Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
ja.egárke szeretheti
el is hiszem,h ragaszkodik ilyen pasihoz
még nevetve is milyen ronda
ok,való igaz
göbr út ide-oda
mindig visszatért az egérlyukba
A képfeltöltéses képet hol találtad? Ott mondjuk legalább mosolyog, tényleg látszik hogy örül neki.
És facebookon hol találtatok képet róla? :D
Amit legutóbb beszúrtak (a mosolygós kép), az a facebook-ról van. Ez múlt szombaton készült, mikor Norbi kiesett.
Ugyan eszem ágában nincs védeni a csajt (miért is tenném), de elég durva hozzászólások vannak (neeem zavar, félreértés ne essék). Azt azért tényleg nem értem, miért látjátok ENNYIRE csúnyának. És ahogy az egyik hozzászóló írta, szerintem is inkább egy ilyen átlagos lánnyal legyen a Csaba, semmint egy buta cicababával. Én pont egy utóbbival nem tudom, és nem is akarom elképzelni. Nekem igazából ez szimpatikus, hogy egy ilyen teremtéssel van együtt, aki ugyan tényleg nem egy bombanő (de nem is olyan randa, mint írjátok), pedig szerintem már az X-faktor előtt is simán fel tudott volna magának szedni egy sokkal szebb lányt is (pontosabban, már akkor is jutott volna minden ujjára legalább kettő).
Már csak ennek fényében is írtam, amit már írtam, hogy remélem vele marad, mert az megintcsak csalódást okozna, ha elhagyná másért, vagy mert rájön, hogy tényleg kaphatna nála sokkal szebbet is.
Csajok
hagyjuk kicsit lógva Egér témát
BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK!!!
Egyetértek azzal, hogy az lenne a nagyon gáz, ha lecserélné egy playboycsajra. Na akkor tuti megutálnám :D
De tényleg....Meg figyeljetek, ha belegondoltok olyan lányok mászkálnak kint az utcán, metrón, villamoson, mint a Kata. Ez egy tök jó dolog, hogy egy átlagos lánnyal van együtt. Jó, ez az "ő a legszebb nekem" szöveg tényleg fura, dehát neki lehet tényleg ő a legszebb.
nem biztos,h azt mondta,h neki ő a legszebb
bulvár szeret túlozni,szövegen változtatni
lehet h más szóval,mondattal fejezte ki magát
mindegy
szerintem átlagon aluli
de ő dolguk
nem annyira szerelmes,mint ahogy most mutatja
s meg is értem
csúfi ronda és életunt
"nem annyira szerelmes,mint ahogy most mutatja "
ezt honnan tudod?neked mondta csaba?színt vallott?
bírom amikor úgy írjátok,mintha tuti igaz lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!