Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/442 anonim ***** válasza:
Azt ne felejtsük el egy kapocslat elején minden szép és jó kb az első 2 évben aztán minden megváltozik, és már lehet megszokásból vagy a másikkal...de ő mostantól olyan közegbe fog mozogni hogy szerintem nem fog tudni ellenálni a kísértésnek és ahogy az előttem szóló fogalmazott még a szeme sem áll jól olyan igazi nőzős szemek, és olyan hódító...
2010. dec. 23. 18:51
 252/442 anonim ***** válasza:

én is azt hallottam,hogy nőcsábász,főleg a popdaráló óta

a bányarémecske sokat tür mellette

és ő azóta vele van,hogy kis "senki" volt,csaba ezt is értékeli benne

de sztem előbb utóbb-vége lesz

bár ott van a már említett ballack

20évesen,ismeretlenként megismert egy csajt,3 gyerek,majd utána házasság

s végig csalta a nőt,pedig ő szebb mint ez a kata

bár ballack is jobb pasi csabinál

szóval a focista úr még a focista társainak nőit is meg.....

csabi egere már sztem szenvedett és még fog..de most ott a sok lé----

2010. dec. 23. 19:37
 253/442 anonim ***** válasza:

Ha lehet hinni Csaba nyilatkozatának, akkor azalapján én azért remélem, hogy nem fogja elhagyni Katát. És azért szeretném még hinni, hogy Csaba nem olyan galád, hogy elhagyja csak azért, mert van nála sokkal szebb, és mert "bárkit megkaphatna". Azért ez is nagy csalódás lenne, ha lecserélné egy "Bódy Sylvi" jellegű nőre. De én azt mondom, hogy tök mindegy, hogy néz ki a csaj (és ahogy már írtam, rondának semmiképp nem ronda), ha valóban olyan jó és harmonikus a kapcsolatuk, akkor ezt nem is lenne szabad odadobni egy "csodanőért". És szintén jó lenne hinni, hogy Csabának nem a külső számít, hanem a belső értékek, amik összekötik őket.

Ott van pl. Jhonny Depp. Szerintem ő is "álompasi", mégis egy -szerintem- elég csúnyácska nővel van együtt, már nem is tudom hány éve (talán tizen valahány). Mellé sem egy ilyet képzelnék, mégis az a fontos, hogy ők együtt boldogok.

2010. dec. 23. 20:00
 254/442 anonim ***** válasza:
18.31-es, itt tényleg nagyon aranyos :)
2010. dec. 23. 20:19
 255/442 anonim ***** válasza:

azért Depp neje,Vanessa Paradis nem ronda,sőt bájos

ne említsük Csabi csúfijával egy napon

nézd

ballack neje se szép

sőt

és 15éve vele van,3 gyerek,házasság

a jó nőket CSAK ARRA használja

a nem szép a társa

ezzel csaba is így van

s ígyis marad???

csabi csúfija inkább norbihoz illene

két egér

2010. dec. 23. 20:33
 256/442 anonim ***** válasza:

írod,"ha hinni lehet cabi nyilatkozatának.."

hát,több nyilatkozata már bukta,kamu

sztem csúfival kapcsolatban se így van minden

s már írtam

NEM KELL MINDENT ELHINNI,AMIT BULVÁR ÍR!!

még azt se,ha azzal ídéznek vkit,kialáció,ködsítés lehet

tapasztaltam,higgyétek el...

2010. dec. 23. 20:36
 257/442 anonim ***** válasza:

Most volt a Fókuszban Csabi. Hááát, iszonyat jól néz ki azt kell hogy mondjam :D

Hiába sunyi (mondhatom azt is hogy hazug) de nagyon jó pasi. És hihetetlen, hogy hogyan jöhetett össze egy ilyen lánnyal. És nem féltékenységből szólom le, mert ha szép barátnője lenne megmondanám.

Nincs nekem sem önbizalmam, és gondolkozom, hogy vajon ha valakinek ilyen a külseje, akkor mi lehet benne az, ami ennyire megfog egy pasit? És nem Csaba miatt vagyok irigy, mert rajta kívül sok-sok hétköznapi pasi rohangál kint akik olyanok (vagy jobbak) mint ő. És egy ilyen lánynak sikerült... áááhhh

2010. dec. 23. 20:40
 258/442 anonim ***** válasza:
Nekem van önbizalmam és tudom, h nem nézek ki rosszul és azt is látom, hogy a csaj nem szép, sőt... Ha szép csaja lenne azt mondanám, ez igen, ez hozzá illik. De tényleg nem szép a lány, és a leírtak alapján nem is hinném, hogy bármilyen szempontból is összeillenek. Folyamatosan változik az ember, Csabival most ez történt, más lett az élete, a régi dolgokat otthagyja maga után.Ha a csaj nem fog változni és nem fogja követni ezt a "tempót", akkor sztem le is út fel is út neki. Mert kevés lesz így a Csabinak
2010. dec. 23. 21:01
 259/442 anonim ***** válasza:

[link]

a 2-ik képen nézzétek a csajt. Hogy van felöltözve, és mi van a hajával? A Lábam nem teszem ki így otthonról, nemhogy stúdióba menjek.... á, nem tudom miért, de engem irritál a csaj megjelenése. Hogy nincs benne annyi, hogy végiggondolja milyen pasi mellett van és hogy kellene melletti kinézni. Ok, tudja magáról, hogy nem szép, de akkor legalább kezdek valamit magammal .Felöltözök rendesesn és hajat mosok. Így akarja megtartani, hát 6 év után sztem így nem sok újdonságot fog benne látni Csabika. És Csabinak ez így nem is lesz jó, más utakra fog tévedni

2010. dec. 23. 21:34
 260/442 anonim ***** válasza:

eddig is voltak görbe útjai

lesznek is

kérdés,h visszatér-e az egérkéhez estékként??

2010. dec. 23. 21:37
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!