Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Csak Király Viktor felvállalta a Szilvit. Igaz egy darabig azt nyomatta, hogy mennyire szereti, mert már 5-6 éve együtt vannak, és hopp vége lett ahogy te is mondtad :)
És ami a vicc, hogy azóta ilyen hiperszuperszexi csajai voltak. Volt vagy 4-5 akiket bemutatott a tv-ben újságban, és azon kívül mennyi lehetett még?
Egyébként Viktor barátnője ő volt akkoriban:
Nem emlékeztet valakire titekeet? :DD Bár ő legalább kedvesen mosolyog, kedvesnek tűnik.
17:59es hozzászóló vagyok:
na mit láttam a TV-ben...Story újság reklámja: "Nekem ő a legszebb!" Vastag Csaba soha nem látott, gyönyörű barátnője (és bevágnak róluk egy közös képet...)
na Király Viktorból kiindulva kíváncsi vagyok meddig lesz ő a legszebb neki...
nem akarok rosszindulatú lenni, de nekem ez az egész kapcsolat nagyon furcsa...
Szerintem a csaj egy teljesen szürke egér :) Hihetelen, hogy ilyen barátnője van. Azon a képen , ahol Geszti mögött ál, hát hogy néz ki. Sztem a minimum lenne, hogy egy nromális ruhát felvesz és megmossa a haját :) De nem is értem a csajt, hogy elhiszi, hogy ezek után megtartja Csabikát...
Igen, a kép elég érdekes, amit az iwiw-ről szedtek le. Biztos ez a legjobb kép róla, mert ha megnézitek smink nélkül ,akkor nagyon gáz. De még ezen a képet is csak ennyit tudott kihozni a fotós:)
Lehet , hogy a Csabinak ilyen izlése van, neki a csúnya lányok tetszenek.
És persze, hogy legyen önbizalmatok, ezek után főleg.. HAJRÁ!!!! :)
Na holnap elolvasom azt a story újságot. :)
De micsoda véletlen, hogy a műsor után derül ki, mikor már megnyerte Csaba a műsor...Eddig meg rejtegette. Áhhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!