Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
én is azt hallottam,hogy nőcsábász,főleg a popdaráló óta
a bányarémecske sokat tür mellette
és ő azóta vele van,hogy kis "senki" volt,csaba ezt is értékeli benne
de sztem előbb utóbb-vége lesz
bár ott van a már említett ballack
20évesen,ismeretlenként megismert egy csajt,3 gyerek,majd utána házasság
s végig csalta a nőt,pedig ő szebb mint ez a kata
bár ballack is jobb pasi csabinál
szóval a focista úr még a focista társainak nőit is meg.....
csabi egere már sztem szenvedett és még fog..de most ott a sok lé----
Ha lehet hinni Csaba nyilatkozatának, akkor azalapján én azért remélem, hogy nem fogja elhagyni Katát. És azért szeretném még hinni, hogy Csaba nem olyan galád, hogy elhagyja csak azért, mert van nála sokkal szebb, és mert "bárkit megkaphatna". Azért ez is nagy csalódás lenne, ha lecserélné egy "Bódy Sylvi" jellegű nőre. De én azt mondom, hogy tök mindegy, hogy néz ki a csaj (és ahogy már írtam, rondának semmiképp nem ronda), ha valóban olyan jó és harmonikus a kapcsolatuk, akkor ezt nem is lenne szabad odadobni egy "csodanőért". És szintén jó lenne hinni, hogy Csabának nem a külső számít, hanem a belső értékek, amik összekötik őket.
Ott van pl. Jhonny Depp. Szerintem ő is "álompasi", mégis egy -szerintem- elég csúnyácska nővel van együtt, már nem is tudom hány éve (talán tizen valahány). Mellé sem egy ilyet képzelnék, mégis az a fontos, hogy ők együtt boldogok.
azért Depp neje,Vanessa Paradis nem ronda,sőt bájos
ne említsük Csabi csúfijával egy napon
nézd
ballack neje se szép
sőt
és 15éve vele van,3 gyerek,házasság
a jó nőket CSAK ARRA használja
a nem szép a társa
ezzel csaba is így van
s ígyis marad???
csabi csúfija inkább norbihoz illene
két egér
írod,"ha hinni lehet cabi nyilatkozatának.."
hát,több nyilatkozata már bukta,kamu
sztem csúfival kapcsolatban se így van minden
s már írtam
NEM KELL MINDENT ELHINNI,AMIT BULVÁR ÍR!!
még azt se,ha azzal ídéznek vkit,kialáció,ködsítés lehet
tapasztaltam,higgyétek el...
Most volt a Fókuszban Csabi. Hááát, iszonyat jól néz ki azt kell hogy mondjam :D
Hiába sunyi (mondhatom azt is hogy hazug) de nagyon jó pasi. És hihetetlen, hogy hogyan jöhetett össze egy ilyen lánnyal. És nem féltékenységből szólom le, mert ha szép barátnője lenne megmondanám.
Nincs nekem sem önbizalmam, és gondolkozom, hogy vajon ha valakinek ilyen a külseje, akkor mi lehet benne az, ami ennyire megfog egy pasit? És nem Csaba miatt vagyok irigy, mert rajta kívül sok-sok hétköznapi pasi rohangál kint akik olyanok (vagy jobbak) mint ő. És egy ilyen lánynak sikerült... áááhhh
a 2-ik képen nézzétek a csajt. Hogy van felöltözve, és mi van a hajával? A Lábam nem teszem ki így otthonról, nemhogy stúdióba menjek.... á, nem tudom miért, de engem irritál a csaj megjelenése. Hogy nincs benne annyi, hogy végiggondolja milyen pasi mellett van és hogy kellene melletti kinézni. Ok, tudja magáról, hogy nem szép, de akkor legalább kezdek valamit magammal .Felöltözök rendesesn és hajat mosok. Így akarja megtartani, hát 6 év után sztem így nem sok újdonságot fog benne látni Csabika. És Csabinak ez így nem is lesz jó, más utakra fog tévedni
eddig is voltak görbe útjai
lesznek is
kérdés,h visszatér-e az egérkéhez estékként??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!