Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki Vastag Csaba barátnője?...

Ki Vastag Csaba barátnője? Vagy van-e se egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:33
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/442 anonim ***** válasza:
100%
Na pont ezt akart írni, de az előttem válaszoló megírta :-)hogy igen, olyan lány nincs aki ezt elviselné, én tuti féltékeny lennék, és most sem fognak sokat talizni, mert gondolom Csaba megy fellépésekre ahova meghívják, és oda a csaj nem hinném hogy elkíséri legalábbis mindig tuti nem, és ott nem tudhatja mit csinál!Ez csak szöveg hogy nem féltékeny, mert jobbnál jobb csajok körbevették, és körbe fogják venni!Max ezzel csak nyugtatgatja magát hogy ő nem féltékeny, és ezt mondja , de belül biztos nem így érez!
2010. dec. 23. 17:05
 242/442 anonim ***** válasza:
100%
Sztem annak a fele nem igaz amit a média ír, mond. A csaj vszínű nagyon jól tudja, hogy nem egy szépség. Ugyanúgy Csabika is tudja ezt. Nem hinném, hogy sokat kell várni, hogy szakítsanak. Most , hogy így befutott, jobbnál jobb nők fogják körülvenni. Nem hiszem hogy meg tudja állni, hogy valakivel ne legyen valami. A csaj meg 100 %-osan megbízik benne? Ilyen nincs. Ha meg igaz, akkor a csaj iszonyat buta lehet.
2010. dec. 23. 17:17
 243/442 anonim ***** válasza:
Tök jól kisveséztétek ezt a témát csajok! :) Mindent megtudtam, ami engem érdekelt, és én is így gondolom. Mármint azt, hogy ez a kapcsolat nem lesz valami hosszú életű, így hogy most Csaba megnyerte az X faktort. Amúgy meg én olyasmiket hallottam róla hogy elég nagy nőcsábász... Bár semmit sem lehet elhinni, de ha én férfi lennék, és ilyen külsőm lenne, tuti kihasználnám. :D És nem egy kis egérrel tölteném a napjaimat. De ha ez a kapcsolat tovább fog tartani: akkor meg minden elismerésem a Katának, meg Csabinak is. Bár ennek jóval kisebb a valószínűsége, főleg hogy egyre kevesebb idejük lesz egymásra, több feszültség lesz köztük... Hmmm, nem is tudom, meglátjuk, mit hoz majd a jövő. :D
2010. dec. 23. 17:21
 244/442 anonim ***** válasza:
A másik meg az hogy a Storyban van egy olyan mondat hogy"Bár elfogadja hogy az életem a színpad, ő másfajta ember és ezt tiszteletben kell tartanom" Hát igen, és ha megfigyelitek általában ezért szokott vége lenni a kapcsolatnak, mert a Csabának teljesen más az életfelfogása, ő "sztár" akar lenni a csaj meg gondolom nem és emiatt nem illenek össze főleg most meg már még ismertebb lett a Csaba úgyhogy valami hasonló életfelfogású csaja lesz, ha lesz másik, vagy valaki a médiából. Nézzétek meg Ördög Nórit is elvált a volt férjétől mostmeg már egy ismert emberrel van együtt sőt már férj feleség.
2010. dec. 23. 17:47
 245/442 anonim ***** válasza:

Háh, ez vicces , nézzétek meg

[link]

2010. dec. 23. 17:55
 246/442 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nem volt mindig ilyen jó pasi. Ha nem lett volna az x-faktor most sem így nézne ki. Csak ahogy változott, sztem a bnőjétől is elvárja, hogy egy hozzá illő lány legyen mellette. Kata pedig nem az sem kinézetre, sem gondolkodásmódra
2010. dec. 23. 17:59
 247/442 anonim ***** válasza:
Olvastam itt ezen a fórumon még az elején valaki írta hogy Csaba egy művészlélek, és neki az élete a szereplés, éshogy a csaj emitt nem is illik hozzá mert tök más érdekli...meghogy sokorpió a horoszkópja éshogy azok általában féltékenyek a másik sikerére...
2010. dec. 23. 18:16
 248/442 anonim ***** válasza:
Megnéztem ezt a régebbi videót...hát azért itt is jólnézett ki csak a haja cseszte el, arcra helyes volt itt is...
2010. dec. 23. 18:19
 249/442 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én azért elérzékenyülök a képek láttán. Olyan helyesek együtt :D Meg ott látszik, hogy szeretik egymást, igaz ezek már régi képek (2006os, mert Kata akkor tett fel hasonlókat, de lehet 2005ös képek) meg Csaba elég kölyök képű még ott. Amúgy nekem is az jutott eszembe, hogy ez a "nekem ő a legszebb" olyan mintha azt mondaná, hogy "sokan f*kázzák őt a külseje miatt, de nekem ő a legszebb"

Mondjuk nekem is tetszett már csúnya pasi, mert volt benne valami olyan ami miatt vonzó volt. Lehet Kata is ilyen. De ha belegondolunk mennyi mennyi nő környékezheti meg őt....És nem hiszem el, hogy hűséges fog maradni. Neki eleve már a szeme is rosszul áll. Mikor bugyikat dobnak fel neki, meg hasonlók, meg majd mikor elindul péntek délután otthonról, és vasárnap fog hazamenni mert járni fogja az országot a koncertek miatt. Ki tudja mik lesznek majd...Mondjuk belegondolva nagyon nehéz élete lesz mostantól a Katának, és az lesz vele tényleg a kib*szás ha eddig kitartott mellette, és majd lecseréli őt egy Bódi Szilvi jellegű nőre. Bár Csaba intelligens pasi, szóval nem tudom lecserélné-e. Meg azt mondja, hogy szeretne családot alapítani...

Jah, és a letagadásról: ha nem tagadta volna le, akkor miért nem mondta el, hogy Budapesten él a szerelmével? Mert úgy volt elhitetve a dolog, hogy Veszprémben lakik a szüleivel és a testvéreivel. És ez tuti, mert ő mondta egy nyilatkozatban.

2010. dec. 23. 18:29
 250/442 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=i3D0Cz7uAMk

Van egy ilyen is :) Itt mondjuk aranyos...vagy nem? :)

2010. dec. 23. 18:31
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!