Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?
Háh, ez vicces , nézzétek meg
Hát nem tudom, én azért elérzékenyülök a képek láttán. Olyan helyesek együtt :D Meg ott látszik, hogy szeretik egymást, igaz ezek már régi képek (2006os, mert Kata akkor tett fel hasonlókat, de lehet 2005ös képek) meg Csaba elég kölyök képű még ott. Amúgy nekem is az jutott eszembe, hogy ez a "nekem ő a legszebb" olyan mintha azt mondaná, hogy "sokan f*kázzák őt a külseje miatt, de nekem ő a legszebb"
Mondjuk nekem is tetszett már csúnya pasi, mert volt benne valami olyan ami miatt vonzó volt. Lehet Kata is ilyen. De ha belegondolunk mennyi mennyi nő környékezheti meg őt....És nem hiszem el, hogy hűséges fog maradni. Neki eleve már a szeme is rosszul áll. Mikor bugyikat dobnak fel neki, meg hasonlók, meg majd mikor elindul péntek délután otthonról, és vasárnap fog hazamenni mert járni fogja az országot a koncertek miatt. Ki tudja mik lesznek majd...Mondjuk belegondolva nagyon nehéz élete lesz mostantól a Katának, és az lesz vele tényleg a kib*szás ha eddig kitartott mellette, és majd lecseréli őt egy Bódi Szilvi jellegű nőre. Bár Csaba intelligens pasi, szóval nem tudom lecserélné-e. Meg azt mondja, hogy szeretne családot alapítani...
Jah, és a letagadásról: ha nem tagadta volna le, akkor miért nem mondta el, hogy Budapesten él a szerelmével? Mert úgy volt elhitetve a dolog, hogy Veszprémben lakik a szüleivel és a testvéreivel. És ez tuti, mert ő mondta egy nyilatkozatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!