Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/442 anonim ***** válasza:
100%
Ebből maximum Csabának és Katának kellene levonni a következtetést...:)
2010. dec. 8. 12:51
 52/442 anonim ***** válasza:
100%
A fekete hajú csajra gondoltam, aki kb.2 mp-re látható, a Fókusz elején, a kisfilm legelején, amikor Csaba lefut a lépcsőn..., nagyon nehéz kivenni, mert ott áll egy testes pasi, csak nagyon gyorsan leállítva, visszajátszva lehet kivenni, mert hamar eltűnik a pasas mögött. A profilja viszont látszik pár mp-re, ha leállítja az ember időben a bejátszást...De mindegy,
2010. dec. 8. 13:56
 53/442 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire azért nem izgat a téma.:D Nyilvánvaló, hogy van barátnője, ezen nincs mit találgatni. Az már tényleg az ő dolguk, hogy miben egyeztek meg. Lehet a csajnak is adtak egy "kisebb" összeget a hallgatásáért. Vagy tényleg ennyire tiszteletben tartja Csaba akaratát, akkor viszont ő is tisztelendő, mert nagyon szeretheti, ha minderre képes.
2010. dec. 8. 15:10
 54/442 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigieket végigolvasva világos, hogy van barátnője. Ha komoly a kapcsolatuk, akkor nem lehet nekik könnyű, de valamiért vállalták ezt a helyzetet. Amúgy meg mindegy, hogy van-e barátnője vagy sem - nekünk, lányok, Csabi elérhetetlen, csak álmodozhatunk róla :) Az őszintesége megkérdőjelezhető a titkolózás miatt (viszont soha nem mondta, hogy nincs kapcsolata), de ilyen a show business, nemcsak az előadásokat találják ki lépésről lépésre, hanem az embereket is - Csabinak jutott a "minden lány álma" szerep, de nekem úgy tűnik, néha ezt már ő is túl soknak érzi.
2010. dec. 8. 18:57
 55/442 anonim ***** válasza:
100%

09:32

Most ezzel azt akarod mondani, hogy a lány valószínűleg szereti (mert bevállalta a letagadást) de Csaba nem, mert belement ebbe? Nem értem ezt, magyarázza már el vki légyszi, hogy ezt hogyan érted :D

2010. dec. 8. 19:00
 56/442 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyjából értem hogy érti. Nekem a párom (mostmár férjem) akivel 6 éve vagyunk együtt, ha felhozna egy ilyet hogy a szakmai sikerei és előmenetele miatt úgy kell tennünk mintha én nem lennék neki, hát akármennyire is szeretem, biztos hogy NEM egyeznék bele és teljes mértékben úgy érezném, hogy nem vagyok neki fontos, sem én sem a kapcsolatunk és nem szeret igazán. Elképzelni sem tudnám ezt a helyzetet...hogy nincs szüksége rám, a támogatásomra a szeretetemre. Hát mindenesetre egy szerelmi kapcsolatba nem tudom mennyire fér bele az ilyesmi, de biztos ezt mások máshogy gondolják.
2010. dec. 8. 20:21
 57/442 anonim ***** válasza:
100%
Vagy 100 %-ig biztosak egymásban, hogy kibírja a kapcsolatuk, vagy ennyire mindegy nekik az egész (nem hiszem, hogy ez a helyzet, ha már eljegyezték egymást). Ha nagyon naiv és jóhiszemű vagyok, akkor az is lehet, hogy Csaba félti a párját és meg akarja kímélni a nyilvánosságtól, talán a lány az, aki nem akar szerepelni. Mondjuk aki egy kicsit is kíváncsi, egy pillanat alatt megtalálja a lány nevét, megnézi az iwiwen stb. Szóval nem értem az egészet.
2010. dec. 8. 21:02
 58/442 anonim ***** válasza:
100%
De igazából legyen bárhogy is, a legtisztább és legőszintébb az lenne, hogy igen van barátnőm, menyasszonyom kész pont. Nem szeretne szerepelni. De eltitkolni, letagadni az más. Szerintem.
2010. dec. 8. 21:17
 59/442 anonim ***** válasza:
100%
21:17, Veled teljes mértékben egyetértek! Nem kellene titkolózni, és a csaj, ha viszont belement egy ilyen helyzetbe, hogy el kell bújnia, nem szerepelhet a műsor végéig,akkor nem is szereti igazán...én így gondolkodom..., mert szegény embernek szüksége lenne támogatásra, ezt előre tudhatták, mert nyílván mindig is ilyen érzékeny volt Csaba...Ismerem "jégkirálynőt", ha már erről folytatunk eszmecserét..., Ő nem Csabihoz való, eléggé a saját érdekei fontosak... Csak ennyit akartam, kíváncsian várom, mi lesz a "szappanopera" vége...
2010. dec. 9. 14:17
 60/442 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a csajt? Meséééélj róla :D Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet. Csabát nem ismered véletlenül? :P

Érdekelne ő is, hogy milyen. Mert bár nagyon jól néz ki, a hangja is jó, de van benne valami olyan ami miatt nem szimpi. A kisugárzás, vagy nem is tudom. Valami taszító dolog...Popdarálóban is nagyon jó volt, de mégis hiányzott belőle valaki.

2010. dec. 9. 14:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!