Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
401/442 anonim válasza:
aki ezt a hosszú sztorit írta,mesélje már el a részleteket is:D szex is volt?milyen Csaba csókja?:DD
402/442 anonim válasza:
Szia utolsó!Én írtam azt Csabiról meg a barátnőmről. Beszéltem vele és mondtam neki ,hogy én ebbe nem akarok belefolyni annyira,ez az ő ügyük.Azt mondta ,hogy ő elmesélni hogyan is volt de csak privátba mert nem szívesen ír ide mindenkinek.Ha megadod az E-mail-ed én továbbítom neki és biztosan mesél neked(már ha tényleg érdekel).
403/442 anonim válasza:
utolsó érdekel persze,de nem tudok privit irni neked,légyszi irj nekem privit!köszi
404/442 anonim válasza:
Itt az emailem,írj és oda elküldöm a barátnőm emailjét és úgy tudtok majd tárgyalni mert nem szivélyezné ha ide kiírnám mindenkinek.
eve.momo@citromail.hu
406/442 anonim válasza:
most már majdnem biztos vagyok benne,hogy valóban különköltöztek Csabiék,mert már nem hordja a karikagyűrűjét a koncerteken.
Bár a különköltözés még nem jelent végleges szakítást.
Kíváncsi vagyok mi lesz a történet vége.
407/442 anonim válasza:
Már bocsi de eddig se hordta a karikagyűrűjét...Igaz a másik kettőt se hordja már lassan 1,5 hónapja...Lehet Katával beszélték ezt meg direkt.
408/442 anonim válasza:
igen,mert azóta nem hordja amióta szakítottak
409/442 anonim válasza:
Na Csajok!
Lassan eltelik az 1 év és még mindig együtt vannak! :)
Úgy tűnik Kata elvisel, Csabi meg hazatér a "bulik" után!
410/442 anonim válasza:
Utolsó, elméletileg nincsenek már együtt.
De lehet én vagyok félretájékoztatva.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!