Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Pár előttem szóló szavát szeretném megcáfolni, miszerint Csaba eddig nem említette sem azt, hogy van, sem azt, hogy nincs barátnője. Pont a legutóbbi ÉLŐ műsorban ( [link] amikor Balázs rákérdezett nála, hogy van-e valami Nyári Edit és közte, Csaba azt válaszolta, hogy nincs semmi, se Edittel, SE MÁSSAL.
Ezután a mondat után nem szívesen lennék a "titkos" barátnő helyében. Még akkor sem, ha tisztázták előre, hogy félévre tagadják egymást. Mondjuk ez már önmagában is milyen gáz már...?! Csabinak akkor is lenne rajongó tábora, ha vőlegény vagy kapcsolatban lenne. Igaz, lehet nem akkora, mint most, de a győzelem útjához úgy sem az sms-ek száma vezet. Na, de ez megint más topik, nem kanyarodok el a témától.
Minden esetre kíváncsi vagyok, mikor robban a bomba a bulvárban, és arra talán még jobban, hogy milyen formában adagolják be a népnek a "hirtelen" jött barátnőt/menyasszonyt.
Kedves 22:06-os hozzászóló: Ne haragudj, nem akartam a papagájod lenni. Amikor elolvastam a hozzászólásokat, a tied még nem volt köztük.
De ezek szerint nem csak én voltam ilyen szemfüles a műsort nézve ;).
Megnéztem a videót, bár a tv-ben is láttam.
Hát, ha bele akarom beszélni, akkor úgy is érthette, hogy az X-ből senkivel. Sem Vecával, sem Mimivel sem senkivel (onnan) Aztán lehet, hogy tényleg ennyire tagadja a barátnőjét. Én is kíváncsi leszek rá, hogy mikor fog kiderülni...
Én is erre gondoltam, amit a 23:26-os válaszoló mondott; hogy az X-faktoros lányokra értette, hogy senkivel nincs semmi.
És abban is van igazság, hogy Csaba végül is nem hazudott, mert nem mondta hogy nincs barátnője.
De ha van, akkor egyértelműen titkolja. Hogy pontosan miért, azt ő tudja. De ez engem annyira nem is érdekel, én amúgy bírom a személyiségét, meg imádom a hangját, szóval ettől függetlenül neki drukkolok.
De arra kíváncsi leszek, hogyha vége lesz a műsornak, akkor hallani lehet-e majd a barátnőről, vagy utána is titokban marad. Mert ebben az esetben már nem lehetne azt mondani, hogy azért, hogy több tinilány szavazzon rá.
Mindegy, ez majd kiderül.
Az tényleg nem a Bors Kata.
Nekem is ez jutott eszembe, hogy hogy képes megállni a lány, hogy ilyen helyzetben ne legyen a barátja mellett? Már ha egyáltalán ott volt...
Fura az egész, az már biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!