feró is. De jól csinálja nagyon. Arra leszek kíváncsi mikor derül ki a turpisság...Majd gondolom nagybetűkkel fogják leadni az újságok, esetleg majd paparazzi képek lesznek. Jó lesz :)
De ettől függetlenül nem tudom őt hova tenni így magamban. Most néztem róla videókat (popdarálós + amatőr felvételeket) és tetszik amit csinál. Az X-ben meg annyira túlzás volt, hogy megutáltam. És tök rossz, mert nem lehet rajta eligazodni, hogy valójában milyen. Az X-ben hatásvadászóan, a tesóval ömlengett, sírt stb. Más felvételeken meg őszintének tűnik, és ezzel együtt még szimpinek is. A nyilatkozataiban meg azt mondja nincs önbizalma az énekléssel kapcsolatban (és még el is hiszem neki úgy mondja) de ugyanakkor meg folyamatos műmájerkodik. Jó tudom így tv-n keresztül nem lehet megismerni senkit, de nem tudom melyik lehet igaziból. Ennyire fura érzésem még semelyik énekessel sem volt. Mert vagy szimpi volt mindig, vagy nem.
De persze, a Katás dolog tényleg gáz, és akármennyire is "lekenyerezhető" vagyok, ez őt minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!