Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/442 anonim ***** válasza:
100%

Pár előttem szóló szavát szeretném megcáfolni, miszerint Csaba eddig nem említette sem azt, hogy van, sem azt, hogy nincs barátnője. Pont a legutóbbi ÉLŐ műsorban ( [link] amikor Balázs rákérdezett nála, hogy van-e valami Nyári Edit és közte, Csaba azt válaszolta, hogy nincs semmi, se Edittel, SE MÁSSAL.

Ezután a mondat után nem szívesen lennék a "titkos" barátnő helyében. Még akkor sem, ha tisztázták előre, hogy félévre tagadják egymást. Mondjuk ez már önmagában is milyen gáz már...?! Csabinak akkor is lenne rajongó tábora, ha vőlegény vagy kapcsolatban lenne. Igaz, lehet nem akkora, mint most, de a győzelem útjához úgy sem az sms-ek száma vezet. Na, de ez megint más topik, nem kanyarodok el a témától.

Minden esetre kíváncsi vagyok, mikor robban a bomba a bulvárban, és arra talán még jobban, hogy milyen formában adagolják be a népnek a "hirtelen" jött barátnőt/menyasszonyt.

2010. dec. 6. 22:32
 42/442 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 22:06-os hozzászóló: Ne haragudj, nem akartam a papagájod lenni. Amikor elolvastam a hozzászólásokat, a tied még nem volt köztük.

De ezek szerint nem csak én voltam ilyen szemfüles a műsort nézve ;).

2010. dec. 6. 22:41
 43/442 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem a videót, bár a tv-ben is láttam.

Hát, ha bele akarom beszélni, akkor úgy is érthette, hogy az X-ből senkivel. Sem Vecával, sem Mimivel sem senkivel (onnan) Aztán lehet, hogy tényleg ennyire tagadja a barátnőjét. Én is kíváncsi leszek rá, hogy mikor fog kiderülni...

2010. dec. 6. 23:26
 44/442 anonim ***** válasza:
100%

Én is erre gondoltam, amit a 23:26-os válaszoló mondott; hogy az X-faktoros lányokra értette, hogy senkivel nincs semmi.

És abban is van igazság, hogy Csaba végül is nem hazudott, mert nem mondta hogy nincs barátnője.

De ha van, akkor egyértelműen titkolja. Hogy pontosan miért, azt ő tudja. De ez engem annyira nem is érdekel, én amúgy bírom a személyiségét, meg imádom a hangját, szóval ettől függetlenül neki drukkolok.

De arra kíváncsi leszek, hogyha vége lesz a műsornak, akkor hallani lehet-e majd a barátnőről, vagy utána is titokban marad. Mert ebben az esetben már nem lehetne azt mondani, hogy azért, hogy több tinilány szavazzon rá.

Mindegy, ez majd kiderül.

2010. dec. 6. 23:52
 45/442 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudatosan titkolják Katát, már csak abból is gondolom, hogy a tegnap esti Fókuszban, már-már kínosan ügyeltek, hogy ne látszódjon..., viszont, ha kíváncsiak vagytok Rá, akkor megnézhető, lassan, kikockázva a műsor elején, amikor Csaba a lépcsőn fut le, egy nagy darab pasi áll a lépcső alján, mellette a lány, de csak ha figyelmesen nézi az ember és mondom, teljesen leleassítva..., hamar eltűnik a pasas mögött..., na ez a gáz!!! Ez egyértelmű eltitkolás, de hogy ezzel mi a cél..., most már elképzelni sem tudom..., inkább nem merem..! Az előttem szóló egyik kommenthez, szerintem is az X-faktoros csajokra utalt Csaba, hogy közülük nincs senkihez sem köze..., figyeljétek minden szavát, mert mindig burkoltan és titokzatosan fogalmaz, de ez sem lehet könnyű, ennyire figyelni, nehogy elszólja magát! Ezek után nem csodálkozom, hogy az idegei kivannak teljesen, még talán ez miatt is...Van ilyen szerintetek, aki ennyi"áldozatra2 képes a sikerért...? Ez sem az Ő, sem pedig a csaja részéről nem normális! Vagy ennyire törtető világot élünk? Mert akkor csalódás lesz a vége...Még mindig azon jár az agyam, hogy miért csak Csaba titkolózik? Ha ez így van, akkor a többiek őszintébbek, viszont mivel szeretem, mint előadót, féltem, hogy ennek rossz vége lesz...
2010. dec. 7. 09:33
 46/442 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó!Az nem a Kata, akit a Fókuszban láttál.
2010. dec. 7. 13:13
 47/442 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy igazad van, akkor viszont ha ilyen nehéz helyzetben nem áll mellette a barátnő, akkor nincs is...? Ki tudná ilyen állapotban egyedül hagyni a párját?
2010. dec. 7. 14:30
 48/442 anonim ***** válasza:
100%
09:33-as: arra a szöszi lányra gondolsz? Ő valóban nem Bors Kata.
2010. dec. 7. 19:10
 49/442 anonim ***** válasza:
100%

Az tényleg nem a Bors Kata.

Nekem is ez jutott eszembe, hogy hogy képes megállni a lány, hogy ilyen helyzetben ne legyen a barátja mellett? Már ha egyáltalán ott volt...

Fura az egész, az már biztos.

2010. dec. 7. 20:30
 50/442 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Mindenki! Gondoljátok át egy kicsit, hogy ha valaki közel 6 éve együtt van a párjával abból több éve már együtt is élnek és jön egy lehetőség amivel még nagyobb sikereket érhet el mint eddig, de a feltétel hogy le kell tagadni egymást...és a felek ebbe belemennek, akkor a lehetőségek, hogy az egyik vagy szereti annyira a másikat, hogy meghozza ezt az áldozatot érte vagy annyira nem szeretni és édes mindegy hogy vele vagy nélküle, de a másik fél biztos, hogy nem szerette igazán és nem volt neki fontos, ha meg tudja tenni. Milyen több éves kapcsolat, szerelem és szeretet az olyan amit le tudsz tagadni (a siker érdekében). Tehát lehet Csabinak a Kata barátnője, menyasszonya vagy akár bármi is...a tények azok tények! És aki kicsit is ismeri a Csabit az tudja hogy ha Ő igazán szeret valakit akkor érte mindent! Ebből mindenki aki akarja levonhatja a következtetéseket.
2010. dec. 8. 09:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!